PATRIOTISM BĂSESCIAN – AMNEZII – HOȚII

MICROSOFT – SOROȘ – BĂSESCU – BUSH – OBAMA

MICROSOFT și SOROȘ împotriva DONALD TRUMP

Pentru o mai bună înțelegere a celor ce urmează este necesar să citim cu atenție cele scrise de către Traian Băsescu, Radu Moraru și Ion Cristoiu, în ultimile trei zile.
https://www.facebook.com/PresedinteleTraianBasescu/http://www.nasul.tv/exclusiv-cine-a-fost-adevaratul-sef-al-binomului-coldea-kovesi/http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-duminica-29-ianuarie-2017/

Traian Băsescu declară, cu emfază, că ziariștii sunt plătiți să mintă, în timp ce el acuză cu tupeul care îl caracterizează, că suntem (toți) loviți de amnezie și nu ne mai aducem aminte de cît de mult bine a făcut el, colegii din CSAT (Călin Popescu Tăriceanu, Vasile Blaga, George Maior, Sebastian Vlădescu, etc.), inițiații și elitele Sebastian Ghiță, Florian Coldea și Laura Codruța Koveși, țării împreună cu Microsoft și Comisia UE (George Soros), și nouă în general pînă în 2014, cînd au venit Americanii cei răi și i-au luat pe George Maior – Florian Coldea și Laura Codruța Koveși în control total, să îi mai pună o tură și în slujba lui Hillary Clinton, că obosiseră de cît l-au slujit pe Traian Băsescu, George Bush Jr. și Barack Obama.

Barack Obama, care și el face bine României împreună cu Traian Băsescu, îl acuză pe Geroge Bush Jr., că a dat ordin să fie plătite șpăgi politice în România, de către CIA, care și ea face bine României, ca să poată tortura degeaba niște teroriști și ce au mai prins în vîltoarea patriotismului american practicat pe malurile Dîmboviței … care are în componență chiar și hidrogen … din cauza primarului … după cum ne asigura nepotul Anei Pauker, un fel de Victoria Neuland.

George Soroș, care face și el bine României, acuză elitele că au creat confuzie și dubiu pentru a întina idealul sfînt al globalizării (neo liberaliste), astăzi pe cale de extincție, și pentru a înșela (fura) așteptările (banii – munca) cetățenilor Europei și ai lumii democratice, care tot mai vor să creadă în Noua Ordine Mondială, pentru care cel mai mare pericol îl reprezintă Donald Trump.

Microsoft, care și el face numai bine României, consideră că Donald Trump este toxic, și că Microsoft este victima unor acuze nefondate născocite de dușmani închipuiți, dintre care Donald Trump este primul, noi (Omnis) ocupînd un loc de onoare în lungul șir de ’nemernici’ care nu s-au asociat cu Microsoft – SRI – MAI – DNA – OLAF, etc.

Donald Trump este de acord cu Geroge Soroș și afirmă că lumea de astăzi este ’țăndări’, furioasă și periculoasă, datorită mai multor decenii de politici iresponsabile și corupție generalizată, comise de elite și de inițiați în frunte cu familia Bush și Clinton. Soroș spune că Trump este un escroc și un tiran … confruntarea continuă în prezent.

Traian Băsescu se plînge că este victima nevinovată a celor care își permit să îl critice, plătiți și amneziaci fiind, tocmai pe el care împreună cu cei numiți a făcut atît de mult bine României și nouă.

Ar mai fi o întrebare pe care o vom lămuri în cele ce urmează :

CUM SE FACE CĂ DUPĂ ATÎTA BINE FĂCUT ROMÂNIEI ȘI NOUĂ TUTUROR, ÎNCĂ DIN ANUL 2000, ASTĂZI SUNTEM CU MULT MAI RĂU DECÎT ATUNCI ? … cu cîteva excepții (Ghiță, Coldea, Maior, Koveși …)

 

Pro Memoria

16 Ianuarie 1996 – MICROSOFT EVANGHELISM – Întâlnirea la cel mai înalt nivel a DRG (Developers Relations Group – Grupul de Relaţii cu Dezvoltătorii) —16 Ianuarie 1996 “Power Evangelism – Evanghelismul Puterii” şi “Relationship Evangelism – Evanghelismul Relaţiilor” Prezentat de James Plamondon şi Marshall Goldberg Banda nr. 3 (VT#33l3.O3) – Comes vs. Microsoft Cazul Nr. CL 82311 – Tribunalul Districtual Iowa pentru Comitatul Polk, 500 Mulberry Street, Des Moines, Iowa, SUA Proba nr. 2456 depusă de Reclamanţi

Președintele Microsoft Brad Smith lucrează la Microsoft din anul 1993 și promovează politicile Evangheliste și controlează strategiile de apărare juridică a Microsoft.

16 Ianuarie 1996 – MICROSOFT EVANGHELISM – Nimic nu este mai important deci decît să ai niște date pe care să îți bazezi previziunile.

Analiștii … analiștii financiari în particular au o mare greutate (importanța). Poate credeți că Christine Comerford și Jesse Burst și alți oameni care scriu în revistele Windows sunt importanți, dar cei mai importanți analiști sunt cei care lucreaza pentru genul de, Goldman Sachs și Lehman Brothers și alți analiști financiari.

Goldman Sachs – Lehman Brothers (George Soroș) iau de fapt deciziile

Dar dacă poți să influențezi opiniile acestor indivizi … și practic niciodată nu au aflat de la tine (negare credibilă) în calitatea de evanghelist, dar cînd se întîmplă, trebuie să fiți într’ adevar atenți. Nu vreți să vă sune Bill (Gates) si să vă spună “Ce e asta de am aflat ca vine din partea ta de _____ ?” Trebuie să fiți foarte atenți. Dar totuși dacă vă duceți la acești tipi să le dați informație poate fi foarte, foarte avantajos, pentru că, dacă vrei să știți, toată lumea citește PC Week, dar Vice Presedinții și cei peste ei (Bill Gates – Steve Ballmer) citesc rapoartele de analiză ale Goldman Sachs. Ei sunt de fapt tipii care iau într’adevar deciziile, dacă vreți să stiți.

28 Ianuarie 2017 – “Președintele și directorul juridic al Microsoft, Brad Smith, a anunțat într-un email postat pe rețeaua LinkedIn că 76 de angajați ai companiei sunt cetățeni ai celor șapte state în chestiune (decizia Doanld Trump pricvind emigrația), dețin permise de muncă în SUA și, prin urmare, sunt direct afectați de interdicție. Smith a adăugat că firma încă nu a stabilit câți dintre angajații care dețin viză de rezidență permanentă în SUA, așa-numita „carte verde”, sunt afectați.”

RĂZBOI TOTAL ! MICROSOFT vs. UMANITATE …

Scapă cine poate … Ghiță șantajează FBI (așa crede el), Băsescu mai spune jumătăți de adevăruri (adică minte), Coldea ne promite că spune (că pînă acum a fost ocupat să tot făcă bine tării), Maior tace (și așteaptă să nu mai vină acasă) și Koveși face (se face că face) … și noi analizăm …

1996 – Microsoft aduce în România, via George Maior, cel mai pur EVANGHELISM, în dorința sinceră de a îi mulțumi pe Goldman Sachs, astfel încît să poată stoca în conturi off-shore sute de miliarde de euro, prin comiterea tuturor infracțiunilor cuprinse în toate codurile penale din SUA, Romănia, Bruxelles … China, Rusia … etc. ,…

2000 – MITĂ MICROSOFT – Microsoft a început să dea mită politică, încă din vara anului 2000, constituind astfel un vehicol de jaf, tîlhărie, crime cibernetice, corupție și crimă organizată unic în lume, bazat pe politicile și metodele strict secrete Evanghelism.

2000 – SEBASTIAN GHIȚĂ – Se reprofilează de la trafic cu benzină (Tracia Asesoft) la industria IT, devenind astfel un fel de Bill Gates local și ulterior European, în prezent un caz de infractor mondial.

2001 – ECOSISTEM MICROSOFT – Începînd din anul 2001 Microsoft începe să își construiască Ecosistemul Microsoft, bazat pe politicile Evangheliste Microsoft, care au ca obiectiv principal distrugerea competitției prin fraude, crimă cibernetică și operarea de companii ’partenere’ în asociere cu SRI – MAI, etc. (Medist, RSC, SIVECO, Asesoft, Teamnet, Gama IT, etc.).

Alexandru Bittner devine ’cerberul’ lui Adrian Năstase în domeniul IT – nici un contract nu se poate face fără aprobarea acestuia, nici o companie nu poate exista dacă nu se asociază cu Ecosistemul Microsoft de jaf, tîlhărie, coruptție, crimăa organizată.

2002 – MITĂ CIA – CIA a început să dea mită începînd din anul 2002, pentru a beneficia de bună voința lui Ion Iliescu și a lui Adrian Năstase, pentru a ’închiria’ și echipa facilități secrete pentru activități specifice luptei anti terorism. Coldea începe să parvină, promovat fiind de aripa dură a SRI, provenită din fosta Securitate. România luptă impotriva terorismului și pentru apărarea statului de drept (și tot luptă).

2002 – JAF MICROSOFT – Încurajat de succesul activităților de corupție astfel perfecționate începînd din anul 2001, Microsoft trece la stadiul superior de acaparare a piețelor pentru dezvoltare și utilizare de platforme software, prin piraterie, crime cibernetice și alte activități ilegale. SRI – MAI sunt înzestrate gratuit cu platforme software furate de la Omnis Group de către Microsoft și partenerii acesteia Medist- RSC (Sebastian Vlădescu – Sorin Ovidiu Vîntu). Microsoft ajutî Romțnia să lupte cu criminalitatea cibernetică.

2003 – NATO – Romînia a fost primită în NATO în anul 2003, făcînd primul pas pentru a fi primită în Uniunea Europeană, în condițiile în care Ion Iliescu, Adrian Nîstase și Sorin Ovidiu Vîntu conduceau cu pumn(i) de fier un Stat Mafiot, astfel asociat cu Microsoft.

Eroii ’crimelor împotriva umanității’ sunt promovați la cel mai înalt nivel în statul condus de asasinul Ion Iliescu, respectiv Cico Dumitrescu, Alexandru Grumaz, Gioni Popescu, Dumitru Zamfir, Dumitru Cocoru, etc., vor urma ’tînara generație’ George Maior, Florian Coldea, Marcel Opriș, Laura Codruța Koveși, Sebastian Ghiță, etc.

Cine îndrăznește să investigheze sau/și să critice ’sistemul ticăloșit’ este arestat pe stradă, amenințat cu moartea, denigrat, spoliat, alungat, asasasinat (Luminița Șega, Cristi Panait).

Teroarea domnește, propaganda înflorește și șeful Comisiei Europene (Jonathan Scheele) se îmbogățește în asociere cu Mafia Italiană prin fraudare de fonduri UE, în asociere cu mai marii zilei, Emma Nicholson se îndrăgostește și de bani și de români, și în general toate merg din rău în mai rău, în timp ce încep să apară fricțiuni vizibile între Ion Iliescu, aflat la ultimul mandat și Adrian Năstase doritor să continue tradițiile ’istorice’.

Ion Iliescu, în asociere cu păpușarii de serviciu (servicii) îl lucrează ’elegant’ pe Adrian Năstase pe ’mână’ cu Microsoft, pînă îl pune președinte pe Traian Băsescu. Dar să nu anticipăm …

2003 – STEVE BALLMER VINE LA BUCUREȘTI – Sunt semante protocoale și sunt făcute înțelegeri mai mult sau mai puțin secrete între marii inițiați care acum se vor duce la pușcărie … prima tură s-a dus deja …

2003 – GSP SEMNAT LA BUCUREȘTI – 30 Octombrie 2003 – Programul guvernamental de securitate privind codul sursã (Microsoft Government Security Program – GSP) oferã guvernelor naţionale accesul controlat la codul sursã Microsoft Windows şi la alte informaţii tehnice. Acesta presupune de fapt posibilitatea de a decripta un anumit program software în cele mai mici detalii.

SRI – MAI – STS – SIE semnează cu Microsot prtocolul secret GSP specific
activităților respectivelor instituții. Microsoft are protocol cu NSA să monitorizeze tot ce mișcă, vorbește, publică și în general, dacă nu e general NATO, reprezintă un potențial terorist.

După cum spune NSA, noi credem în Dumnezeu, pe toși ceilalți îi suspectăm.

2004 – CONTRACTUL MICROSOFT – FUJITSU SIEMENS (EADS) – Să înceapă jaful mare !… Se pun bazele fraudelor industriale de miliarde de euro, în comparație cu cele artizanale de cîteva zeci/sute de milioane de euro.

2004 – ROMÂNIA INVITATĂ ÎN UNIUNEA UE – Manuel Durao Barroso (Goldman Sachs) este ’ales’ Președinte al Comisiei UE în anul 2004 și împreună cu Olli Rehn (George Soroș) se apucă să extindă UE, prin integrarea rapidă (în orice condiții) și privatizarea forțată a României și Bulgariei.

Sarabanda fraudelor de miliarde poate începe, inițiații și elitele (Manuel Barroso, Olli Rehn, Jonathan Scheele, Alessandro Buttice, Per Hellstrom, etc.) sunt pregătite … pulimea neinițiată se bucură la propaganda acestora și continuă să spere, refuzînd să creadă că în spatele știrilor pline de optimism, un grup de prădători deosebit de periculoși jefuiesc și ucid fără nici o milă sau/și minimă inteligență – mă refer la dictonul Microsoft ’mușcă și fugi’.

Microsoft își freacă mâinile (pline de sînge), gîndindu-se cît de mult urmează să supraevalueze Goldman Sachs valoarea la bursă a acțiunilor obținute din jaf, tîlhărie, mită, crimă cibernetică, corupție, crimă organizată și terorism, acum că Noua Ordine Mondială și-a dovedit capacitățile și impostori cum sunt cei numiți conduc destinele omenirii….

2004 – BĂSESCU PREȘEDINTE – În Decembrie 2004, Traian Băsescu este ales Președinte în echipă cu Călin Popescu Tăriceanu – Prim Ministru, Vasile Blaga – Ministru de Interne, și după cîteva luni Sebastian Vlădescu – Ministru de Finanțe, alcătuind astfel coloana vertebrală a CSAT.

2005 – STAT MAFIOT DE TIP NOU – În Ianuarie 2005, Traian Băsescu începe războiul cu stegulețele roșii (benchmarks), după ce ia la cunoștință despre starea de fapt și potențialul de jaf în contextul celor menționate.

Acesta simte că trbuie să dea noi ’semnale’, astfel încît pumnii de fier sunt echipați cu mînuși de catifea și protocoale secrete CSAT, pentru a da o aparență de legalitate infracțiunilor în curs comise de Microsoft – Fijitsu Siemens – EADS și mulți alții.

Urmează în Martie 2005 Răpirea din Iraq, în timpul căreia se remarcă tînărul și chipeșul maioraș (repetent și obidient) Florian Coldea, după ce cirodește din banii de răscumpărare, și îl lasă pe cetîțeanul american Mohammed Munaf, cadou la CIA.

Ulterior apar informațiile despre închisorile CIA – Brightlight – România (2003 – 2006), în timp ce Băsescu îi stoarce de zor de informații pe oamenii lui Vîntu din servicii (Fulga, Timofte, Botoș, Ardelean, etc.), și planifică debarcarea acestora.

2006 – FUGE OMAR HAYSSAM – Deși Vasile Blaga, a fost avertizat de Virgil Ardelean, Omar Hayssam fuge din Romțnia într-un mod de’a dreptul hilar … la fel cum a fugit și Sebastian Ghiță … dar să nu anticipăm.

2006 – ’SISTEMUL TICĂLOȘIT DEMOCRATIC’ – Băsescu folosește oportunitatea ’fugii’ lui Hayssam și își instaurează ’echipa de șoc’ – Florian Coldea, Claudiu ’Elvis’ Săftoiu, George Maior, Laura Codruța Koveși și îi pune să facă legea … dar după cum ne declară chiar el, uită să dea atenție unui mic detaliu respectiv Drepturile Fundamentale ale Omului … dar reușește să instuționalizeze democratic, cu aprobarea și complicitatea Comisiei UE și a Microsoft (și susținătorii acestora), jaful, tîlhăria, corupția, crima cibernetică, criminalitatea internațională și terorismul, sub o pretinsă carcasă democratică și a luptei împotriva corupției.

2006 – COMISIA EUROPEANĂ SE BUCURĂ – Îi felicită pentru această performață atît pe Traian Băsescu cît și pe Calin Pooescu Tăriceanu și pe colaboratorii acestuia, în timp ce îi ajută să continue fraudele și actiunile ilegale, și să falsifice documente care încriminează atăt internele cît și pe Microsoft și Comisia UE.

Stegulețele pentru Interne și Proprietate intelectuală în domeniul IT, sunt ridicate în mod fraudulos cu participarea SRI – MAI – ORDA – OLAF – Comisiei Europene – DNA și a altor instituții.

2007 – ROMÂNIA SE UNEȘTE CU MAFIA INTERNAȚIONALĂ – Manuel Barroso și Olli Rehn vin în România să își savureze victoria asupra legii și a statului de drept Român, și integrarea frățiilor bazate pe diversiune, propagandă și jaf, comise în asociere cu mari corporații, avînd în frunte pe Microsoft.

2007 – BILL GATES ESTE DECORAT –  După succesul aderării la marea familie de infractori numită Uniunea Europeană, și pentru ajutorul neprețuit dat de către Microsoft, Bill Gates este invitat în România pe 1 Februarie 2007, pentru a fi decorat de inițiații, elitele și beneficiarii jafului, corupției și celorlalte crime comise, în curs de a fi comise, și mai ales viitoare (a fi comise de către Sebastian Ghiță).

2008 – MICROSOFT PLĂTEȘTE – VASILE BLAGA CÎȘTIGĂ ALEGERILE – și începe pregătirea pentru alegerile președințiale din 2009. Microsoft continuă să jefuiască și să plătescă, și Blaga să primească, via Cocoș, Niro, Sandu, Pinalti.

Sebatian Ghiță se pregătește să îl aducă pe Nicolae Popa acasă, să îl bage în pușcărie pe Vîntu și să îi ia televiziunea, să se cunoască cu Koveși și să se asocieze cu Sebastian Vlădescu … dacă Traian Băsescu cîștigă alegerile.

2009 – BĂSESCU CÎȘTIGĂ ALEGERILE – sub ochii fascinați ai lui Gabriel Oprea și ai inivitaților săi George Maior, Florian Coldea și Laura Codruța Koveși.

Viitorul le aparține, mai cuseamă că acum au perspăective noi, respectiv să îi urmeze la comanda ’sistemului ticăloșit democratic’ lui Băsescu, și să îi lichideze pe toți fie ei politicieni, oameni de afaceri, sau/și în general pe cine vor ei de dragul puterii, banilor și securității personale … dar trebuie să joace atent că nu sunt singuri pe tarlaua numită România, unde prădătorii abundă.

2009 – Decembrie – Victor Bout, cel mai mare traficant de arme (contra droguri) din lume, asociat cu interese criminale inclusiv din România (Omar Hayssam , Mohammed Munaf, etc.) este arestat în Tailanda de către DEA, și dus în SUA, unde aprimit 25 de ani de închisoare. Autoritățile Române au constituit dosarul Armamentul conexat cu dosarul Răpirea pentru a fi secretizate pentru 50 de ani … procurorii care au participat al investigații (Angela Ciurea, Ciprian Nastasiu, etc.) au fost dați afară de către Koveși… era înainte să îi aresteze după stradă ca pe Bica prietenă cu Ciurea …

Sebastian Vlădescu este numit din nou Ministru de Finațe, în semn de recunoștință pentru performanțele sale, care necesită perfecționare la nivel European în asociere cu Microsoftt și Sebastian Ghiță în continuarea progreselor deja făcute sub auspiciile lui Traian Băsescu și al ’cîmpului tactic’, începînd din anul 2004.

2010 – CONJURAȚII NU PIERD TIMPUL – Valizele cu bani Microsoft zburdă de la Cocoș la SRI de la SRI la Ghiță, de la Ghiță la Romănia Tv, Vîntu este băgat în pușcărie, Irina Istodor face inventarul ’țintelor’ noi (Adamescu, Udrea, Bica, etc.), Coldea se tot duce la Periș să se uite la sateliții CIA, Koveși stă la terminal și implementează noua democrație bazată pe cătușe tortură, exterminare, dezinformare … democratică … mai la K2 – K4 – T14 – podgorii, Sinaia, deltă, Sibiu mai cu CIA, mai cu FBI mai cu Secret Service, etc.

Vacanțe în tări exotice, exindere ’afaceri’ la Bruxelles (Guccifer – Nelu Neacșu) beția puterii, banilor și crimei organizate internaționale… le ia mintea … aia puțină pe care o au …

Monaco e în floare, Tăricanu conduce Ferrari, Niro comandă mici de la Cocoșatu cu avionul privat, Anaconda își arată nurii, Vlădescu apare discret, Adronic se însoară cu nașu Niro, Stelu se duce la cumpărături cu jetu’ tot privat, Pescariu se odihnește de bobseala provocată de valizele cu bani cărate non – stop …

… trai nenică pe banii babacului – Statul Mafiot Democratic Român nu doarme … se distrează împreună cu Microsoft și Comisia Europeană .. pe unde apucă și ei.

2010 – MICROSOFT ÎNGERUL PĂZITOR VOL. 1 și 2 – Dan Coste publică două volume cu titlul menționat în Iunie și August 2010, și le trimite gratuir tuturor celor menționați și în primul rînd Microsoft, SRI, MAI, Președinție, PICCJ, DNA, Comisia UE, în atenția Corina Crețu, Manuel Barroso, Olli Rehn, Alessandro Buttice … etc.

Comisia UE (Per Hellstrom) se erijează în avocații Microsoft și resping solicitările legitime și legal probate de Omnis. În prezent Per Hellstrom este angajat de Apple, pentru a îl apăra pentru același tip de infracțiuni.

2011 – OMNIS GROUP DĂ ÎN JUDECATĂ COMISIA UE – HOP ȘI MICROSOFT CORPORATE, împreună cu cîmpul tactic, să se alăture chiolhanului (vom reveni), respectiv abuzurilor și ilegalităților comise de autoritățile Române, Comisiei UE și Microsoft – SRI – MAI – ORDA – OLAF …. etc.

 

2011 – BILL GATES VORBEȘTE PARLAMENTUILUI UE – Corina Crețu organizează o sesiune specială a Parlamentului UE, unde îl invită pe Bill Gates ca să îl dea exemplu de generozitate și muncă cinstită pentru tinerile generații. Bill Gates se întîlnește cu Manuel Barroso, care îl mai laudă încă odată. Acțiunile Microsoft cresc contnuu pe mână cu Goldman Sachs (Vice Președinte Manuel Barroso).

Sebastian Ghiță – Sebastian Vlădescu își continuă seria infracțiunilor internaționale, astfel vegheați de cîmpul tactic.

2011 – KOVEȘI SE AFIRMĂ – Dă mai multe rezoluții pentru a îi exonerea pe MICROSOFT de crime exhaustiv probate (Dosarul 654/P/2011)
comise în asociere cu ’PARTENERII’ din cîmpul tactic.

2011 – FBI – MICROSOFT – FBI începe investigarea Microsoft pentru mai multe acte de corupție la cel mai înalt nivel politic, comise în mai multe țări inclusiv în România, la un nivel de magnitudine și complexitate unic în lume.

2012 – EXONERARE ILEGALĂ – Microsoft (Ghiță – Vlădescu) sunt exonerați de Koveși în timp ce Ghiță, iar ia avionul, și fuge prin țară să îi facă bine lui Koveși la doctorat, care și Ea îi făcea bine … și ei toți nouă și Patriei … Anaconda – Maior – Coldea – cucuveauamov, vegheau la bunul mers al ’Operațiunilor Speciale’.

2012 – COMISIA UE (OLAF) – Deschide o nouă investigație (OF/2010/0068), care are drept obiectiv protejarea corupției (politice, economice și personale) structurale din Comisia UE. Comisia UE este o structură Mafiotă !

2012 – OMNIS GROUP AVERTIZEAZĂ AUTORITĂȚILE SUA – Omnis Group probează și informează Ambasada SUA și autoritățile competente referitor la crimele astfel probate, în pofida atacurilor continue practicate de autoritățile Române, Microsoft, asociații acesteia și Comisia UE.

2012 – LOVITURĂ DE STAT – Băsescu este suspendat, Avocatul Poporului exmatriculat, și restul este de notorietate … Victor Ponta Prim Ministru, Crin Antonescu (un fel de) Președinte … Sebastian Ghiță ’eminență cenușie’ … Băsescu se descurcă din nou și începe negocierile cu Victor Ponta și Sebastian Ghiță via Elena Udrea.

Mark Gitenstein, face și el ce poate împreună cu frații Podesta pentru a îi promova pe Ghiță și Ponta (wikileaks) în America doar urmează alegeri Președințiale și orice ban contează.

2012- KOVEȘI ESTE TRIMISĂ LA BRUXELLES – Și în urma sa Daniel Morar începe să facă și altă treabă decît făceau Maior – Coldea – Koveși … lucrurile se complică și sistemul devine foarte nervos.

2012 – HILLARY CLINTON – SECRETAR DE STAT … Baba Hilalry revine după operație din nou la treabă, în Politica Mare … Microsoft este atacat și trebuie apărat cu orice preț. Laura Codruța Koveși tocmai pleca din Justiția Mare (La Chilia în Port).

19 Martie 2013 – FBI – WALLSTREET JOURNAL –  FBI face publică investigația Microsoft în Romînia, China, Italia …, dar în România, un experiment nefericit marca Soroș – Microsoft – Băsescu, situația este cea mai gravă, deci situația trebuie controlată. Intervine Victoria Nuland în forță.

http://www.wsj.com/articles/SB10001424127887324392804578361971662214256

Mai 2013 – “Asa cum a dezvaluit CTP, Departamentul de Stat al cuplului Obama-Hillary, care nu l-a placut niciodata pe Base, prin madam Nuland, o impun pe Kovesi sefa la DNA in mai 2013!” Radu Moraru

21 August 2013 FBI EXTINDE CERCETĂRILE –  FBI anunță că a extins cercetările Microsoft și pentru alte țări – Rusia, Pakistan, Nigeria. Lucrurile devin din ce în ce mai grave pentru Microsoft și Bill & Melinda Gates și Steve Ballmer, prietenii devotați și generoși ai lui Clinton – Bush – Obama – Hillary.

http://www.wsj.com/articles/SB10001424127887324619504579027200320722342

23 August 2013 – STEVE BALLMER DEMISIA – Steve Ballmer anunță că demisionează de la conducerea Microsoft după ce afirmase cu cîteva luni înainte că urmează să mai conducă încă multă vreme Microsoft. Se anunță vremuri grele pentru Microsoft și pentru Bill Gates –  Steve Ballmer – Brad Smith, mari donatori ai celor menționați. Măsuri urgente se impun.

http://money.cnn.com/2013/08/23/technology/enterprise/microsoft-ballmer-retire/

GOLDMAN SACHS – LEHMAN BROTHERS – GEORGE SOROȘ AVERTIZEAZĂ INIȚIAȚII ȘI ELITELE CĂ MICROSOFT TREBUIE PROTEJATĂ CU ORICE PREȚ AVÎND ÎN VEDERE BANII CARE POT FI PIERDUȚI ȘI IMPLICAȚIILE POLITICE REFERITOR LA ALEGERILE VIITOARE – HILLARY CLINTON SARE CA ARSĂ ȘI SE PUNE PE TREABĂ.

 Septembrie 2013, “baba Hillary il impune pe James Comey sef la FBI, SRI-ul american! Comey e cel care i-a dat o spaga lui Hillary, pe fundatie, de multe milioane de dolari, din partea gigantului militar Lockheed Martin!” Radu Moraru

Din declarațiile lui James Comey (2 Martie 2015), la inaugurarea sa în funcția de Director FBI, au participat și George Maior și Florian Coldea care erau în deplină cunoștință de cauză referitor la dosarele Microsoft, inclusiv cele ticluite în cazul Omnis.

Să nu uităm că George Maior era încă Director la SRI, un mare iniâiat și elitist (etilist) – care împreună cu Coldea au calculat în contextul dat – Băsescu tot pleacă, așa că merge să ocupăm noi locul, deci avem mai mare nevoie de suportul FBI decît de Băsescu.

 

Sunt sigur că Maior – Coldea – Koveși au primit protecție la greu din partea americanilor, dar din cîte știu aceștia nu puteau primi cetățenie … dar este posibil să mă înșel … dar poate fi controlat – că dacă sunt cetățeni, înseamnă că informația e publică. SUA nu are cetățeni la secret.

Practic, incepind cu noiembrie 2013, James Comey, seful FBI si sluga babei Hillary, devine „tatucul” Binomului Coldea-Kovesi!

Astazi Kovesi minte de ingheata Romania! Nu vedeti ce ger s-a lasat?! 

Incepind cu 2014, Kovesi beneficiaza de 10 agenti de-ai lui Comey la Bucuresti, de linie speciala securizata cu aripa Coldea din SRI. Coldea isi face birou chiar in sediul DNA!

Binomul preia puterea in Romania printr-o lovitura de stat de „catifea” nasita de James Comey, seful FBI si sluga babei Hillary! Radu Moraru

23 Ianuarie 2014 – MICUL GUCCIFER – Marcel Lehel este arestat, și îl acuză pe Maior că l-a avertizat pentru a putea distruge probele.

25 Ianuarie 2014 – MAIOR ACUZAT – Maior este acuzat că știa de patru ani despre crimele cibernetice comise de Sebastian Ghiță și Sebastian Vlădescu, în timp ce acesta își petrecea vacanțele cu infractorii.

27 Ianuarie 2014 – SCANDALUL ESTE MUȘAMALIZAT – Sebastian Ghiță îl amenință pe Nelu Neacsu, care comite fals și uz de fals aumînd că nu el a scis mesajul în atenția lui Maior, prietenul lui Ghiță. Koveși mai respiră încă odată satisfăcută.

Februarie 2014 – DARREN WHITE PLEACĂ – Acesta o acuză pe Koveși și alte instituții de forță de fapte extrem de grave de corupție și alte infracțiuni.

10 Aprilie 2014 – KOVEȘI PREMIATĂ – SUA o numesc pe Koveși cea mai curajoasă femeie din România.

28 Ianuarie 2015 – MAIOR DEMISIA – Președintele îi semnează demisia lui Maior, care urmează să plece ambasador în SUA, pe care a servit-o atît de bine.

30 Ianuarie 2015 – UDREA DENUNȚĂ – Coldea – Maior – Cocoș (Alin) – Sebastian Ghiță – Koveși – mita Microsoft – Romănia Tv și multe altele.

1 Februarie 2015 – VIZITĂ LA CHEIA – Maior – Coldea se duc la Ghiță, cu care se ceartă, după ce mai ia și niște facturi false să dea bine la James Comey, cînd vine la București să îl susțină – începe marele război intestin.

 

9 Februarie 2015 – COLDEA SE PREZINTĂ LA PARLAMENT – Să mintă despre acuzele aduse de Udrea. Koveși răsuflă din nou ușurată.

26 Februarie 2015 – GHIȚĂ DĂ ÎN MICROSOFT – Ghiță dă un interviu lui Cătălin Tolontan în care acuză Microsoft pentru mai multe infracțiuni.

1 Martie 2015 – COLDEA EXONERAT – Koveși închide dosarul lui Coldea referitor mitele de la Microsoft, cu maximă discreție și celeritate.

2 Martie 2015 – JAMES COMEY – BUCUREȘTI – Vine pentru prima dată la București James Comey să își arate suportul pentru Florian Coldea și pentru Laura Codruța Koveși.

 

In septembrie 2015, Comey il trimite la Bucuresti pe ambasadorul Hans Klemm, o alta sluga! Ce au urmarit aceste slugi ale lui Comey si Hillary?! Manipularea votului din 2016! In USA traiesc peste 1,5 milioane de romani si descendenti cu drept de vot!

Pe plan intern, Comey, care urma sa ajunga seful suprem al Serviciilor din USA daca baba Hillary devenea Presedinte, si-a dorit ca Romania „democratica” sa fie condusa si supusa lui Hillary prin Binom! Lacoma Hillary a vrut Romania ca pe o sclava care sa ii vireze in cont miliarde! Radu Moraru

 

Miliardele au tot fost virate în primul rînd de Microsoft, ahitectul și cel mai mare beneficiar al manipulărilor politice și al jafului făcut în România.

“Să nu-și fi dat seama un ofițer de Intelligence de profesionalismul lui Florian Coldea că există riscul ca Sebastian Ghiță, deținător al multor secrete despre el, Florian Coldea și despre SRI, să se autodetoneze de furie că amicul său l-a dat pe mîna DNA?!” Ion Cristoiu – 29 Ianuarie 2017

Aceștia sunt doi proști vicleni (nu inteligenți), servili cu șefii pînă îi elimină și necruțători cu subalternii pe care îi detestă, aroganți (nu demni), lași (nu violenți), și foarte calculați (nu furioși), care îi fac pe deștepții și pe profesioniștii ’cu sînge rece’ (inițiați – elite), jucînd un teatru ieftin, la propriile posturi de televiziune, pentru masele căzute in extaz … și nu sunt singurii … dar pentru moment sunt subiectul la care facem referire.

Vom continua analiza pentru perioda interesantă a ’domniei’ cneazului Hans Klemm și a realțiilor acestuia cu poporul Român … astfel educat de Microsoft – Soroș – Băsescu ți alții …

Dragoș Rișcanu

articol mai vechi

articol mai nou