SOMNUL RAȚIUNII NAȘTE MONȘTRI ! …

… cucuvelemov, porci Ghiță, generali Coldea, ambasadori Maior, softiști Micul Guccifer, filantropi Gates, politicieni Barroso, investigatori Buttice, filozofi Vîntu, filfizoane Udrea, amazoane Bica, miniștri Vlădescu, prim miniștri Tăriceanu …

EMIL ’CICO’ DUMITRESCU ’Am fost un mare mincinos’

STATUL MAFIOT ROMÂN – O LUME DE COȘMAR CĂZUTĂ ÎN CEL MAI PROFUND RIDICOL

Koveși, expertă și doctor în drept penal, plagiat și crime cibernetice, consideră că o companie (RSC) care nu are nici un angajat (doar un administrator angajat cu normă redusă), poate dona software (drepturi de utilizare) în valoare de 250.000 euro la spitalele SRI și MAI direct și prin internediari (Medist), platforme software pe care RSC-Medist afirmă că l-au primit gratuit via Internet de la Microsoft, software care este identic cu cel creat și înregistrat de Omnis la ORDA.

RSC și Medist au folosit fonduri Phare pentru a comite împreună cu Microsoft mai multe ilegalități în asociere cu SRI – MAI și alte entități.

Comisia UE avea autoritatea și obligația să investigheze frauda fondurilor UE și respectarea cadrului legislativ UE, dar a declinat ilegal această obligație în favoarea autorităților din România, care au făcut ce știu mai bine – POLIȚIE POLITICĂ … pentru interese private și pentru Microsoft.

ORDA face verificările legale (2005) și solicită MAI să ancheteze condițiile în care paltformele software create și înregistrate de Omnis la ORDA au ajuns să fie donate și/sau vîndute la mai multe spitale printre care și cele ale SRI și MAI, în condițiile în care aceste instituții luptă impotriva crimelor cibernetice, pirateriei (plagiatului) și corupției, care în conformitate cu Hotărîrile CSAT, reprezintă o problemă de siguranță națională.

Omnis și noi personal suntem acuzați de către Microsoft, că încercăm să atragem Microsoft într-o dispută, care în fapt a fost generată de către ORDA și anchetată de echipele mixte, conform Hotărîre CSAT, formate din ofițeri MAI, SRI și procurori controlați în cîmpul tactic, în timp ce Microsoft continuă sarabanda mitelor.

Primul dosar DNA este executat de Irinel Păun, la solicitarea lui Sebastian Vlădescu.
RSC ne acuză de acțiuni ilegale, ne denigrează și ne dă în judecată în penal, în timp ce înalți funcționari din Comisia UE, comit mai multe ilegalități flagrante, inclusiv luare de mită, în asociere cu Prim Ministrul Călin Popescu Tăriceanu, Ministrul de Interne Vasile Balga și Sebastian Vlădescu.

Koveși se încăpăținează să protejeze și promoveze împreună cu SRI și MAI atît pe Microsoft cît și pe asociații acesteia, cărora li se alătură și Sebastian Ghiță cu Asesoft și Teamnet în anul 2010, cînd Omnis a prezentat cazul în atenția OLAF, cu solicitarea de a ancheta mai multe ilegalități comise inclusiv de înalți funcționari Europeni.

Pentru continuarea și protejarea infracțiunilor și pentru incriminarea Omnis, Florian Coldea și George Maior erau obligați să o prezinte pe Koveși lui Sebastian Ghiță, vezi prima întîlnire din 2010 de la K 2, pentru a forma o echipă cu care acștia să facă bine pentru țară.

ELITE – ELITIȘTI(E) – ETILIȘTI(E) DE PUTERE … băutori de ’apă vie’ primită în dar de la Microsoft și alți colonialiști, care le dau distincții și le împrumută putere …

ELITE VECHI – EMIL CICO DUMITRESCU – Amiral, Doctor ’adevărat’, Profesor, Revoluționar, Miner(iade), scrie poezii și ne spune ’ eu vin și recunosc: am fost un mare mincinos’.

ELITE PREZENTE – FLORIAN COLDEA – General, Doctor, Profesor, Prieten (Ghiță), Pensionar, nu știm dacă scrie poezii și ne spune ’nu vă spun acum, dar o să vă spun’, noi credem că minte.

 

ELITE VIITOARE – LAURA CODRUȚA KOVEȘI – Colonel, Doctor, Procuror, Prietenă, scrie Rezoluții și ne spune că ’o să facă dreptate’, noi credem (știm și probăm) că minte.

ELITE PERENE – TRĂIAN BĂSESCU – Băutor, Fumător, Comandant, Președinte, vine și ne spune că Florina Coldea și Laura Codruța Koveși sunt niște mafioți îmbătați de putere, un fel de iubitori de ’apă vie’ primită de la colonialiștii Microsoft… și de la Sebastian Ghiță (sau el era cu mustul și șprițul …).

Donald Trump ne spune că elitele se gîndesc numai la ele și trădează interesul național afectînd astfel nivelul de trai, evoluția societății și securitatea țării, fenomen care durează deja de cîteva decenii. La noi au venit mai tîrziu, deja coapte în bucătăria elitelor mondiale.

 

În timpul campaniei electorale printre aceste elite au fost mentionați la loc de frunte Goldman Sachs (Manuel Durao Barroso), George Soros (Olli Rehn), Microsoft (Giovani Kessler) și Apple (Per Hellstrom).

George Soros ne anunță că unul dintre pricipalele motive ale dezintegrării Uniunii Europene, în frunte cu retragerea Marii Britanii pe motive de corupție a UE, este faptul că elitele au trădat așteptările cetățenilor țărilor Europene, mai ales în deceniul 2004-2014.

Călin Popescu Tăriceanu, un papagal și la propriu și la figurat, preia termenul (elite) și țipă ca din gură de șarpe că elitele care conduc România sunt în mare pericol din cauza faptului că dau să devină egali în fața legii … nu aia făcută de Maior – Coldea – Koveși în perioada 2004-2014 … și ulterior.

Dacă CSAT ne spune că a da și a lua mită reprezintă un act de subminare a siguranței naționale, înseamnă că tot cu legea, pe care o tot pomenește Koveși, în mînă (dar nu în mâna ei) Microsoft, Maior, Coldea, Koveși se fac vinovați de sabotarea economiei naționale și de atentare la siguranța națională.

ELITE DISCRETE – ÎNȚELEGERI SECRETE …

CINE SUNT ELITELE ȘI CE DORESC ACESTEA …

Elite sunt considerate a fi cei care pe lîngă calități și/sau educație deosebite au caracter, respectiv fără o minimă apetență pentru valori morale nu poți fi considerat(ă) parte a nici unei elite … poate doar un foarte abil infractor … prins sau nu încă … cum de exemplu sunt chiar Călin Popescu Tăariceanu și Bill Gates …

Cuvîntul elită (elitism) nu prea era folosit pînă de curînd, tocmai datorită faptului că nu se știe foarte bine ce înseamnă (functie de context) și oamenii îl percep în sensul de superioritate sau/și aroganță, în contradicție cu bun simț și modestie sau/și normalitate.

CUM APAR ȘI CUM DISPAR ELITELE …

Unele elite apar prin muncă, inteligență, creativitate, viziune și/sau noroc, altele prin viclenie, curaj, jaf și tîlhărie, iar altele sunt clone ale unor elite deja consacrate, cum este cazul și în Romănia.

 

Elitele valabile pînă mai ieri (20 Ianuarie 2017) Microsoft și UE, au hotărît că Romănia are nevoie de elite după chipul și asemănarea acestora, astfel încît au acceptat să participe la mai multe aranjamente secrete care au dus la situația cu care România se confruntă în prezent.

Modelul a fost perfectat în urmă cu cîteva decenii și a fost impus și României, care tocmai că se confrunta cu neputința de a reforma structurile și mentalitățile comuniste, în timp ce era condusă de o bandă de asasini.

Elitele mondiale aveau propriile obiective astfel încît au decis să creeze, finanțeze și să controleze un sistem (amestec ciudat – unic) bazat pe propagandă, lipsă de transaprență și eliminarea totală a drepturilor fundamentale și egalității în fata legii, condiții care stau la baza a ceea ce numim democrație.

 

Sistemul rezultat este în fapt o nouă formă de comunism (tiranie), dar mult mai perversă, avînd în vedere că în loc de un sistem de represiune vizibil, există două sisteme care functinează în paralel, unul vizibil și disfuncțional (o butaforie) altul secret, eficient și necruțător … asta este România elitelor de astăzi.

Va urma …

ÎNCHISORI SECRETE – LEGI SECRETE – PROTOCOALE SECRETE – MITĂ SECRETĂ – FRAUDE SECRETE … NAȚIUNI DISTRUSE …