BLAGA – MICROSOFT – KOVEȘI – LASCU – HAYSSAM … sau normalitatea răului absolut … 

Vă întrebați probabil ce legătură există între Microsoft și Omar Hayssam … ei bine este foarte simplu : lăcomie, prostie, foarte mulți bani din jaf și tîlhărie și aceleași personaje care nu fac distincție între crimele pe care le comit la nivel național și internațional (fraudă, jaf, tîlhărie, mită, corupție, șantaj, amenințări, asasinat, terorism, etc.), mă refer în primul rînd la Vasile Blaga și Laura Codruța Koveși … dar să nu anticipăm … 

Dorința sinceră și determinarea de a călca peste cadavre la propriu pentru putere și bani și același dispreț suveran pentru drepturile fundamentale ale individului, egalitatea în fața legii și a statului de drept democratic, sunt trăsăturile comune ale unora ca Vasile Blaga, Sorin Ovidiu Vîntu, Bill Gates, Laura Codruța Koveși, Manuel Durao Barroso, Omar Hayssam, George Maior, George Soroș, Ovidiu Artopolescu, Cico Dumitrescu și mulți alții, care sunt legați de protocoale secrete, actiuni subversive și ilegale, propagandă, manipulare și multă globalizare politico – financiar – corporatistă.

28 februarie 2005 – CSAT Hotărîrea 17 – Consens secret între Băsescu – Tăriceanu – Blaga – Timofte – Fulga – Corupția ameinnțare la Securitatea Natională – Protocoale și echipe mixte (SRI – MAI – PICCJ – DNA) funcționează paralegal și extrem de eficient … e rost de o răpire … că de restul se ocupă ’cîmpul tactic’. 

Hayssam , la fel ca și Vîntu, Hotăran, Artopolescu, Gates și Ballmer, Barroso, Rehn și Scheele știau că pot comite orice crime în România pentru că nu vor păți nimic atît timp căt există un consens de crimă organizată și Poliție Politică în numele securității naționale și a viitorului nostru euroatlantic (marii atlantiști Maior – Coldea – Koveși). 

5 aprilie 2005, Omar Hayssam a fost reţinut şi, deşi Preşedinţia anunţa atunci că este acuzat de implicare în răpirea celor trei jurnalişti români (plus Munaf un cetățean american partener și ’moștenitor’), el a fost arestat preventiv pentru infracţiuni economice, într-un alt dosar. 

Deci Hayssam a fost primul mare corupt pe care Blaga l-a pus la plată ca să scape și de dosare și cu banii … și să-l scape pe el Blaga de vechea garnitură total supusă lui Vîntu ! … au urmat Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS – SIVECO – Romsys – Transgaz … etc., dar să nu anticipăm …

Din păcate Blaga a trebuit să lucreze cazul Hayssam cu amatori ca Botoș, Nastasiu și Ciurea, dar a adus-o ulterior pe Koveși care i-a dat afară și și-a adus propria echipă de șoc și exterminare super-profesionistă… aceasta încă se distrează cu viețile oamenilor care nu înțeleg că ea este Dumnezeu … și nu se supun ca atare, EI și sfinților de serviciu și de secție.

BULDOGUL, PORTOCALA și CIUHAPUL …

CIUHAPUL (Omar Hayssam) VORBEȘTE – VASILE BLAGA TACE – TRAIAN BĂSESCU CONFIRMĂ – DORIN IACOB CONFIRMĂ … și NOI PROBĂM ȘI CONFIRMĂM CĂ BLAGA E UN MARE ȘPĂGAR ȘI CRIMINAL !

VASILE BLAGA (omul de casă a lui Sorin Ovidiu Vîntu – Virgil Măgureanu – Dorin Iacob) – ’REGINA MITELOR’ … MICROSOFT – EADS – FUJITSU SIEMENS – HAYSSAM – ROMSYS – RSC -TRASGAZ …

CEL MAI PENAL ȘI ETILIC MINISTRU DE INTERNE EMANAT (PESTILENȚIAL) DE SECURITATE, IA MITĂ PENTRU ORICE ȘI TOT TIMPUL, ASTFEL PROTEJAT DE LAURA CODRUȚA KOVEȘI (FOSTĂ LASCU – TRANSGAZ) … viitoare Târgșor 543178

MITĂ PERCEPUTĂ DIN : RĂPIRI – EVADĂRI – DOSARE PENALE – MICROSOFT PENAL – FUJITSU SIEMENS – EADS – SIVECO – ROMSYS – VĂMI – TRANSGAZ – RSC – ASESOFT …

Dacă despre mitele democratic luate de Vasile Blaga de la mai toată lumea, cam tot timpul, începînd de cînd a fost alocat lui Traian Băsescu pe post de Buldog și a fost lăsat că cîștige și el alegerile în Decembrie 2004, pe mîna lui Dorin Iacob (Virgil Măgureanu – Sorin Ovidiu Vîntu) și a lui Dorin Cocoș, doar să nu iasă Bombonel și să ia el tot de la mafioții de mult consacrați – Patriciu – Voiculescu – Vîntu, respectiv ’oligarhiile’ lui Călin Popescu Tăriceanu – Sebastian Vlădescu și ulterior ale lui George Maior – Forian Coldea – Sebastian Vlădescu – Laura Codruța Koveși, se știe de la Claudiu Florică, Dumitru Ștefan și mulți alții, despre mitele primite de la Omar Hayssam se știa dar informația nu era încă confirmată de mituitor și probată de fapte.

 

HAYSSAM E ARESTAT DE PSD CÎTEVA ORE – NĂSTASE SUNĂ ȘI IL SCAPĂ

Yassin îl transferă pe înaintașul Hayssam de la Gloria PSD la Victoria PD + Tăriceanu, pentru o bursă de 2 milioane. Vine Blaga la Interne și anchetele se opresc pînă după fuga lui Hayssam, plătită tot lui Blaga, astfel încît Hayssam are timp să ascundă banii jefuiți din Romînia, și americanii pe Munaf cu tot cu banii lui Hayssam.

2 noiembrie 2004 – ”Pe 2 noiembrie 2004, m-am trezit cu poliţişti, cu mascaţi, cu procurori, care percheziţionau afacerile mele. Şi au deschis un dosar economic de evaziune fiscală sau spălare de bani. A doua zi, Mohammad Yassin a venit la mine. Ne cunoşteam din vedere. În lipsa mea vorbea de mine nu tocmai bine. Eram un fel de lider la arabi. Mi-a spus că ştie ce s-a întâmplat cu acest control si el are posibilitate să mă ajute dacă vreau. Şi cu această ocazie să mă mut de la PSD la PD. I-am spus să-mi dea răgaz câteva zile şi discutăm. Am revenit la Yassin şi i-am spus hai să ne vedem. Mi-a spus că poate să mă ajute să nu mai calce nimeni. Mă costă două milioane de dolari şi mai finanţezi şi tu campania. Aveam doar 150.000 cash, i-am trecut drept garantie o parte din averea mea.

Banii ar fi ajuns, spune Hayssam, la Vasile Blaga, ministru de Interne la vremea aceea (după 29 Decembrie 2004). „Dupa o jumatate de ora a iesit a zis: „Gata, a vorbit domnul profesor ( n.r. – Omar Hayssam spune ca asa ii spunea el lui Băsescu, „profesorul”) cu el si am rezolvat, iar de acum incolo esti linistit”. Banii au ajuns la Blaga, asa a declarat Yassim, eu n-am intrat cu el, eu am ramas in masina”, a povesti Hayssam.

Vasile Blaga nu a comentat acuzaţiile. 

 

28 FEBRUARIE 2005 – CSAT HOTĂRÎREA nr. 17 –- SE NAȘTE CONSENSUL CÎMPULUI TACTIC : BĂSESCU – TĂRICEANU – BLAGA – TIMOFTE – FULGA

Corupția este problemă de securitate națională și este adresată de echipe mixte care se ocupă și de marele corupt Omar Hayssam

 

CIUHAPU ȘI AMERICANU (MUNAF) O PUN DE O RÂPIRE CU HAPPY END

Răpirea jurnaliștilor români în Irak a fost un incident care a avut loc la data de 28 martie 2005, când trei jurnaliști români (Ovidiu OhanesianSorin Mișcoci și Marie Jeanne Ion) se aflau în capitala irakiană de aproximativ o săptămână pentru a realiza interviuri cu premierul irakian și cu noul președinte al Irakului au fost răpiți în Irak împreună cu ghidul lor irakian Mohammed Munaf (despre care ulterior s-a aflat că avea și cetățenie americană) de către persoane necunoscute.

Răpitorii, care au declarat că fac parte din organizația intitulată Brigăzile Muadh Ibn Jabal, ar fi cerut ca, în schimbul eliberării jurnaliștilor, România să-și retragă într-un interval de 4 zile cei 860 de soldați angajați în cadrul Coaliției multinaționale din Irak.

În seara aceleiași zile, omul de afaceri sirian Omar Hayssam a anunțat că ar fi fost sunat de răpitori pentru o cerere de răscumpărare de câte un milion de dolari pentru eliberarea fiecăruia dintre cei patru ziariști.

În 31 mai 2007, Omar Hayssam declara, într-un interviu prin telefon la o emisiune de la Antena 3, că la cererea doctorului Yassin s-a întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu, după ce, în seara de 28 martie 2005, prietena jurnalistei Marie Jeane Ion l-a anunţat despre răpirea de la Bagdad. El preciza că Yassin s-a prezentat, în seara de 28 martie 2005, la biroul său, împreuă cu soţia, iar în aceeaşi zi l-a condus la aeroport pe acesta, care s-a deplasat în Irak pentru a participa la negocierile pentru eliberarea jurnaliştilor.

Ulerior, în iunie 2005, preşedintele de atunci Traian Băsescu spunea că Omar Hayssam voia să iasă din România şi că îşi transferase averea pe numele lui Mohammad Munaf, al soţiei acestuia şi al doctorului Mohamad Yassin, care a plecat la Bagdad în 29 aprilie, pentru a contacta autorităţile irakiene.

 

APAR TERORIȘTII ADEVĂRAȚI – GLUMA S-A TERMINAT ȘI PENTRU MUNAF

După ce au fost ținuți 3 zile într-o locație din Bagdad, jurnaliștii răpiți au fost transferați la 1 aprilie 2005 în beciul unei ferme, aflată la 15 km sud de capitala irakiană, fiind eliberați după 55 de zile, la data de 22 mai 2005.

La 22 mai 2005, într-o declarație de presă, președintele României, Traian Băsescu, a mulțumit serviciilor secrete de informații străine și române, precum și autorităților americane din Irak, comunității arabe din țară care au contribuit la rezolvarea crizei. El a precizat că operațiunea de eliberare a ziariștilor a fost executată sută la sută de serviciile de informații ale statului român, „într-o excelentă colaborare între Serviciul de Informații ExterneServiciul Român de Informații și Direcția Generală de Informații a Apărării” și a menționat că statul român nu și-a negociat nici politica externă și nici nu a plătit răscumpărarea jurnaliștilor.

 

HAYSSAM ESTE ARESTAT – DĂ BANII LUI BLAGA ȘI PLEACĂ

În 5 aprilie 2005, Omar Hayssam a fost reţinut şi, deşi Preşedinţia anunţa atunci că este acuzat de implicare în răpirea celor trei jurnalişti, el a fost arestat preventiv pentru infracţiuni economice, într-un alt dosar.

În 30 iunie 2006 ’Din România, nu am plecat nici cu berbecuții, nici cu avionul. După ce am fost operat, au zis să îmi mai facă un raport. Am plecat pe cale terestră, pe la Vama Veche. Bulgaria, Turcia și Siria.’

 

SE SCHIMBĂ GARNITURA VECHE – ARDELEAN – TIMOFTE – BOTOȘ

Fuga acestuia a determinat revocarea din funcţii a şefilor SRI, SIE şi DGIPI, Radu Timofte, Gheorghe Fulga şi Virgil Ardelean, dar şi a procurorului general al României Ilie Botoş, în 20 iulie 2006.

 

VINE GARNITURA NOUĂ – BLAGA – COLDEA (MAIOR)  – KOVEȘI

Înlocuira generației de aur, crează panică în rîndul inițiaților care pun mînă de la mînă să îl suspende pe Băsescu în mai 2007, imediat după ce România a fost acceptată în UE, în baza mitelor date funcționarilor UE, și a raportărilor falsificate atît de autoritățile din România cît și de cele din UE (Vîntu – Buttice – Scheele – Onno Simmons, etc.).

Dorin Iacob m-a vizitat de două ori în Siria. O dată singur, apoi cu Buzăianu, cu avionul privat. Era cu referendumul din mai 2007. A vrut să vadă ce dovezi am și dacă am de gând să dau ceva în presă împotriva lui Traian Băsescu. 

 Traian Băsescu revine glorios cu Blaga, Coldea, Maior și Koveși în frunte … nimic nu îi mai poate opri … decît tot ei unul pe altul … ceea ce se întîmplă în prezent …

 

TRAIAN BĂSESCU CONFIRMĂ

„Da, după ce a afirmat public că se duce în Irak şi îi aduce, l-am sunat pe Hayssam. Dar s-a hotărît oprirea lui după ce s-a aflat că joacă la două capete şi doreşte să folosească acei bani, 4 milioane dolari, în Irak. Voia să folosească banii acolo şi să iasă cu protecţia statului”, a declarat fostul şef al statului.

Traian Băsescu a făcut precizari şi în privinţa acuzaţiilor de hărţuire pe care i le-a adus Hayssam, adăugând că n-a fost niciodată prieten cu acesta.

„Nu eu i-am trimis mascaţii lui Hayssam, ci tot prietenii din PSD. Se pregătea să devină deputat din partea acestui partid. Nu a fost niciodată prietenul meu, vă asigur”, a precizat Traian Băsescu, prezent în platoul România TV.

 

http://www.nasul.tv/exploziv-traian-basescu-rupe-tacerea-in-privinta-lui-hayssam-de-ce-a-colaborat-cu-el-pentru-recuperarea-jurnalistilor-rapiti-de-ce-a-fost-arestat-si-cine-i-a-trimis-mascatii-pe-cap/

http://www.romaniatv.net/omar-hayssam-spune-ca-l-a-mituit-pe-vasile-blaga-pentru-a-scapa-de-un-dosar-penal–ce-dezvaluiri-face-despre-traian-basescu_342577.html

http://www.romaniatv.net/omar-hayssam-spune-ca-l-a-mituit-pe-vasile-blaga-pentru-a-scapa-de-un-dosar-penal–ce-dezvaluiri-face-despre-traian-basescu_342577.html#ixzz4ZeQLtcYx