DNA SINISTRA “FABRICĂ DE TICLUIT DOSARE” ȘI DE DISTRUS VIEȚI

“Doar dispariția mea fizica ma va scoate din aceasta lupta.” Gelu Diaconu

DNA “LUCREAZĂ” PENTRU KOVEȘI – COLDEA – MAIOR – MICROSOFT – MEDIST – RSC – ASESOFT – TEAMNETSIVECO … și multe alte companii sub acoperire în beneficiul acestora și al stăpînilor lor din Seattle și din alte locații mai mult sau mai puțin cunoscute și/sau exotice (Seychelles … Toscana … Monaco)

„Domnule Diaconu, deductia procurorului raportata la context are relevanta probatorie” Procuror Șef Serivicu DNA – Doru Țuluș … cunoscut și nouă din Dosarul 66/P/2007 …

Gelu Diaconu : Doamna Kovesi ataca frontal pe cei care și-au permis sa susțină teoria „dosarelor fabricate”.

Dragoș Rișcanu : Doamna Koveși atacă frontal sau/și mișelește pe oricine își permite să facă apel la Constituție și la Lege … Koveși face Legea – Ea, cucuveauamov ESTE LEGEA.

Omnis și noi personal, în calitate de părți vătămate în Dosarul 85/P/2011, subscriem fără nici o rezervă la cele afirmate de către Gelu Diaconu și vom mai adăuga la spusele acestuia într-o postare viitoare.

Urmăriți cu atenție ce spune (și scrie) Gelu Diaconu pentru a înțelege mai bine cu ce mașinărie sinistră se confruntă acesta de un an de zile și cu ce mașinărie ucigașă la propriu ne confruntăm și noi începînd din anul 2005 pînă în prezent.

Doamna Kovesi, nevinovatii nu spun ca „tot sistemul judiciar s-a coalizat sa fabrice dosare”. Doar unii procurori din institutia pe care o coordonati! Iar acesti procurori distrug vieti, nu dau amenzi pe legea circulatiei! Gelu Diaconu

“Doar dispariția mea fizica ma va scoate din aceasta lupta.” Dragos Rișcanu

Doru Țuluș (Dosar 66/P/2007), Claudiu Dumitrescu (Dosar 216/P/2005), Cătălin Vartic (Dosar 85/P/2011), Laura Codruța Koveși (Dosar 654/P/2011) și alții sunt o bandă de asasini cu pixul .. și nu numai … deductia procurorului raportata la context are relevanta probatorie, în timp ce avocatul și victima trebuie să aplaude, să dea tot și să dispară (Ghiță, Vîntu, Adamescu, Sîrbu …), înainte să fie exterminată.

Gelu Diaconu – Vreti sa intelegeti mai bine terifianta mentalitate stalinista a unor procurori DNA?

GELU DIACONU O (ALTĂ) VICTIMĂ A DNA

Iata ce mi-a spus procurorul Doru Tulus in timpul audierilor cand i-am spus ca nu poate avea probe la dosar privind implicarea mea: „Domnule Diaconu, deductia procurorului raportata la context are relevanta probatorie”

Daca tot am povestit, in premiera, acest lucru la B1 TV am zis sa impartasesc si cu voi acest moment sinistru. Realizati de ce sunt in stare unii procurori DNA in aceste vremuri? Intelegeti cum se distrug vieti in aplauzele frenetice ale sustinatorilor cu simbrie si ale celor spalati pe creier? Va dati seama ce masinarie ingrozitoare a fost creata in Romania si cum ati fost manipulati atata timp de formatorii de opinie care au bagat sub pres cu intentie acest gen de abuzuri?

„Cum se manipulează opinia publica dupa principiul stalinist „dai in mine/dai in fabrici și uzine”! Doamna Kovesi, nevinovatii nu spun ca „tot sistemul judiciar s-a coalizat sa fabrice dosare”. Doar unii procurori din institutia pe care o coordonati! Iar acesti procurori distrug vieti, nu dau amenzi pe legea circulatiei!

Doamna Kovesi ataca frontal pe cei care și-au permis sa susțină teoria „dosarelor fabricate”. Eu ma număr printre aceia care am introdus in dezbaterea publica aceasta tema pornind de la faptul ca implicarea mea in dosarul „Partida Romilor” este o făcătură, un dosar fabricat in stare pura!

DOAMNA KOVEȘI ESTE DISPERATĂ ȘI NU MAI ARE NICI O LIMITĂ, ASTA DACĂ A AVUT VREO LIMITĂ VREODATĂ … ???

In ce ma priveste sunt necesare următoarele precizări:

-nu am atacat sistemul judiciar (ce inepție!), nici măcar instituția DNA ci am afirmat cu nume și prenume autorii implicării mele in dosarul „Partida Romilor”, adică procurorii Tulus și Dumitrescu cât și „specialistul-doctor” Balaur. Dvs. știți, d-na Kovesi dacă ar trebui sa fiți sau nu pe aceasta lista de nume!;

-un dosar fabricat este acela care nu are ca scop aflarea adevărului ci este făcut pentru implicarea penală a unei persoane publice prin întocmirea de rechizitorii cu utilizare de probe fabricate (vezi rapoartele de constatare ale specialiștilor DNA), răstălmăciri de probe și trecerea sub tăcere a unor probe extrem de relevante;

Comentariu – DOSARELE SE FABRICĂ ȘI PENTRU JEFUIREA OAMENILOR DE AFACERI, CARE NU SUNT PERSOANE PUBLICE

-odată transformat in penal de către mașina de propaganda a DNA (aici includ comunicatele insidioase ale DNA) practic devii un paria al societății cu consecințe ireparabile in plan profesional, personal și familial;

Dar toate acestea le voi dezvolta pe parcursul luptei mele abia începute pentru restabilirea adevărului. Doar dispariția mea fizica ma va scoate din aceasta lupta. Și știți foarte bine ca din prima zi a implicării mele in dosarul „Partida Romilor” am sesizat toate organele abilitate, inclusiv CSM-ul.

VĂ DORIM SUCCES, ȘI VĂ VOM URMĂRI ȘI SUSȚINE PE CÎT MAI PUTEM DE MULT.

https://www.facebook.com/gelustefandiaconu/?hc_ref=SEARCH

http://m.b1.ro/stiri/eveniment/cum-se-manipuleaza-opinia-publica-dupa-principiul-stalinist-dai-in-mine-dai-in-fabrici-si-uzine-gelu-diaconu-o-ataca-pe-laura-codruta-kovesi-video-176439.html