ANARHIA SALVEAZĂ ROMÂNIA ! … după cum ne anunță cu patos revoluționar Traian Băsescu

Laura Codruța Kovesi se așază pe zi ce trece în poziția de simbol, de portdrapel al faimoasei campanii anticorupție.

Dar unul negativ, din galeria de portrete feminine repudiate de populație.  

Mare, lentă, greoaie în trucuri, judecăți, expresii și jocuri politice, Laura Codruța Kovesi are mai degrabă comportamentul unui utilaj greu care astupă gropi, deviază rîuri, îngroapă ruine, totul în stil heirupist, fără duioșii și fără regrete.
 
Cornel Nistorescu Cotidianul 28 Februarie 2017


TRĂIASCĂ KOVEȘI – GHIȚĂ – COLDEA că toți are pistoale și că ne-a(uuuu…) adus mult dorita și așteptata anarhie … că de teroriști și mineri lu tătucu Ilici ne-am cam săturat și jaful și tîlhăria Microsoft – Comisia UE deveniseră plictisitoare …

… se simțea nevoie de ceva nou cu iz puternic de adrenalină amestecată cu feromoni sălbatici așa ca în podgoriile daco – tracice – asesoft (Tracia Asesoft) – RSC … noroc cu Koveși – Coldea – Ghită și gașca lor de lotri, tîlhari și criminali internaționali.

KOVEȘI CU POALELE ÎN BRÎU și GHIȚĂ CU PISTOALELE LA BRĂCINARI STAU BEATICI ȘI EMOȚIONAȚI ȘI ADMIRĂ APUSUL DE SOARE ÎN PORT LA CHILIA … VERSIUNEA – APUNE JUSTIȚIA MARE (a lu’ KOVEȘI) ȘI PLANUL MĂREȚ (a lu’ COLDEA) … și noi cădem duios în anarhie, și facem din dosare avioane, demixtăm echipele și ne trăim clipele … ultimele … de robi pe moșia Heavy Duty (utilajul greu) Koveși …

SĂ VEDEȚI CE IMPORTANȚI VOR FI CÎND VOR TRAGE CONCLUZII ÎN FAȚA ANCHETATORILOR … CÎND VOR FI PUȘI FAȚĂ ÎN FAȚĂ … SAU CE ALTE POZIȚII DECID PROCURORII … 

„Această femeie nu a înțeles că nu este Justiția, cum nici DNA nu este. Nimeni nu este mai presus de Constituție. Se îmțelege cît este de grav ce a făcut doamna Kovesi? Ce exemplu dăm dacă facem o excepție cu doamna Kovesi? Dacă ea nu respectă Constituția, cine să o mai respecte? Dacă nu se respectă legile, suntem un stat anarhic. Mîine, poimîine o să ajungem să purtăm pistoale la brâu” Traian Băsescu 27 Septembrie 2017

INFRACTORII KOVEȘI – GHIȚĂ – ARTOPOLESCU – PONTA – COLDEA – MAIOR – GATES – BALLMER – VLĂDESCU – VARUJAN – TĂRICEANU …

FĂRĂ LIMITE FĂRĂ NUMĂR … MODELUL KOVEȘI …

LAURA CODRUȚA KOVEȘI CALCĂ ORICE LEGE ȘI TOATE DREPTURILE FUNDAMENTALE PENTRU A ÎI MULȚUMI PE MICROSOFT – COMISIA UE ȘI BANDA DE ASASINI CU CARE ACEȘTIA SUNT ASOCIAȚI.

GHIȚĂ ȘI ARTOPOLESCU FIIND DOAR COZI DE TOPOR … LA FEL CA ȘI KOVEȘI DE ALTFEL… vom reveni cu tabloul complet …

28 Februarie 2017 – În schimbul acestei sume de bani, inculpatul Ghiță Sebastian Aurelian a promis că își va exercita influența asupra factorilor decizionali din cadrul Ministerului Economiei și Comerțului, respectiv din cadrul S.C. Transelectrica S.A., în vederea atribuirii și derulării în bune condiții (fără impedimente la efectuarea plăților) a 7 (șapte) contracte încheiate de către societatea respectivă cu cele două instituții publice precizate anterior. Valoarea totală a celor 7 contracte încheiate cu societatea respectivă a fost de 14.511.883 euro.

18 Mai 2012- Ovidiu Artopolescu, fost general manager la Microsoft România şi director pe proiecte complexe pentru zona central şi est-europeană Microsoft, va ocupa un post de secretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor, la propunerea PNL, decizia de numire fiind semnată de premierul Victor Ponta.

4 Iunie 2013 – Ovidiu Artopolescu, fostul CEO al Microsoft Romania în perioada 2004-2007 şi fost secretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor, a fost numit în funcţia de preşedinte al consiliului de supraveghere al companiei de transport a energiei electrice Transelectrica Bucureşti (TEL).

21 Noiembrie 2016 – Procurorii DNA au dispus, luni, punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile față de omul de afaceri Claudiu Florică și de doi foști directori ai Microsoft România, Silviu Hotăran și Ovidiu Artopolescu.

„Deși Fujitsu Siemens Computers GmbH Austria nu avea calitatea de unic distribuitor al produselor Microsoft pe teritoriul României, fapt cunoscut cu certitudine de Florică Ionuț Claudiu, Hotăran Silviu și Artopolescu Ovidiu Petrișor, pentru a crea această aparență și a ajuta demnitarii/funcționarii implicați în inițierea și susținerea hotărârilor de guvern prin care s-a aprobat încheierea atât a contractului cadru de licențiere Microsoft cât și a actelor adiționale la acestea, să justifice în mod nelegal achiziția licențelor din sursă unică, au semnat oferte comune/adrese din care să rezulte că derularea contractului comercial se va realiza doar prin Fujitsu Siemens Computers GmbH Austria”, se arată în comunicat.

27 Februarie 2015 – Sebastian Ghiță începe să dea din casă ..

– De ce ar fi acceptat România așa ceva de la Microsoft?

– Nu România. Unii din România. Trebuie să știm toți ceea ce, mă rog, procurorii nu o spun: nouă nu ne trebuiau acele servicii!

– Deci Microsoft știa și de șpaga către politicieni, de vreme ce avea nevoie de bunăvoința lor la achiziția a ceva despre care spuneți că era nefolositor?
– Șefii Microsoft din România, nu unul, ci mai mulți care s-au succedat, ofereau privilegiul reprezentării unor intermediari. Cum era Florică, celebrul Florică. Dacă o parte din bani se întorceau la ei, cred că procurorii pot afla. După cum, banii dinspre Florică plecau și la partide.

În perioada 2004-2005, Ovidiu Artopolescu a fost director executiv la Microsoft România, iar ulterior a fost trecut în postul de general manager. În primăvara anului 2007, Artopolescu a devenit director pentru proiecte complexe la Microsoft Central & Eastern Europe, post pe care l-a ocupat până în 2009, moment din care a fost consultant pentru strategia de business a firmelor care realizează software de aplicaţii. În intervalul 1996-1999 noul secretar de stat din Ministerul Comunicaţiilor a lucrat ca project manager la IBM România.

18 Mai 2012- Ovidiu Artopolescu, fost general manager la Microsoft România şi director pe proiecte complexe pentru zona central şi est-europeană Microsoft, va ocupa un post de secretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor, la propunerea PNL, decizia de numire fiind semnată de premierul Victor Ponta.

5 Septembrie 2012 – Ovidiu Artopolescu, fost manager Microsoft, a demisionat din functia de secretar de stat la Comunicatii. Premierul Victor Ponta a semnat, marti, decizia de eliberare, la cerere, din functia de secretar de stat in Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale a lui Ovidiu Artopolescu, dupa ce acesta isi depusese demisia in data de 22 august, informeaza Mediafax.

4 Iunie 2013 – Ovidiu Artopolescu, fostul CEO al Microsoft Romania în perioada 2004-2007 şi fost secretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor, a fost numit în funcţia de preşedinte al consiliului de supraveghere al companiei de transport a energiei electrice Transelectrica Bucureşti (TEL).

28 Iunie 2013 – Ovidiu Artopolescu a renunţat la funcţia de preşedinte al Transelectrica.

 

http://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/ovidiu-artopolescu-fostul-sef-al-microsoft-romania-este-noul-presedinte-al-consiliului-de-supraveghere-la-transelectrica-10924030
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-13159298-ovidiu-artopolescu-fost-manager-microsoft-demisionat-din-functia-secretar-stat-comunicatii.htm
http://www.tolo.ro/2015/02/27/sebastian-ghita-microsoft-este-responsabil-a-luat-400-de-milioane-de-euro-si-nu-ne-a-vindut-nici-o-licenta/
https://www.agerpres.ro/justitie/2016/11/21/alerta-dna-claudiu-florica-silviu-hotaran-si-ovidiu-artopolescu-sub-control-judiciar-in-dosarul-microsoft-15-04-50