KOVEȘI – BARROSO – MICROSOFT – GOLDMAN SACHS … O BANDĂ DE ASASINI INTERNAȚIONALI ! (DOSAR 85/P/2011) 

COZI DE TOPOR … Maior – Coldea – Ghiță – Vlădescu – Scheele – Buttice … cozi de topor (milionari) ai marilor manipulatori … restul este doar o tristă poveste despre lăcomie, violență cinism, și multă prostie (propagandă) … duse la extrem cum numai Bill Gates, Sebastian Ghiță, Laura Codruța Koveși, Manuel Durao Barroso … pot executa … în numele Goldman Sachs … și sateliților Microsoft (Medist-RSC-Asesoft-Teamnet), Siemens, … 

“Şi totuşi sunt semnale că zilele lui Coldea, Kovesi şi ale altora la butoanele puterii s-ar putea termina odată cu punerea în operă a planului de răsturnare a guvernatorului Băncii Naţionale, căci pentru un conflict deschis cu oculta financiară internaţională, atât Iohannis, cât şi Hellvig, Coldea & Comp. sunt insignifianţi.” Cotidianul
http://www.cotidianul.ro/coldea-se-agata-de-sri-si-de-klaus-iohannis-296264/ 

Microsoft consideră că Goldman Sachs conduce lumea. 

Toți analiștii mondiali sunt de acord cu Microsoft. 

Microsoft mituiește începînd din anul 2000 pînă în 2014, toate guvernele României și Comisia UE, în frunte cu Barroso, astfel protejați și promovați de Koveși (Dosar 654/P/2011). 

Barroso îi protejează și promovează pe Microsoft … (Fujitsu Siemens – EADS – Vinci …), plătește Statul Român și toți cetățenii săi (cu cîteva excepții). 

Ghiță (Maior – Coldea – Vlădescu) în partneneriat cu Microsoft, își deschid filială de crimă cibernetică și corupție la Bruxelles în 2010 – (Micul Guccifer). 

Koveși și Barroso (Giovani Kessler – Alessandro Buttice) îi ajută. 

Koveși plagiază, o ajută Ghiță – Ponta, în 2012. 

Barroso, mediază între Băsescu și Ponta în 2012, cîștigă Ponta. 

Ghiță, mediază între Băsescu și Ponta în 2013, cîștigă Koveși DNAul. 

Ghiță jefuiește împreună cu Microsoft – Coldea – Maior – Koveși. 

Koveși și Barroso sunt doctori ai Universității de Vest Timișoara. 

Barroso se angajează la Goldman Sachs …

Koveși continuă să protejeze crimele comise de Microsoft – Barroso – Rehn – Scheele – Buttice – Hellstrom – Kessler …. 

KOVEȘI COMITE INFRACȚIUNI DEOSEBIT DE GRAVE ÎN FAVOAREA ȘI BENEFICIUL MICROSOFT (Goldman Sachs) – COMISIA UE (Barroso – Goldman Sachs) ȘI ÎN DETRIMENTUL ȘI PREJUDICIUL STATULUI ROMÂN ȘI AL CETĂȚENILOR SĂI.

Și Adamescu care a murit crezînd că a fost torturat și asasinat de DNA la comanda lui Ghiță și Ponta pentru că publica articole critice la adresa lor … dacă vă uitați atent cele mai multe articole critice la adresa lui Barroso sunt publicate în România Liberă … 

Procuror DNA, ce frumoasă meserie … de ucigaș de destine, Portocale, cucuvelemov … așa cum îi place lui Koveși … descendenta lui Pauker, Vass și Leana (care se pare că era mic copil prin comparație …) 

KOVEȘI – BAROSO … NIȘTE MINCINOȘI GLOBALI

Situație încurcată la Universitatea de Vest din Timișoara, care este așteptată cu un punct de vedere în care să anunțe dacă lucrarea de doctorat a Laurei Codruța Kovesi este sau nu plagiată. Deși un răspuns trebuia să fie dat chiar în ziua în care președintele Klaus Iohannis a fost la Timișoara, UVT a amânat, fără a preciza pentru ce perioadă, să ofere un răspuns concret, pe motiv că au fost cerute lămuriri suplimentare.
http://www.pressalert.ro/2016/10/situatie-halucinanta-la-universitatea-de-vest-din-timisoara-scandalul-doctoratului-laurei-codruta-kovesi-vezi-de-ce-nu-s-dat-un-raspuns/

Barroso: Criza din 2012 a fost un moment delicat; am avut un rol discret de mediere intre Basescu si Ponta

 

 

„Am considerat că era vorba de o criză constituțională. Apoi Comisia Europeană a trebuit să intervină, să se asigure că toate regulile democrației și principiile statului de drept sunt respectate”, a spus Barroso pentru Agerpres, precizând că acesta a fost cel mai dificil moment în relația sa cu România.

El a mai spus că această problemă a fost un moment ”delicat” din punct de vedere instituțional, dar care a fost ”relativ ușor de rezolvat”.

”Am vorbit atunci cu președintele (Traian) Băsescu și cu premierul (Victor) Ponta și cred că amândoi au înțeles că interesul meu era să văd că România este stabilă și respectată. Am avut un foarte discret rol de mediere”, a mai povestit fostul președinte al Comisiei Europene.

José Manuel Barroso a mai susținut pentru Agerpres că au existat momente dificile și din punct de vedere economic, dar România a putut răspunde pozitiv la programul de ajustare economică.

„Am depus mereu eforturi pentru a sprijini România în acel moment, vorbind de asemenea cu Fondul Monetar Internațional”, a precizat Barroso.

Un alt moment despre care a vorbit , de această dată, unul fericit: aderarea României la Uniunea Europeană în 2007: „Am fost foarte fericit în ziua aderării României. După cum știți, au fost persoane care s-au opus aderării României la UE. Iar faptul că am încheiat negocierile a fost în sine un moment grozav”.

José Manuel Barroso a primit vineri titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii de Vest din Timişoara. (Detalii AICI)

 

http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-20760949-barroso-criza-din-2012-fost-moment-delicat-avut-rol-discret-mediere-intre-basescu-ponta.htm

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/barroso-am-avut-un-discret-rol-de-mediere-intre-basescu-si-ponta-in-timpul-crizei-constitutionale-din-2012-138917.html

 Aşteptându-l pe Barroso

de Alina Mungiu-Pippidi ,

09 noiembrie 2011

Ce proastă idee pe Europa asta să intre în criză după ce am intrat noi în ea, mi-a spus cu năduf un prieten diplomat est-european care, după ce a luptat câţiva ani contra Europei cu două viteze, vede acum, perplex, cum această soluţie se desprinde ca unica salvare. Ce facem?

Foarte regretabil, pentru că vechea Europă era foarte avantajoasă pentru cine a ştiut să profite de pe urma ei. Nu a fost cazul cu noi, românii, care ne-am ales să fim divizaţi, inadecvaţi şi ineficienţi exact când ajunsesem la partea unde trebuia să încasăm.

http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/asteptandu-l–pe-barroso-244120

José Manuel Barroso: Să fim generoşi faţă de refugiaţi, să luptăm fără milă împotriva teroriştilor

de Mihai Diac ,

29 ianuarie 2016

Dacă vrem să fim eficienţi împotriva teroriştilor, trebuie să avem o mai bună cooperare între poliţii şi serviciile de informaţii din Europa. Să ne întărim graniţele externe. Este necesar. Trebuie să fim foarte fermi în privinţa acestei chestiuni”, a mai declarat Barroso în interviul pentru AGERPRES, realizat în contextul prezenţei sale la Universitatea de Vest din Timişoara, unde i-a fost acordat titlul de Doctor Honoris Causa.

http://www.romanialibera.ro/actualitate/international/jos%C3%A9-manuel-barroso–sa-fim-generosi-fata-de-refugiati–sa-luptam-fara-mila-impotriva-teroristilor-405864

Fostul șef al Comisiei Europene riscă să fie anchetat de Curtea Europeană de Justiție. Barroso s-a angajat la Goldman Sachs

de Roxana Petre , 12 septembrie 2016

Într-o scrisoare trimisă de Juncker vineri Ombudsmanului european şi publicată duminică, şeful Comisiei a anunţat că îi va cere oficial fostului premier portughez să ofere clarificări privind rolul pe care îl va juca la Goldman Sachs şi cum intenţionează să ajute banca americană de investiţii în privinţa Brexit.

Ponta şi Barroso. Punctul unsprezece

de Alina Mungiu-Pippidi

Pentru că Avocatul Poporului există ca să se lupte cu statul, el personifică opoziţia cetăţenilor. Dacă ceilalţi avocaţi ai poporului, înaintea lui Gheorghe Iancu, au reuşit să îşi ducă mandatele la bun sfîrşit, este pentru că nu au făcut mare lucru, şi deci n-au supărat pe nimeni.

Pionul din planurile Goldman Sachs

de Gabriela Anghel , 11 iulie 2016

Or, Goldman Sachs nu este o bancă asemenea altor bănci. Ea este cea care a ajutat guvernul Greciei să deturneze metoda de calcul al deficitului public prin produse „swap”, ceea ce a permis reportarea unei părţi a deficitului. Datorită acelei manipulări, Grecia a intrat în zona euro în 2002. Mecanismul a fost utilizat de Italia în 1997 pentru a se alătura uniunii monetare în epoca în care directorul general al trezoreriei transalpine era Mario Draghi.

Un „cinism perfect”

În ce îl priveşte pe Barroso, această numire nu este întâmplătoare. Ca preşedinte al Comisiei, el a fost unul dintre responsabilii erorilor de gestionare din anii 2010-2013. Adept al unei austerităţi forte şi al unei ajustări feroce, el a participat la troika în toate ţările atinse de criză, din Grecia până în Irlanda. Or, principiul acestor „salvări” a fost salvgardarea intereselor creditorilor statelor, în principal bănci. Barroso a participat mai ales la presiunile contra Irlandei pentru a împiedica guvernul acestei ţări să reducă povara dusă de populaţie, determinând participarea băncilor irlandeze în rândul creditorilor. Barroso nu a răspuns niciodată pentru aceste opţiuni în faţa Parlamentului European şi a gestionat interesele sectorului financiar într-o criză cauzată la origine de produsele vândute Greciei de Goldman Sachs.

Potrivit experţilor, în realitate, declaraţiile lui José Manuel Barroso, care se arată „foarte impresionat de angajamentul Goldman Sachs pentru niveluri elevate în termeni de etică” şi prin „cultura integrităţii şi responsabilităţii” a instituţiei, sună ca reflexele unui cinism perfect. Din astfel de angajamente nu pot lipsi problemele privind acţiunea prezentă a liderilor europeni. A vedea un fost şef al Executivului european căutând să ajute o bancă să gestioneze mai bine Brexit-ul este un fapt care ridică probleme asupra angajării în interesul general al liderilor UE. În acest moment, când succesorul lui Barroso, Jean-Claude Juncker, este contestat şi când UE se confruntă cu Brexit-ul britanicilor, această numire este prost venită şi ar putea avea un efect devastator.

http://www.romanialibera.ro/actualitate/international/pionul-din-planurile-goldman-sachs-422533

http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/asteptandu-l–pe-barroso-244120

 

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21426646-fost-director-microsoft-romania-acuzat-procurori-dare-mita-presa.htm