KOVEȘI (I SE RUPE) REZISTĂ … DOAR E SLUGA MICROSOFT – BARROSO – KESSLER … TĂRICEANU – BILL &MELINDA GATES … 

RUȘINEA DE A FI ROMÂN  – Traia Băsescu ”Să plecăm de la premisa că și în aceste instituții, fie că vorbim de SRI, Parchete sau Instanțe, deci toate acestea sunt formate din români, nu din nemți (EADS), nu din finlandezi (UE – Olli Rehn), nu din suedezi (IKEA – Ericsson). Sunt tot români. Procentul de oameni de proastă calitate e cam același cu cel din clasa politică, de exemplu”
 … să nu mai vorbim de Barroso, Scheele, Buttice, Simmons, Ballmer, Smith, Gates … care nici ei nu sunt Români … dar sunt mult mai nemernici … noroc cu Coldea și Negulescu

COLDEA și NEGULESCU (I)AU DEMISIONAT FUGARUL GHIȚĂ … DAR CUCUVEAUAMOV REZISTĂ … TARE CIOCĂNITOAREA ASTA … care nu crede în Dumnezeu și la care inspecția judiciară nu poate umbla la toate înregistrările … slugoi dispuși să facă orice pentru a fi pe placul stăpînilor Microsoft, Comisia UE … etc. 

„Li se rupe de tot și de toate (procurorilor). De legi, de opinia publică, de Dumnezeu și chiar de șefii lor (niște zdrențe)… Și cum în îndeplinirea ordinelor venite de la stăpîni ei nu țin cont de nici o lege, nici măcar de cea a lui Dumnezeu, slugile încep să-și facă de cap.” Ion Cristoiu 

„În mod categoric e bine sprijinit acest Negulescu, poate doar de doamna Kovesi (care îl laudă în ’cîmpul tactic’).” Traian Băsescu 

„Dacă inspecţia judiciară îşi face treaba cu toate înregistrările, acest procuror nu poate rămâne în sistem…. Inspecţia judiciară trebuie să fie independentă de CSM. Nu funcţionează acum inspecţia judiciară şi nu am încredere în ei.”, a mai spus Băsescu. 

„În multe județe, aceste Grupuri de bandiți se poartă ca niște Șefi de Grupuri mafiote din Sicilia. Cum au apărut și au înflorit aceste gunoaie? Foarte simplu.
Prin procesul fatal, inexorabil, tipic dictaturilor fățișe sau mascate. Dictaturile folosesc slugoi dispuși să facă orice pentru a fi pe placul stăpînilor. ”
Ion Cristoiu 

În multe TĂRI, aceste Grupuri de bandiți (COMISIA UE – MICROSOFT) se poartă ca niște Șefi de Grupuri mafiote din Sicilia. Cum au apărut și au înflorit aceste gunoaie (Barroso, Rehn, Scheele, Buttice, Kessler, Hellstrom) ? Foarte simplu. Prin procesul fatal, inexorabil, tipic dictaturilor fățișe sau mascate (GOLDMAN SACHS, MICROSOFT, FUJITSU SIEMENS, EADS …). Dictaturile folosesc slugoi dispuși să facă orice pentru a fi pe placul stăpînilor.

KOVEȘI (O ZDREANȚĂ DE CALITATE UMANĂ ÎNDOIELNICĂ) PROTEJEAZĂ ȘI PROMOVEAZĂ ȘI ESTE PROTEJATĂ ȘI PROMOVATĂ DE GRUPURILE MAFIOTE CENTRALE, LOCALE ȘI INTERNAȚIONALE ! … 

’Deși cu plăcere i-aș trage un bobârnac, nu am cum s-o acuz
(pe Koveși). Probabil a transferat parte din activitate la Prahova, structura centrală fiind foarte aglomerată (cu prescrierile). Problema e la Inspecția Judiciară, care a fost sesizată de la primele informații apărute în presă despre Negulescu (Koveși nu știe să citească ziarele). Inspecția Judiciară e cea care tergiversează lucrurile’ Traian Băsescu   http://www.evz.ro/traian-basescu-despre-laura-codruta-kovesi-desi-cu-placere.html

KOVEȘI MERMELEȘTE DOSARE … AMENINȚĂ JUDECĂTORI ȘI ÎȘI PUNE SCALPURI DE OAMENI DE AFACERI LA CINGĂTOARE … UCIDE DESTINE ȘI ÎI LAUDĂ PE ASASINI … dar de vină este inspecția judiciară … cam hilar Băse …

KOVEȘI DEMISIA ! … nu asculta la vrăjile lu Băse 

ION CRISTOIU … ZICE CORECT

Li se rupe de tot și de toate.

De legi, de opinia publică, de Dumnezeu și chiar de șefii lor.
La nivel central și, mai ales, la nivel local, acești tipi alcătuiesc, împreună cu ofițerii SRI, și cu ofițerii altor instituții de forță, Grupuri de bandiți care își fac de cap.

Suntem cu toții atenți la abuzurile comise de instituțiile de forță la nivel înalt.
N-avem idee de abuzurile comise de instituțiile de forță la nivel local.
Nu există județ în care oamenii simpli să nu se plîngă de procurori abuzivi, de ofițeri SRI care-și rezolvă interese personale, de polițiști brute.
În multe județe, aceste Grupuri de bandiți se poartă ca niște Șefi de Grupuri mafiote din Sicilia.
Cum au apărut și au înflorit aceste gunoaie?
Foarte simplu.
Prin procesul fatal, inexorabil, tipic dictaturilor fățișe sau mascate.
Dictaturile folosesc slugoi dispuși să facă orice pentru a fi pe placul stăpînilor.

 

Gîndul de vineri, 17 februarie 2017

BĂSESCU ZICE LA VRĂJEALĂ …

„Dacă inspecţia judiciară îşi face treaba cu toate înregistrările, acest procuror nu poate rămâne în sistem. Nu ştiu cât de bun profesionist e, dar imoral e cu siguranţă. În mod categoric e bine sprijinit acest Negulescu, poate doar de doamna Kovesi.”, a spus Băsescu la emisiunea Corinei Drăgotescu.

Şi devoalările lui Băsescu nu s-au oprit aici. Fostul preşedinte a pus la îndoială mai multe instituţii de forţă. „E greşit când la finalul comunicatelor se spune cu ajutorul SRI. Ajunge în spaţiul public întrebarea a făcut sau nu SRI urmărirea penală. Ei trebuie să îşi facă treaba tăcut şi să trimită informaţii mai departe. Foarte multe lucruri depind de calitatea umană a celor care au soarta unor oameni în mână. Nici în DNA, nici în DIICOT sau în Parchete nu avem nemţi. Şi acolo e corupţie ca peste tot. Marea problemă e calitatea oamenilor.

Putem spune zdreanţă generală după mintea unui procuror de Ploieşti. El îi spune zdreanţă generală procurorului general de Ploieşti. Procurori de proastă calitate sunt destui, vor să îşi spună scalpuri de politicieni şi oameni de afaceri la cingătoare. Iau o informare de la SRI, aleg unul doi ca să fie denunţători chiar şi mincinoşi şi după nota SRI fac un rechizitoriu. Justiţia mai are un mare risc. Judecătorii nu sunt protejaţi de procurori. Să găsim o formulă de protejare a judecătorilor de abuzul procurorilor. Foarte mulţi judecători au înghiţit dosare prost făcute şi au mers cu ele mai departe. Am văzut cum le mermeleşte inspecţia judiciară acum. Inspecţia judiciară trebuie să fie independentă de CSM. Nu funcţionează acum inspecţia judiciară şi nu am încredere în ei.”, a mai spus Băsescu.

http://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-devoalari-despre-procurorul-dna-mircea-negulescu-legaturile-cu-laura-codruta-kovesi_1180207.html

articol mai vechi

articol mai nou