KOVEȘI – MAIOR – COLDEA – MICROSOFT („o legătură sinistră”) PIERD RĂZBOIUL HIBRID PE CARE L-AU ÎNCEPUT CU UN DECENIU ÎN URMĂ ….

KOVEȘI SUNTEȚI INVITATĂ SĂ DAȚI REPLICA LA ARTICOLUL DIN THE TIMES ’ROMÂNIA DEVINE O ȚARA DE PROSCRIȘI AI EUROPEI’ !

… aici ați reușit să aduceți țara și poporul pe care în loc să le apărați doar le manipulați … în văzul și înțelesul tuturor … pentru bani și gloria voastră personală și a asociaților voștri (Microsoft, Siemens, IKEA, EADS, Vinci …)
 

The Times se implică în războiul hibrid declanșat de Microsoft – Securitate – SRI – DNA și constată că românii au ieșit în stradă împotriva politicienilor, în loc să iasă împotriva SRI – DNA și altor servicii: „Mânia ar trebui să vizeze serviciile secrete care au folosit chestiunea corupției pentru a-si regla conturile cu inamicii, care au erodat drepturile fundamentale si care au institutionalizat o legatura sinistra intre sistemul judiciar, serviciile secrete si departamentele anticoruptie“ 

După cum puteți constata cu ușurință, nu toată lumea este dispusă să participe la propaganda deșănțată pe care o faceți împreună cu patenerii mai sus numiți, și milți alții încă ne-numiți, împotriva Statului Român. 

Comuniștii au comis genocid, Securitatea a furat, bătut, torturat, asasinat, Iliescu și ai lui au comis crime împotriva umanității, și au jefuit și tîlhărit, în timp ce SRI – DNA distruge vieți, companii și duce țara în oprobiu internațional și la distrugere în asociere cu Microsoft și multți alții. 

Ce părere aveți, sunteți mulțumită ? 

http://www.thetimes.co.uk/article/romania-is-becoming-the-eu-s-outlaw-state-l3jb3rjr0

DIN NOU SECURITATE … NU V-AȚI SĂTURAT … ?

Oamenii striga «Afara cu hotii!», iar asta duce, in mod inevitabil, cu gandul la Securitatea lui Ceausescu. Nu pentru ca acestia reprezinta puterea de moda veche, ci pentru ca piesa de teatru a strazii este jucata intr-o periaoda in care conducatorii Romaniei par sa copieze unele dintre tehnicile temutei Securitati, serviciul secret care le stia pe toate“.

În timpurile sale de glorie Securitatea angaja 15.000 de ofițeri și folosea o rețea de peste 500.000 de informatori. Ascultau telefoanele, băteau și șantajau suspecții, arestau oameni care spuneau glume politice, patrulau secțiile de ginecologie să se asigure că nici un doctor nu opera avorturi, diseminau zvonuri și îi arestau pe cei care le repetau. A fi paranoid în România însemna să înțelegi ce se întîmplă.

Moștenitorul oficial al Securității este SRI, care servește un guvern democratic și care nu este la fel de sălbatic. Totuși îi vine greu să se debaraseze de trecut. A constriut o bază de date uriasă, agrgînd date de la agențiile guvernamentale, pentru scopuri secrete, cu mecanisme de cotrol neclare. SRI și-a perfecționat capabilitatea de a pătrunde în viețile oamenilor cooperînd cu DNA. Împreună aceștia ascultă telefoane și execută arestări preventive – asta pentru a preveni așa zișii suspecți să mai comită prezumtive infracțiuni.

KOVEȘI SUNTEȚI INVITATĂ SĂ DENUNȚAȚI ARTICOLUL APĂRUT ÎN  ZIARUL THE TIMES … ȘI AFIRMAȚIILE LUI BĂSESCU … ȘI MESAJUL GREȘIT AL CELOR CARE ÎNCHEAȚĂ ÎN PIAȚĂ … ȘI SĂ VĂ DAȚI DEMISIA !

URMAȚI CU ÎNCREDERE EXEMPLUL DAT DE COLDEA !