KOVEȘI – MICROSOFT REZISTĂ … EROIC

Ghită a fost caracterizat corect și anchetat, Pinalti a fost făcut să vorbească … despre Blaga … care și el a fost anchetat (și caracterizat) corect … Koveși a fost și ea caracterizată alături de Papici și Lazăr corect și foarte plastic …. de ce își dă demisia procurorul DNA Mircea Negulescu și nu Koveși – Tuluș – Dumitrescu – Pop – Vartic … ?  

… care anchetează de 11 ani Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS – RSC – Medist – Asesoft – Teamnet … și tot nu mai termină ?  

Procurorul Mircea Negulescu a demisionat, miercuri, din DNA,  după ce România TV a prezentat o înregistrare telefonică în care Negulescu îl jignea pe procurorul general Augustin Lazăr şi se lăuda că a arestat jumătate din ţară. Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp de DNA.   Procurorul Negulescu este cel care instrumenta dosarul “Ponta-Blair, dar şi dosarele lui Vasile Blaga, Sebastian Ghiţă şi Gheorghe Ştefan, alias Pinalti.  

KOVEȘI AI MAI MULTE EXEMPLE DE LA GHIȚĂ – COLDEA – MAIOR – NEGULESCU – BILL&MELINDA GATES …  

Ai de unde alege poți ieși la pensie, poți fugi (dar nu tepoțiascunde), poți demisiona, poți candida la Vice Președinție (nu avem) sau poți pleca ambasadoare in Suedia … că tot te-au decorat în numele IKEA …  

Dar nu mai poți rămîne cu Microsoft și șantaja, extermina, anihila, asasina în numele EVANGHELISMULUI BIRUITOR ! …  

LASĂ-NE KOVEȘI CĂ TE-AI ÎMPUȚIT DE CÎND TE TOT DAI DE NEÎNLOCUIT … ȘI DE ALTE CALITĂȚI PROPAGANDISTICE !  

http://www.stiripesurse.ro/alerta-procurorul-lui-ghi-a-i-ponta-a-demisionat-din-dna_1179848.html