TĂRICEANU NU UITA PUȘCĂRIA VA URMA !

INIȚIATUL – ELITISTUL TĂRICEANU SE VA DUCE LA PUȘCĂRIE … UNDE ÎL AȘTEAPTĂ O PARTE DIN OLIGARHIILE NOASTRE … ȘI UNDE ÎL VOR URMA MULȚI ALȚI INIȚIAȚI ȘI ELITIȘTI …

… DUPĂ CE PLEACĂ KOVEȘI CARE ÎL PROEJEAZĂ PE TĂRICEANU MAI RĂU (BINE) DECÎT PE LASCU …

TĂRICEANU NE SALVEAZĂ DIN NOU DE RĂZBOI CIVIL ȘI DE LA SĂRIT ÎN AER … ȘI AȘTEAPTĂ SĂ NE VINĂ LOGICA LA CAP ȘI SĂ ÎI CEREM SCUZE … EL SALVATOR !

Screen Shot 2017-02-03 at 20.06.32

 

TĂRICEANU CEL LUCID … ȘI MINCINOS

„Guvernul nu e vinovat, sunt vinovati cei care au facut campanie de dezinformare pentru ca, in esenta, oamenii care s-au mobilizat acum, cetatenii care au iesit in strada or sa spuna: ‘Am iesit degeaba, pentru ca era legal, era constitutional, era justificat, era oportun?’ Nu, ei s-au ambalat, au fost indusi in eroare, foarte multi probabil ca la un moment dat or sa aiba un moment de luciditate – ‘Am gresit, dar asta este, nu se mai repeta’. Deci mi-as dori foarte mult sa vad un presedinte intelept, nu un presedinte care incita la violenta, la tulburari, la neliniste, pentru ca e in defavoarea tarii”, a declarat Tariceanu la Romania TV.

El a adaugat ca si simpatizantii coalitiei PSD-ALDE au dorit sa iasa in strada, existand insa „riscul foarte mare ca Romania sa fie aruncata in aer”. „Este o fisura in societate. Din pacate, foarte multi oameni se lasa antrenati, poate si de o parte si de alta, in atitudini extremiste, pe care eu le refuz”, a adaugat presedintele Senatului.

TĂRICEANU CEL REFUZNIK

După ce ne-a băgat în Evropa, împreună cu Microsoft și pe mina cu cîmpul tactic, acum Tăriceanu  ne salvează de la război civil și de la sărit în aer … așteptînd să devenim lucizi …

MARȘ LA PUȘCĂRIE JIGODIE ORDINARĂ !