ATENȚIE DEPARTAMENTUL DE STAT S.U.A. !  

“In atentia Departamentului de Stat al SUA – un alt caz flagrant de manipulari media securistice in dosare penale – dosarul „Tariceanu”!

Sper ca CSM si Departamentul de Stat sa se sesizeze in acest caz ; macar pentru faptul ca sunt implicati doi oameni care timp de aproape 8 ani au ocupat functia de Prim Ministru al unei tari membre NATO si UE!
 

Sau in Romania chiar este Guantanamo: poti folosi orice metode daca ii consideri pe cei vizati ( in cazul de fata Tariceanu) foarte rai ???”  Victor Ponta. 

SEBASTIAN GHIȚĂ ESTE VERSIUNEA LOCALĂ A VERSIUNII GLOBALE BILL GATES …

O ’OPERĂ’ LA FEL DE REUȘITĂ A LUMII ÎN CARE TRĂIM ASTFEL ’PROIECTATĂ’ DE GEORGE SOROȘ – MANUEL DURAO BARROSO … ‘You’re Living in the World of Make Believe’  
 

SOLICITĂM SĂ SE SESIZEZE DEPARTAMENTUL DE STAT ÎN ACEST CAZ ȘI ÎN CAZURILE MICROSOFT – FUJITSU SIEMENS – EADS – MEDIST – RSC – ASESOFT – TEAMNET …. ECOSISTEMUL MICROSOFT – COMISIA UE … 

CAZURI PROBATE (Dosar 85/P/2011) DE FRAUDĂ, CRIMĂ CIBERNETICĂ, MITĂ, ALBIRE DE BANI, CORUPȚIE, CRIMĂ ORGANIZATĂ ȘI TERORISM, COMISE DE TREI OAMENI CARE TIMP DE APROAPE 12 ANI AU OCUPAT FUNCȚIA DE PRIM MINISTRU – ADRIAN NĂSTASE – CĂLIN POPESCU TĂRICEANU – VICTOR PONTA ȘI ACOLIȚII ACESTORA …

COPII ECOSISTEMULUI MICROSOFT

Copii Ecosistemului Microsoft pus pe picioare de George Maior – Dan Nica – Adrian Năstase – Silviu Hotăran – Miky Șpagă – Bill Gates – Steve Ballmer – George Soroș – Manuel Durao Barroso ….

Bill Gates dădea mită politică direct în Bank Pictet, încă din vara anului 2000 … și ulterior prin interpuși SIVECO – Fujitsu Siemens … etc.

Victor Ponta primea și el mită de la Claudiu Florică (2002), în timp ce Ovidiu Artopolescu fura soft cu nevastă-sa și Sebastian Vlădescu (2002) cu mult înainte să apară Ghiță și să spargă piața din 2007 pînă în 2015 … de la Tăriceanu la Nicolăescu via Nagy, Blaga, Coldea … etc.

Fonduri publice si UE erau fraudate în complicitate cu înalți funcținari UE corupți și iresponsabili total aserviți intereselor Microsoft – Soroș – Goldman Sachs …

DNA este TOTAL aservită SRI, care joacă tenis cu Ghiță și Ponta în timp ce extermină competiția Microsoft și anihilează criticile legitime și legale, ca să poată jefui și tîlhări în liniște și plenitudine și să poată exporta rețelele de crimă organizată la nivel internațional după modelul Ecosistemul Microsoft, în asociere infracțională cu Comisia UE.

articol mai vechi

articol mai nou