Coldea era şeful, nu domnul Maior.

Şi între Coldea şi Kovesi, tot Coldea era şef. Dacă era Coldea prin preajmă, Kovesi nu făcea ce a făcut acum cu OUG 13
.

Domnul Coldea era inteligent şi intuitiv. O parte din SRI îi ţine partea în continuare doamnei Kovesi. prin plecarea unui singur om nu se rezolvă nimic.”, a spus Bica la Antena 3.

MICROSOFT – COMISIA UE – KOVEȘI 

UNIVESITATEA DE VEST TIMIȘOARA (UVT) 

8 decembrie 2006 UVT  – Conferința MICROSOFT – Timisoara, Universitatea de Vest,– ANDREI PLEȘU – SILVIU HOTĂRAN

Microsoft este una dintre companiile cu cea mai rapida crestere din România ultimilor zece ani.’ Glorificarea jafului și tîlhăriei.

2011 UVT«Combaterea crimei organizate prin dispoziţii de drept penal» Doctorand Laura Codruța Koveși – Glorificarea plagiatului.

29 Ianuarie 2016 – Manuel Barroso a devenit Doctor Honoris Causa al Universitatii de Vest Timisoara – Glorificarea politicilor Soroș – Microsoft – Goldman Sachs

8 Iulie 2016 – Manuel Durao Brroso este angajat de Goldman Sachs

20 Noiembrie 2016 – Doctoratul lui Kovesi. Profesori de la Universitatea de Vest confirmă timid acuzația de plagiat. „564 de rânduri din teza de doctorat sunt similare cu alte surse”

ANUL DE GRAȚIE 2007 – LA SRI VINE MAIOR …… LA IT VINE GHIȚĂ … KOVEȘI SE LĂFĂIA DEJA LA PARCHETUL GENERAL (PE LOCUL ÎNCĂLZIT DE BOTOȘ – ȘI BINECUVÎNTAT DE COLDEA) GUCCIFER APARE MAI TÎRZIU (2010) ÎN PIESA CARE SE SCRIA LA T-14, K-2, K-4 … DUPĂ SCENARIUL GEORGE SOROȘ + SILVIU BRUCAN + MICROSOFT = GOLDMAN SACHS …

21 Aprilie 2007 – Dan Nica promite să bage în pușcărie pe cine îndrăznește să scoată oamenii în stradă să îl susțină pe Băsescu – demonstrația era ilegală pentru că nu trecuseră 72 de ore de la avizul dat cu greu (amenințări) de autorități … cu doar 24 de ore înainte … 

Avînd în vedere că de la PD nimeni nu îndrăznea să se bage în gura lupului (Sorin Ovidiu Vîntu) m-am gîndit că era o ideie bună să mă ducă Dan Nica la pușcărie, că făcusem deja lagăr politic în Grecia anilor 80 … și eram oarecum obișnuit …

Invitaţi: Andreea Crețulescu – angajata lui Sorin Ovidiu Vîntu, mîndru că împreună cu Tăriceanu (Vlădescu) l-au suspendat pe Băsescu …

SILVIU HOTĂRAN … ANDREI PLEȘU … IOAN TALPEȘ

 

PLESU_HOTARAN

Oana Dobre – Jurnalist

Dragoş Rişcanu – Asociaţia Siguranţei Cetăţenilor

Alexandru Cumpănaşu – Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei

Sorin Ioniţă – Societatea Academică Română

Dragoș Rișcanu : – Da eu nu am spus că PD nu are corupţie (mă refeream la Vasile Blaga) . Eu vă spun doar că există dosare , există corupţie . Toată lupta care se duce acuma este pt îngroparea acestor dosare , punct, e atât de simplu . Pt că aceste dosare ascund asasinat comis asupra cetăţenilor acestei ţări , genocid , aceste dosare ascund bani furaţi , aceste dosare ascund criminali.

HOP ȘI BARROSO

Una dintre cele mai importante personalităţi politice care au marcat istoria Uniunii Europene, Jose Manuel Durao Barroso, a primit vineri, la Timişoara, titlul de Doctor Honoris Causa, acordat de către Universitatea de Vest Timişoara. La ceremonie au fost prezenţi numeroşi actuali şi foşti miniştri, dar și IPS Ioan Selejan – mitropolitul Banatului, Călin Popescu Tăriceanu – preşedintele Senatului României, şi prim-ministrul Dacian Cioloş, „un prieten”, aşa cum l-a numit chiar  Barroso.

 Gabriel Liiceanu, Andrei Pleşu, H.R. Patapievici, Vladimir Tismăneanu – plătiţi din afacerile (jaful) Microsoft …

 Redeschiderea „Dosarului Microsoft“ scoate la iveală un lucru devastator pentru „intelectualii lui Băsescu“: Gabriel Liiceanu, Andrei Pleşu, H-R Patapievici, Nicolae Manolescu, Mircea Mihăieş au fost plătiţi regeşte prin aşa-zise „Conferinţe Microsoft“! Nu cumva aceasta era, în realitate, cumpărarea tăcerii din partea acestor intelectuali pe marginea subiectului „Dosarul Microsoft“? O dovadă este faptul că iniţiatorul lor, directorul Microsoft România (Silviu Hotăran), este acum cercetat penal în „Dosarul Microsoft“ ! 24 Noiembrie 2016

Silviu Hotaran: Ma impresioneaza în mod deosebit încarcatura emotionala pe care simt ca o are aceasta întâlnire si disponibilitatea dvs. de a umple spatii diverse pentru a participa la asemenea evenimente. Este un extraordinar exemplu de acea atitudine pozitiva de care societatea noastra are atâta nevoie. Voi vorbi astazi putin despre semnificatia celor zece ani de prezenta a Microsoftului în România, precum si despre sperantele si aspiratiile noastre în acest moment. Am fost întrebat de multe ori care consider ca a fost cel mai mare succes al Microsoft-ului în acesti zece ani. Nu am putut da un raspuns concret pentru ca exista diverse perspective asupra succesului. Una ar fi, desigur, cifra de afaceri, iar din acest punct de vedere Microsoft este una dintre companiile cu cea mai rapida crestere din România ultimilor zece ani.

 

BRAȘOV 9 IUNIE 2006

 Înainte de a vorbi dl. Silviu Hotaran, manager general al Microsoft, îl voi invita sa modereze pe scriitorul, vice-presedintele Institutului Cultural Român, profesorul universitar doctor, conducator de doctorate, eminent scriitor si publicist, Mircea Mihaies. Totodata as vrea sa le prezint pe d-na profesor Adriana Babeti, scriitor, critic literar, profesor la Universitatea de Vest din Timisoara si pe d-na Paula Apreutesei, director de business development la Microsoft România. Unul dintre oamenii esentiali în organizarea Conferintelor Microsoft este dl. Marius Lazurca, doctor în stiinte la Universitatea Sorbona, foarte bun mânuitor de apa minerala si lipitor de afise. Nu în ultimul rând, îl prezint pe colegul si prietenul nostru, Vasile Gogea, revenit acasa dupa mult timp. As vrea sa-i multumesc colegului meu Adrian Lacatus pentru ajutorul dat la organizarea acestui eveniment si lui Dan Botezatu, care a lucrat pentru ca aceasta sala sa fie atât de frumoasa.

Silviu Hotaran: A trecut un an si jumatate de Conferinte Microsoft. Când am început acest demers, nu aveam nici o garantie ca vom reusi. A fost o idee  care i-a venit Paulei, am intrat în legatura unii cu altii. Asa se întâmpla orice; a fost o încercare ce a reusit. Astazi este a unsprezecea conferinta, în premiera – Vladimir Tismaneanu. Nu vreau sa va spun de ce facem acest lucru, ci care este impactul în interiorul Microsoft. Acest tip de demers este o premiera la Microsoft, nu singura. Eu si colegii mei am avut placerea sa constatam, cu o doza de mândrie care cred ca nu strica nimanui, ca anumite lucruri facute în premiera în cei aproape noua ani de când existam ca filiala Microsoft în România, le vedem acum generalizate la nivelul întregii companii. Nu spun ca am influentat sau am spus altora ce sa faca, dar este normal sa îti faca placere sa vezi ca initiativele pe care le ai se generalizeaza încet-încet în companie. 

 

 

http://www.revistaorizont.ro/conferintelemicrosoft/index.php/conferinte?cid=33
http://www.justitiarul.ro/10275-2/
http://www.revistaorizont.ro/conferintelemicrosoft/index.php/conferinte?cid=16
http://www.tion.ro/manuel-barroso-a-devenit-doctor-honoris-causa-al-universitatii-de-vest-timisoara/1612009
https://www.luju.ro/static/files/2016/septembrie_2016/29/Lucrare_Doctorat_LCK_I.pdf
http://www.goldmansachs.com/media-relations/press-releases/current/jose-manuel-barroso-appointed.html