DESPRE TERORIȘTI… NUMAI DE BINE !

PROFITORII GENOCIDULUI …

Mariu Opran : Deasemenea, Centrala Vinului şi Băuturilor să dea pe piaţă, avînd în vedere situaţia cu apa, pînă se vor face analizele, să bage cantităţi mari de tot de apă minerală, de răcoritoare, de bere şi vinuri slabe. De asemenea, să se facă de urgenţă analiza apei, Consiliul Naţional al Apelor. Aşa.

Să nu se consume apă sub nici o formă, în toată ţara, pînă cînd se fac analizele!
  22 Decembrie 1989

Bill Gates : După ce a salvat împreună cu Melinda, începînd din 1990. peste 122 de milioane de vieți de copii în toată lumea, ne avertizează că în 10-15 ani conform estimărilor (făcute de analiștii plătiți de Microsoft), cam 30 de milioane de oameni pe an vor fi victimile unor viruși și/sau transformări genetice de care acum nu știm dar știe el … și Iliescu de la ape și lt.col. Marius Opran de la Industria Alimentară (pescadoare) …

KOVEȘI VEZI CĂ AI TREABĂ … TU CU OPRAN, GATES ȘI MICROSOFT CARE TE AJUTĂ … CA SĂ ÎI AJUȚI ȘI TU … PE VLĂDESCU – TĂRICEANU – NĂSTASE – NICA – ARTOPOLESCU …


KOVEȘI ȘANTAJATĂ TOATĂ … ÎN TANDEM

”A fost omul căreia dânsa i-a dat teme: îl faci pe ăla, îl faci pe ăla, prin orice mijloace. O șantajează pe Kovesi. Dacă ajunge în corzi o să dea declarații cine i-a dat indicații și lista cu cei care trebuie executați. Acolo a fost format un tandem DNA cu SRI”, a declarat Traian Băsescu la B1 TV.

PROTOCOALE – COTIDIANUL (CORNEL NISTORESCU)

De-aia l-au scos (băgat) pe uşa din spate, cu sacoul în cap (Florian Coldea n.r.)? Ce-i aşa de periculoasă o fotografie cu un general în dizgraţie, băgat pînă în gît în toate secretele murdare ale statului român? Audierea discretă a generalului Florian Coldea ar mai putea avea o explicaţie. Poate că el a fost şeful lui Augustin Lazăr!

Citez acum din A. Țuţuianu: „SRI a încheiat protocoale începând cu anul 1992, la iniţiativa Serviciului sau a altor instituţii din România, unele dintre ele au fost aprobate prin hotărâri ale CSAT. Protocoalele sunt bilaterale sau multilaterale, deci avem doi sau mai mulţi semnatari. Marea majoritate a acestor protocoale au caracter de secret de stat, pentru că privesc obiective, resurse sau informaţii ale SRI. Ca urmare, directorul SRI a hotărât denunţarea tuturor protocoalelor aflate în această situaţie, cu notificarea cosemnatarilor, inclusiv a protocoalelor din domeniul Justiţiei, care nu mai corespund criteriilor de necesitate, actualitate şi utilitate“. „Legat de protocoalele încheiate între Parchete şi SRI, vă precizez că există un protocol încheiat în 4.02.2009 între SRI şi Parchetul de pe lângă ÎCCJ. El are la bază Legea 14/1991, Legea 51/1992, Codul de procedură penală, Legea privind protecţia informaţiilor clasificate, legile de organizare a DNA, DIICOT sau Legea 78/2000 privind combaterea unor fapte de corupţie. Există hotărâri ale CSAT din 2004 şi 2007, care prevedeau cooperarea dintre SRI şi Ministerul Public, iar strategia de apărare 2015-2019 prevede încheierea unor protocoale interinstituţionale între instituţiile şi autorităţile care au rol în asigurarea securităţii naţionale“. Explicaţiile arată ca fiind scrise de SRI şi citite de deputatul PSD. Nimic altceva.

http://www.cotidianul.ro/nebunia-din-culisele-sri-si-dna-297039/

CÎRLANUL (ponta) ȘI PROSTĂNACUL (geoană) vs. MATELOTUL …

 

„Vicepreşedintele PSD Victor Ponta a descris pentru ataşaţii politici (Americani), pe 17 septembrie (2007, n.r.), un PSD paralizat de lupte interne între facţiuni. Un grup, condus de generaţia veche (Hrebenciuc, Năstase, Iliescu) ar dori să îl înlocuiască pe Geoană de la conducerea partidului. Grupul Geoană este determinat să ajungă la putere fără a ţine cont de pierderi colaterale. O a treia facţiune, potrivit lui Ponta, îi reprezintă pe cei interesaţi de reforma, stabilitatea şi reconstrucţia PSD dincolo de personalităţi şi este nemulţumită de faptul că cei care se luptă în interiorul partidului sunt conduşi de interese de afaceri”, se arată în document.

Ponta s-a plâns, potrivit cablogramei, de faptul că în interiorul PSD nu există nicio figură care ar fi acceptată prin consens pentru a-l înlocui pe Geoană.

http://www.gandul.info/stiri/romania-in-wikileaks-ponta-spunea-in-2007-ca-iliescu-nastase-si-hrebenciuc-vor-sa-il-schimbe-pe-geoana-8138262

 

Abuzurile si ilegalitatile nu se indreapta niciodata prin alte abuzuri si ilegalitati mai mari – asa am invatat eu cand eram procuror/ doar ca intre timp Romania a devenit un alt „Guantanamo” – teritoriu american militarizat unde nu se aplica regulile si legile din America ; si drepturile si libertatile constitutionale „sunt un moft”!” Victor Ponta 2 Martie 2017