ÎN ATENȚIA DOAMNEI KOVEȘI ! 
ÎN ATENȚIA DOAMNEI MORARU ! 
ÎN ATENȚIA DOMNULUI STEFAN ! 
ÎN ATENȚIA DOMNULUI HELLVIG ! 
ÎN ATENȚIA DOMNULUI IOHANNIS ! 

Uniunea Europeană asociată la rețeaua de corupție VLĂDESCU – GHIȚĂ –MICROSOFT …

… victimile principale SRI – MAI – DNA 

Sute de milioane furate de Microsoft – RSC- Medist – Asesoft – Teamnet

… furnizori ’strategici’ ai SRI – MAI – GUVERNUL ROMÂNIEI – UNIUNEA EUROPEANĂ … 

SRI – DNA MARIONETELE ECOSISTEMULUI MICROSOFT 

8 Iulie 2004 – Jonathan Scheele vizitează și laudă infracțiunile comise de Microsoft (RSC) – Prima zi a vizitei s-a incheiat la o firma de soft – Romanian Soft Company – care creeaza si vinde programe pe computer pentru management medical, pentru spitale, clinici, laboratoare, farmacii. Firma, care a primit 50.000 de euro din partea UE, are 20 de clienti in Bucuresti (SRI – MAI …) si in cateva judete din tara, iar cifra de afaceri a crescut de la 10.000 de euro pe an la circa un milion, potrivit asteptarilor pentru sfarsitul lui 2004. 

SRI – MAI AU PRIMIT GRATUIT DE LA MEDIST-RSC ÎN 2002, CÎND RSC NU AVEA ANGAJAT NICI UN PROGRAMATOR, SOFTWARE MEDICAL ÎN VALOARE DE 250.000 EURO.
 
EXPLICAȚIA DATĂ DE RSC ÎN ATENȚIA DNA – A RESPECTAT STANDARDELE EUROPENE IMPUSE DE JONATHAN SCHEELE DE A PRIMI GRATUIT SOFTWARE DE LA MICROSOFT ȘI A DA GRATUIT (SRI-MAI) SAU/ȘI VINDE ÎN CADRUL FINANȚĂRILOR PHARE SOFTWARE MICROSOFT NEÎNREGISTRAT ….

IDENTIC CU CEL CREAT DE OMNIS ȘI ÎNREGISTRAT LA ORDA … 

DNA CONTINUĂ INVESTIGAȚIILE (MIMÎND PERPLEXITATEA) ÎNCEPUTE ÎN NOIEMBRIE 2004 …

ÎN TIMP CE SRI-MAI-MICROSOFT-RSC-MEDIST-ASESOFT-TEAMNET CONTINUĂ SĂ BENEFICIEZE DE … SUPORTUL SRI-MAI-DNA …

JONATHAN SCHEELE MARIONETA SOROȘ – BARROSO 

“Este important sa se ia masuri pentru prevenirea actelor de coruptie in domeniul achizitiilor publice, o arie in care coruptia tinde sa fie mai mare in orice tara, nu doar in Romania, iar cazurile suspecte trebuie investigate pentru ca nimeni nu este mai presus de lege” Jonathan Scheele – 28 Iulie 2004.  

SRI – MAI – RSC – MEDIST NU AU RESPECTAT CADRUL LEGAL  

STANDARDE EUROPENE … DE JAF ȘI TÎLHĂRIE
 

Martie 2005 – Revista MarketWatch – Elisei Craciun (asociat cu Sebastian Vlădescu – RSC (MAI)  – Medist (SRI)) : “Strategia noastra este o strategie europeana. In toamna lui 2004 (8 Iulie 2004 – sfîrșitul zilei) am fost vizitati de insusi Presedintele Delegatiei Europene in Romania, domnul Jonathan Scheele, pentru ca suntem beneficiarii unui fond PHARE de care am dispus pentru dezvoltarea primei versiuni a solutiei noastre medicale si financiar-contabile: Hipocrate. Am fost apreciati si laudati pentru rezultatele noastre, precum si pentru gradul ridicat de integrare cu standardele europene in domeniu 

CITIȚI CE PREZENTAU VLĂDESCU ȘI COMPANIILE SALE ÎN ANUL 2004 ÎN 2004 ȘEFULUI DELEGAȚIEI PERMANENTE EUROPENE ÎN ROMÂNIA … ÎN 2007 A APĂRUT GHIȚĂ … 

ȘI ASTĂZI SUNTEM EXACT UNDE AȚI DORIT SĂ AJUNGEM !

NOAPTEA MINȚII – CONTROLUL MINȚII – COMISIA UE !

CURIERUL NAȚIONAL Sâmbătă, 10 Iulie 2004

Seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Jonathan Scheele, a vizitat, timp de doua zile, cateva proiecte finantate din fonduri Phare, in Bucuresti si judetul Ilfov, declarandu-se, la final, impresionat de realizarile IMM-urilor, care au pornit de la foarte putin si s-au dezvoltat pe parcurs.

In prima zi, Scheele a vizitat, impreuna cu experti ai Delegatiei CE, un proiect de asistenta pentru dezvoltarea resurselor umane in transportul public urban, pentru care SC Metroul SA a primit aproape 32.000 de euro.

Pana acum au fost instruiti, timp de o saptamana, 250 de angajati ai firmelor de transport din Bucuresti, de stat sau private, in special pe tema pregatirii unui proiect cu finantare externa.

Desi a apreciat ca este de greu de demonstrat rezultate concrete in dezvoltarea resurselor umane, Scheele a adaugat ca rentabilitatea investitiei in oameni se va observa pe termen lung.

Sediul Asociatiei Romane pentru Transparenta a fost urmatorul popas pentru oficialul european. Tinerii de aici, foarte deschisi si buni vorbitori de limba engleza,

i-au prezentat lui Scheele proiectul pentru care au primit 63.430 de euro din fonduri Phare, proiect care se adreseaza jurnalistilor de investigatie in apararea integritatii publice.

Scheele a apreciat, din nou, importanta pastrarii libertatii presei, pentru ca existenta unor mass-media libere si independente este un element fundamental al statului de drept si al economiei de piata.

Directorul general de la mezeluri MEDA a refuzat sa-i spuna ambasadorului cat castiga salariatii.

Urmatoarea oprire a fost la o fabrica de prelucrare a carnii SC MEDA Prod SRL, in modernizarea careia patronii au investit aproape un milion de euro, din care 578.195 din fonduri europene.

Directorul general i-a condus pe oficialii Delegatiei si pe jurnalisti in fabrica, sa le arate utilajele in care au fost investitii banii si modalitatea in care s-a perfectionat procesul de productie, dar a refuzat sa-i spuna ambasadorului UE cat castiga un angajat, pe motiv ca salariile sunt confidentiale, dar, desigur, “personalul este multumit”.

Directoarea i-a vorbit lui Scheele despre criza carnii, rambursarea TVA-ului, eliminarea taxelor vamale si formarea unor angajati pentru meserii pentru care nu exista scoli, cum ar fi cea de “fumarist”.

Prima zi a vizitei s-a incheiat la o firma de soft – Romanian Soft Company – care creeaza si vinde programe pe computer pentru management medical, pentru spitale, clinici, laboratoare, farmacii. Firma, care a primit 50.000 de euro din partea UE, are 20 de clienti in Bucuresti si in cateva judete din tara, iar cifra de afaceri a crescut de la 10.000 de euro pe an la circa un milion, potrivit asteptarilor pentru sfarsitul lui 2004.

Jonathan Schele a vizitat, in ultimii doi ani, proiecte finantate cu fonduri europene in aproape toate judetele din Romania.

Au mai ramas doar trei de “bifat” pe lista: Gorj si Caras-Severin, unde va merge la final de iulie si Vrancea, in septembrie.

 

Mandatul sefului Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti se incheie, teroretic, in 2005, dar ar putea fi prelungit. (Mediafax)

 

“Alianta” intre Transparency International, PNA si ANC impotriva coruptiei

Transparency International colaboreaza cu PNA si ANC pentru a raspunde nevoilor cetatenilor in lupta impotriva coruptiei, a precizat Scheele, in conferinta de presa organizata la finalul vizitei.

Societatea civila a demonstrat, in Bucuresti, ca poate fi un partener de incredere pentru autoritati si ar fi foarte bine daca ONG-urile ar impartasi din experienta lor si colegilor din tara, a aratat Scheele.

 

http://www.curierulnational.ro/Economie%20mondiala/2004-07-10/Scheele,+impresionat+de+IMM-urile+din+Ilfov

http://curierulnational.ro/Politic/2004-07-28/Jonathan+Scheele%3A+Lupta+anticoruptie+e+importanta+pentru+stabilitatea+statului+de+drept+si+a+economiei+de+piataeconomiei+de+piata