KOVEȘI A UITAT DE MICROSOFT LA CONSILIUL EUROPEI 

“Este evident că în acest caz nu se poate vorbi despre egalitate în fața legii.” 

„Camera Deputaților a respins cererea procurorilor DNA de ridicare a imunității. Ancheta care îl viza pe ministrul în cauză nu a putut continua, dar a continuat în cazul altor două persoane implicate, care au fost condamnate la închisoare. Ancheta contra ministrului a fost închisă pentru că imunitatea nu i-a fost ridicată. Este evident că în acest caz nu se poate vorbi despre egalitate în fața legii.” Laura Codruța Koveși 

KOVEȘI, DE FRICA (TERORARE) MICROSOFT UITĂ DE ORICE LEGE

Ea a făcut referire la cazuri în care miniștrii „primesc bani pentru a încheia contracte cu anumite companii sau pentru a-și folosi autoritatea asupra subordonaților pentru a încheia contracte cu anumite companii”.

CE IMUNITATE ARE MICROSFOT ?

… Ancheta contra Microsoft a fost închisă (Claudiu Florică, Dinu Pescariu, Dragoș Stan – au rămas liberi și cu banii – Silviu Hotăran, Ovidiu Artopolescu și alți Microsoftiști + Bill Gates – Steve Ballmer sunt liberi și ferice), dar a continuat în cazul Gabriel Sandu, Dumitru Nicolae (Niro), Ștefan Dumitru (Pinalti) și Dorin Cocoș care au fost condamnați la închisoare.

MICROSOFT FALANGĂ TERORISTĂ SOROȘISTĂ

KOVEȘI TERORIZATĂ NU VA ÎNCHIDE DOSARUL MICROSOFT NICIODATĂ !

1987 – Gorbaciov – Soroș – Goldman Sachs decid eliminarea lui Ceaușescu și înlocuirea acestuia cu Iliescu și aripa dură a reprezentanților Moscovei în România (Militaru – Kostyal – Cico Dumitrescu – Grumaz – Lopătan …), în contextul certitudinii izbucnirii unei revolte populare care devenea iminentă, în urma schimbărilor așa zis „democratice” care avuseseră deja loc în tările pactului de la Varșovia (de catifea la Praga, de electricieni la Varșovia, etc..)

CAVEAT

Scenariul Revoluția rezervat României urma să fie foarte „ORIGINAL”, o adevărată operă de artă cinematografică – regia Sergiu Nicolaescu – pe viu … mult sunet (UM 02487 …), lumină (trasoare), morți, răniți, vid DUREROS de putere … controlată cu minuțiozitate de „emanații” providențiali Iliescu, Brucan, Cico Dumitrescu … etc.

Scenariul Mineriada – Dacă scenariul Revoluția – Teroriștii nu urma să aducă democrația originală și în România … din cauza fasciștilor … urmau să intervină minerii … astfel încurajați de Adrei Pleșu&Comp … ulterior aceștia urmau să susțină Mineriada Microsoft … dar să nu anticipăm.

1989 – Brucan (propagandă internă), Soroș (propagandă externă), Bogdan (diversiune diplomatică), Militaru (măcel organizat), Stănculescu (execuție de Crăciun), etc. pregătesc implementarea scenariului acțiunii, dar adaugă o notă personală … r

… revolta va genera apariția ’teroriștilor’ … astfel puterea politică și economia(că) vor fi luate de la Ceaușscu, un comunist naționalist ajutat de o Securitate disciplinată și timorată,

… și transferate (date) unor comuniști internaționaliști (Kostyal) asociați cu interlopi periculoși (Vîntu) ajutați de o Securitate trădătoare (în curs de tranziție spre globalizare după metoda Soroș – Microsoft – Goldman Sachs – Vîntu – Ghiță – Socol) … plus Soroș … ulterior Microsoft și alții.

1990 – 5 Ianuarie –  Soroș vine la București la Iliescu (Brucan) să își ia prada (partea) de Război (Revoluție), în urma victoriei comunismului internaționalist (neo liberal) …

… și primiește la pachet printre ’tineri garantați și de mare viitor’ și gruparea Pleșu, Liiceaanu, Tănase, etc. Se naște astfel o lungă și temeinică prietenie (de nezdruncinat) Gorbaciov – Iliescu – Soroș … Bill Gates – Manuel Durao Barroso.

1990 – Dan Iosif îl face Ministru de Externe pe Adrian Năstase care îl promovează pe George Maior … tocmai în Irlanda, să negocieze cu Microsoft venirea în România, și primirea la conducerea filialei a unor alți ’tineri și ei garantați și de mare viitor’ Sliviu Hotăran, Paula Apreutesei, Ionuț Lopătan.

1992 – Microsoft (James Plamondon) dezvoltă și testează cele mai agresive și secrete politici și metode de crimă cibenetică, asociată cu interese financiare (Goldman Sachs) și politice, (George Soroș) – EVANGHELISM STRICT SECRET.

1996 – Microsoft Corporate vine în România, deschide filială și începe să își implementeze politicile Evangheliste de jaf, tîlhărie și corupție sub conducerea lui Siviu Hotăran, asistat de cîțiva colegi. Începe marele jaf – Forte devine Fujitsu Siemens, încep să apară timid companiile software sub acpoperire, etc.

1999 – Microsoft începe dezvoltarea proiectului .NET, cel mai important și ambițios proiect de jaf și tîlhărie din istoria companiei, și îl angajează pe Ovidiu Artopolescu Director DRG – Relații cu Dezvoltatorii de Software, ca să asigure implementarea platformei .NET în România. Ovidiu Artopolescu devine arma secretă și letală a Microsoft în România, șeful suprem al EVANGHELIȘTILOR.

2000 – Microsoft (Bill Gates) îl premiează pe Ovidiu Artopolescu pentru realizările sale, în timp ce Bill Gates lansează public platforma .NET, ambele evenimente au loc la Seattle in Iunie.

2000 – Microsoft dă mită în August (Banl Pictet), în beneficiul lui Ion Iliescu – Adrian Năstase, în vederea alegerilor ce urmau. Începe jaful organizat sub deviza să vă ajutăm să vă dezvoltați și să nu ne mai furați … vă vom fura noi pe voi.

2001 – George Maior, Dan Nica, Silviu Hotăran, se duc la Seattle unde primesc o foaie pe parcurs Evanghelistă de implementat .NET… alături de Ovidiu Artopolescu, în contextul mult mai generos … furați cît puteți că vă ținem spatele … și în curînd trimite Soroș și Comisia UE să mai participe și ea … vă dă doi lei și voi dați tot ce aveți doi pe doi lei marilor corporații… profitul se împarte la bursă … se ocupă de vînzări și cumpărări (Romtelecom … ) Goldman Sachs.

2001 – Fondurile Phare devin o realitate, la fel ca și proiectele pilot ale lui Dan Nica, și tinerii garantați sunt încurajați să se servească … sub atenta supraveghere a Microsoft și a celor care fac împărțeala. Unul dintre primii tineri consacrați este Sebastian Vlădescu…. Ghiță vine mai tîrziu la pachet cu Coldea – MAior – Koveși …

2001 – Jonathan Scheele vine în România să își ia și el, și stăpînii lui tainul – Maior e primul la serviciu … Microsoft al doilea …

2002 – Microsoft împreună cu Sebastian Vlădescu comit mai multe fraude, infracțiuni cibernetice și corupție în beneficiul SRI – MAI și alții. Curupția IT este practicată încă la nivel artizanal, dar există premizele pentru o dezvoltare industrial globalizată.

2004 – Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS industrializează industria jafului și mitei în România sub atenta supraveghere a lui Silviu Hotăran și Ovidiu Artopolescu (Corina Artopolescu) … urmează extinderea la nivel European … dar pentru asta e nevoie de susținerea Comisiei UE – Maior – Coldea – Koveși … fără ei nu se poate …

2004 – Microsoft înființează Microsoft Europa Sud – Est și îl numește Director General pe Silviu Hotăran să extindă la nivel regional succesul obținut în România – Ovidiu Artopolescu devine Director General România.

2005 – Băsescu – Tăriceanu – Blaga – Timofte (Vîntu) – Vlădescu – Varujan (Artopolescu) – Botoș … și ulterior Maior – Coldea – Koveși vin la putere … dar fără Ghiță nu se poate … așa că apare și Ghiță să fie masa globalizării Microsoft – Fujitsu Siemens … cît mai bogată … să ajungă niște porții și la Barroso – Buttice …

CÎT KOVEȘI A VENIT LA BUTOANE JOCURILE ERAU FĂCUTE PENTRU O MIE DE ANI … CARE AU DURAT UN DECENIU … DAR AU PRODUS PREJUDICII CÎT PENTRU DOUĂ MII DE ANI …

Vom continua …

KOVEȘI ESTE TERORIZATĂ DE MICROSOFT – SOROȘ – COMISIA UE ȘI DE INFRACȚIUNILE PE CARE EA PERSONAL LE-A COMIS PENTRU PROTEJAREA CRIMELOR DE MAI SUS ȘI A MULTOR ALTORA PE CARE LE VOM PREZENTA ÎN EPISOADELE VIITOARE … CU (MULTE) DOCUMENTE !

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/laura-codruta-kovesi–la-consiliul-europei–trebuie-revizuita-legislatia-privind-imunitatea-ministrilor-444112