KOVEȘI E SUPĂRATĂ TARE … 

STATUL SUNTEM NOI … A RĂMAS EU SUNT STATA 

EU NU CRED CĂ DAN ANDRONIC ȘI CEI CARE ÎL INFORMEAZĂ MINT … 

… DEȘI MĂ POT ÎNȘELA … 

Pînă în prezent, și în baza propriilor experiențe trăite în peste 17 ani de confuntare cu Ecosistemul Microsoft din care fac parte mulți dintre cei menționați, am toate motivele să cred că ce scrie Dan Andronic și invotații săi este adevărat.

Deci, dacă ceea ce publică Dan Andronic în serialul STATUL SUNTEM NOI este adevărat, înseamnă că ne confruntăm cu o situație fără precedent istoric, deci fără soluții cunoscute. 

DE CE ESTE KOVEȘI SUPĂRATĂ PE BĂSESCU ?

Nu reiese clar (mai deloc) din articol de ce ar fi Koveși supărată pe Traian Băsescu, care declara că în 2013, cu ocazia unei vizite la Bruxelles a invitat-o pe Koveși să se întoarcă șefă la DNA. Koveși s-a întors și cunoștem o parte din urmări.

Este în schimb clar de ce este Băsescu supărat rău pe Koveși, și nu este nici un secret că acesta are perseverența și mijloacele să o facă de Koveși să-și blsteme zilele.

SE PARE CĂ ZILELE ACESTEA TOATĂ LUMEA SE BATE CU TOATĂ LUMEA …

OHANESIAN A DEVENIT TERORIST !   MAIOR DIXIT …

Maior consideră că o vizită făcută de Ovidiu Ohanesian și Valer Marian acasă la părinții lui Florian Coldea, omul providențial care l-a salvat pe Ohanesian (contra cost) din ghiarele teroriștilor, și care au fost foarte primitori și drăguți cu cei doi (părinții nu teroriștii) și care au spus numai de bine despre aceștia, echivalează cu un act de terorism.

Respectiv dacă te duci tu, persoană publică, salvată de fiul ajuns din maioraș mare general la SRI după experiența trăită în comun (mai mult de Ovidiu), să le mulțumești părinților care l-au născut, pentru privilegiul a exista și de a te fi salvat, înseamnă că tocmai ai comis un act de terorism.

Nu e de mirare că așa gîndește Maior, sponsorul, protectorul, promotorul și beneficiarul actelor de terorism comise de Microsoft în România în asociere cu Sebastian (Vlădescu – Ghiță) – Coldea – Koveși – etc.

 

MAIOR A CREZUT CĂ MICROSOFT ESTE AMERICA

Actele de fraudă, crime cibernetice, mită, spălare de bani, corupție, crimă organizată și terorism comise de Microsoft și partenerii acestora în România și în UE, reprezintă politicile și metodele MICROSOFT EVANGHELISTE nu politicile legitime și legale ale SUA.

Maior, în prostia lui, a crezut că America este un stat terorist și că Bill Gates – George Soroș reprezintă instituțiile SUA care au drept obiectiv îmbogățirea acestora din jaf și tîlhărie globalizată.

Avem îndoieli că acesta a înțeles într timp că lucrurile stau exact invers și că Microsoft, și el împreună cu aceștia urmează să dea socoteală pentru crimele comise… după ce Koveși se duce la pușcărie… pe propriile merite.

 

MAIOR ESTE ȘI EL SUPĂRAT … PE VIAȚĂ

Marele Maior a ajuns să vadă cum rînd pe rînd piesele din orînduiala secretă Microsoft – Soroș, încep să iasă la iveală, și astfel lumea urmează să îl vadă așa cum este în fapt … mic și bicisnic … Marele Maior și cei de care acesta s-a înconjurat … urmează … Albă ca Zăpada și Koveși ca cucuveauamov

Dacă cele ce sunt afirmate de către cei care participă cu informații la serialul STATUL SUNTEM NOI, sunt adevărate, Maior nici nu poate înțelege gravitatea faptelor pe care le-a comis și urmările pe care aceste fapte le vor avea în timp asupra organizației criminale internaționale pe care a condus-o atît amar de timp.

 

AMERICA NU ESTE STAT TERORIST

Din articol reiese că din cînd în cînd marii noștri politicieni (Victor Ponta, Liviu Dragnea, etc.) invocă comenzi politice primite de la Ambasada SUA și de la UE, referitor la protejarea și promovarea lui Maior – Coldea – Koveși – Ghiță … Microsoft.

Ori asta, folosind criteriile stabilite de Maior, ar însemna că SUA sunt un stat terorist care este asociat cu Microsoft și Comisia UE în vederea comiterii infracțiunilor pomenite anterior … ceea ce evident nu poate fi adevărat …

America nu își poate defini existența și viitorul, în funcție de ceea ce este în stare (o duce mintea) să facă o individă de tepa, calibrul, anvergura uneia cum e Koveși și unora cum sunt Coldea – Maior – Ghiță – Vlădescu … etc.

 

SĂ FIM OPTIMIȘTI … FBI ANCHETEAZĂ

După cum suntem informați din presă și din surse proprii, ancheta FBI – DoJ-FCPA – SEC, care a dus la demisia lui Steve Ballmer și la înfocata rezistență a lui Bill Gates (Geroge Soroș) față de candidatura lui Donal Trump, continuă cu perseverență și metodă.

Este adevărat că FBI nu prea colaborează cu Koveși avînd în vedere că aceștia știu foarte bine cîtă încredere pot avea în prea curata și prea cinstita cucuvea și în demersurile acesteia de a mușamaliza infracțiunile comise de Microsoft și partenerii acestora (vezi cazul Guccifer – Nelu Neacșu).

 

NU TE LĂSA DANE … CĂ NU DE LAȘITATE TE BĂNUIESC …

Suntem siguri că Dan Andronic deține informații mult mai interesante, pe care le așteptăm cu maxim interes …

… sperăm doar să nu fie obligat să întrerupă serialul pentru motive care sunt independente de curajul său …

 

 

 

 

 

http://www.evz.ro/dragnea-motiv-numire-kovesi-dna.html