KOVEȘI UN MONUMENT DE OPORTUNITATE ȘI DISCERNĂMÎNT … CARE NE BAGĂ ÎN MORMÎNT ! …

KOVEȘI NU IA PRIZONIERI !

OPORTUNITĂȚILE LUI KOVEȘI :  
– DOSARELE REVOLUȚIA – MINERIADA (GENOCID)
(Iliescu – Soroș nu iau prizonieiri)
– DOSARELE MICROSOFT – FUJITSU SIEMENS – EADS
(Microsoft nu ia prizonieri)
– DOSARELE COMISIA UE – OLAF (CORUPȚIE)
(Barroso – Buttice nu iau prizonieri)
– DOSARELE RSC – MEDIST – ASESOFT – TEAMNET
(Vîntu – Ghiță nu iau prizonieri)  

DISCERNĂMÎNTUL LUI KOVEȘI :  
– ION ILIESCU – GEORGE SOROȘ NU POT FI CERCETAȚI
– BILL GATES – BRAD SMITH  NU POT FI CERCETAȚI
– JONATHAN SCHEELE – MANUEL BARROSO NU POT FI CERCETAȚI
– VLĂDESCU – NICA – MAIOR – TĂRICEANU NU POT FI CERCETAȚI  

KOVEȘI MULȚUMEȘTE PE TOATĂ LUMEA DORNICĂ DE OPORTUNITĂȚI … ȘI ÎN PRIMUL RÎND PE EA, DATORITĂ DISCERNĂMÎNTULUI UNIC DE CARE DĂ DOVADĂ ! …

KOVEȘI ÎI ȚINE PRIZONIERI PE ORGANIZATORII – OPERATORII – PROFITORII CORUPȚIEI ȘI CRIMEI INTERNAȚIONALE !  

KOVEȘI NU ESTE NAIVĂ, EA ESTE CONSECVENTĂ SPRE DEOSEBIRE DE TRAIAN BĂSESCU ȘI CĂLIN POPESCU TĂRICEANU + BILL GATES …

STEAUA ROMÂNIEI … ESTE KOVEȘI (BILL GATES)

ZI ISTORICĂ PENTRU CORUPȚIE

1 Februarie 2007 – Presedintele Traian Basescu i-a acordat presedintelui companiei Microsoft, Bill Gates, ordinul national Steaua Romaniei in grad de comandor. Ceremonia a avut loc la inaugurarea Centrului Global de Suport Tehnic al Microsoft de la Bucuresti, la care Basescu a declarat ca valorile pe le inspira Bill Gates sunt munca, lege si responsabilitate sociala. Gates s-a declarat miscat de primirea decoratiei si a aratat ca tot ceea ce a facut a fost pentru ca isi iubeste munca. El s-a aratat onorat de faptul ca presedintele Basescu a facut referire la fundatia Bill&Melinda Gates, implicata in actiuni caritabile in toata lumea.

„Am avut norocul sa obtin o avere si am vrut sa ajut si alti oameni ( Tăriceanu – Vlădescu – Ghiță n/r) Bill Gates (Mediafax)

Călin Popescu Tăriceanu – „Faptul ca (Bill Gates) este cel mai bogat om al Planetei nu-mi spune foarte multe lucruri. Imi spune ceea ce face cel mai bogat om al Planetei cu banii lui. Nici nu cunosc toate actiunile fundatiei lui Bill Gates, dar mi se pare o maniera remarcabila de a arata ca, prin acesti bani pe care i-a castigat din afaceri, incearca sa rezolve anumite probleme care tin intr-un fel de componenta de cultura corporatista a oamenilor de afaceri”, a spus Tariceanu.

2007 – 2014 (Guccifer) – Sebastian Ghiță este protejat și promovat de Microsoft – Guvern – SRI – MAI – DNA – Comisia UE (alții) în poziția de infractor internațional șef IT … și nu numai …

2007 – Ovidiu Artopolescu este VicePreședinte al Comisiei IT&C a AMCHAM (Camerei Americano – Române de Comerț)

… Ghiță participă la sute de întîlniri cu Koveși – Coldea – Maior … (vom detalia)

 

ZI ISTORICĂ PENTRU ANTI CORUPȚIE

29 Martie 2017 – Marea Britanie sărbătorește Brexit, respectiv evadarea din cea mai coruptă adunătură – Uniunea Europeană Putred de Coruptă.

29 Martie 2017 – Prințul Charles a fost primit la Palatul Cotroceni de către preşedintele Klaus Iohannis, care l-a decorat cu Ordinul Naţional ”Steaua României” în grad de Mare Cruce, în semn de preţuire pentru activitatea Prinţului de Wales în România şi pentru promovarea imaginii acesteia în lume”, într-o ceremonie care a avut loc la Salonul Cerchez de la Muzeul Cotroceni.

29 Martie 2017 – Bilanțul SRI ”Mi-am propus ca în timpul mandatului meu să consolidez și să modernizez acest serviciu. Dorința mea este ca în 2017, SRI să își găsească locul în stat. Personal susțin democrația. Este important pentru întreaga societate ca SRI să se limiteze în limitele constituționale. Vom lucra pentru un model mai transparent. Vom fi un partener onest al tuturor instituțiilor pentru a da un exemplu de profesionalism” Eduard Hellvig.

 

ZI ISTORICĂ PENTRU KOVEȘI … MORMÎNTUL DEMOCRAȚIEI

29 Martie 2017 – Koveși și Lazăr sunt deosebit de oportuni datorită discernămîntului de care dau dovadă referitor la dosarele aflate în lucru … pînă la prescrierea acestora sau/și moartea vinovaților și a victimelor … Constituția poate să mai aștepte …

29 Martie 2017 – Microsoft are voie să corupă – Suntem anunțați de România Liberă că începînd din 23 Ianuarie 2017 SUA nu mai alocă fonduri pentru raportarea actelor de corupție comise de companiile americane în România.

29 Martie 2017 – Primul Ministru primește delegația condusă de ONG – AMRO (Americano – Română) din care fac parte 13 companii americane. Companiile americane îi dau Primului Ministru o ’foaie de parcurs’, invocînd discuțiile avute cu Donal Trump, și dorința lor de a învăța cum se fac afaceri în România.

Microsoft, un exemplu mondial pentru cum se fac afaceri în România (corupție și crimă organizată), nu face parte din delegație, deși este una dintre companiile care au avut cel mai mare succes în România, începînd din anul 2000 pînă în prezent.

 

MICROSOFT INVESTIGAT … (ȘI) DE KOVEȘI

19 Martie 2013 – FBI anunță că investighează Microsoft pentru acte de corupție comise în România, China și Italia.

21 August 2013 – FBI anunță că extinde investigațiile pentru acte de corupție comise de Microsoft în Rusia și Pakistan.

27 August 2013 – Steve Ballmer a anunțat, dupa 13 ani la conducerea executiva a companiei americane, ca va părăsi funcția în urmatorul an, oferind timp Microsoft pentru găsirea unui înlocuitor.

4 Septembrie 2013 – James Comey este numit Director FBI – Florian Coldea – George Maior (nu știm dacă și Ghiță) participă la ceremonia de investire.

Investigațiile continuă … pînă cînd faptele se vor prescrie oportun și cu discernămînt.

 

BILL GATES ÎN VIZITĂ LA DONALD TRUMP

13 December 2016 – Bill Gates ’inovatorul Evanghelismului’´și a corupției instituționalizate, inclusiv în România, îl vizitează pe Donald Trump, președintele ales și confirmat după renumărarea voturilor.

În prealabil Bill Gates l-a sunat pe acesta și la asemuit lui J.F. Kennedy, datorită susținerii noii administrații pentru ’puterea inovației’ (power of innovation).

După discuția avută cu Donal Trump acesta a declarat că ’Eu cred că această administrație dorește afaceri bune (profitabile)’ ( “I think this administration likes a good deal”) a spus Bill Gates

23 Ianuarie 2017 – Statele Unite ale Americii au tăiat fondurile destinate „avertizorilor de integritate” din Europa Centrală şi de Sud- Est, inclusiv din România, care devoalau actele de corupţie săvârşite de angajaţii companiilor americane sau ale celor listate pe bursele americane, ceea ce înseamnă majoritatea marilor companii de la nivel global.

Decizia a fost luată de noul preşedinte american Donald Trump, pe 23 ianuarie a.c, la doar câteva zile după preluarea efectivă a mandatului, ceea ce nu reprezintă un semnal prea încurajator pentru această regiune.

Unul din dosarele celebre, instrumentate de autorităţile americane şi cele române şi în baza unor informaţii primite de la astfel de avertizori, este „Microsoft”.

 

KOVEȘI ARE TOȚI AȘII … ȘI MICROSOFT ROYALA …

GAME OVER ! să urmăm foile de parcurs … scrise de Microsoft – Comisia UE …

Vom reveni …

 

http://www.breitbart.com/big-government/2016/12/13/bill-gates-visits-trump-tower-compares-jfk/
http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/sua-nu-mai-finanteaza-avertizorii-anticoruptie-din-romania-444900
http://diazreus.com/will-fcpa-bank-regulation-be-less-stringent/

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/printul-charles-va-fi-decorat–miercuri–de-presedintele-klaus-iohannis-cu–steaua-romaniei–in-grad-de-mare-cruce-444935?c=q2562
https://www.wsj.com/articles/SB10001424127887324392804578361971662214256
http://online.wsj.com/article/SB10001424127887324619504579027200320722342.html
http://www.wall-street.ro/articol/IT-C-Tehnologie/154900/discurs-emotionant-al-lui-steve-ballmer-la-despartirea-de-microsoft.html#ixzz2gdvqrVh0
http://stirileprotv.ro/stiri/financiar/premierul-sorin-grindeanu-s-a-intalnit-la-guvern-cu-sefii-marilor-companii-americane-prezente-in-romania.html

articol mai vechi

articol mai nou