UDREA – KOVEȘI – MICROSOFT – ILIESCU – SOROȘ 

KOVEȘI MAMA CRIMINALILOR ! 

Kovesi a închis dosarul revoluţiei în înţelegere cu PSD pentru a fi susţinută la CSM pentru a fi numită procuror general. Sistemul mă bagă la puşcărie.
Elena Udrea  

SISTEMUL TE RIDICĂ – SISTEMUL TE OMOARĂ !

TARE DNAul ĂSTA … TARE CRIMINAL ! …

NOI SUNTEM SISTEMUL – NU NE LĂSĂM …

… după cum se conturează pe zi ce trece din probele și declarațiile celor care știu cum se „lucra” cu Maior – Coldea – Vlădescu – Blaga – Ghiță – Koveși …
 

GREȘIȚI (INTENȚIONAT?) DOMNULE BĂSESCU … sau NU AVEȚI DISCERNĂMÎNT ?

„Nu Coldea a fost creierul acestei construcții supra statale. George Maior a fost. E mână de om politic. Nu putea un general să cheme Șefa Înaltei Curți… E clar că a fost gândirea lui George Maior”

E CLAR CĂ A FOST GÎNDIREA SOROȘ – MICROSOFT ! … nu îl mai acuzați degeaba pe Maior … că are (este) creier …

„Sunt dubioase (întâlnirile). S-a făcut o construcție gândită de Maior, spre a fi utilizată de el ca să ajungă Prim Ministru, poate chiar să candideze la președenție. Coldea a fost un executat zelos până dincolo de orice, dar nu el a fost creierul, ci George Maior. În aceste întâlniri se discutau dosare, chestiuni de serviciu … Dacă vă uitați la listă, toți sunt la Academia de Știință a Securității Naționale. Lui Ponta și lui Dragnea nu le este rușine? Le era frică de mine, țipau că îi arestez, dar ei stăteau bot în bot cu Florian Coldea (Vasile Blaga, Sebastian Vlădescu, Călin Popescu Tăriceanu … n/r) Traian Băsescu. 

DAR LUI BLAGA – VLĂDESCU – TĂRICEANU … nu le (vă) este rușine ?

CONSTRUCȚIA A FOST FĂCUTĂ ÎN 1987 LA MOSCOVA ȘI IMPLEMENTATĂ ÎN 1989 ÎN ROMÂNIA DE SOROȘ – GORBACIOV – ILIESCU – BRUCAN …

MAIOR (COLDEA – KOVEȘI) AU PRINS VARIANTA TÎRZIE MICROSOFT – COMISIA UE – VLĂDESCU – GHIȚĂ … UDREA – VÎNTU …

Ce ne (mai) spune UDREA, fosta „avocată” a lui VÎNTU (tovarăș de celulă cu Kostyal – 1980) despre „avocatul” PONTA … luat în mșină de Kostyal de la Băneasa … 22 Decembrie 1989 ? 

KOVEȘI – ION ILIESCU – GEORGE SOROȘ – MICROSOFT – EADS … 

O BANDĂ DE ASASINI ! …

Koveși și-a negociat susținerea CSM (PSD), pentru a fi păstrată Procuror General, blocînd investigațiile din dosarele Revoluției și Mineriadei în anul 2008.

Ion Iliescu a fost pus (2008) sub acuzare pentru crime împotriva umanității, în dosarul Mineriadei de către procurorul militar Generalul Dan Voinea, de unde și reproșurile pe care i le făcea Băsescu lui Koveși în anul 2009, cînd Koveși mințea și spunea că de vină pentru tergiversările din dosarele Revoluți-Mineriade, este Dan Voinea că nu a făcut nimic și acum e prea tîrziu.

Koveși o profitoare a asasinatelor comise de cei cu care este înhăitată, în frunte cu Ion Iliescu – Silviu Brucan – George Soroș – Bill Gates – Steve Ballmer – Brad Smith … Victor Ponta, Sorin Ovidiu Vîntu, Sebastian Ghiță …

 

UDREA – KOVEȘI .. PE VIAȚĂ ȘI PE MOARTEA ALTORA

La Români se moare de frică, de revoluții și mineriade, de drum lung și de grija altora … asta cînd nu comandă Vîntu și Ghiță asasinate … și cînd nu se ocupă Koveși de dosare, și Udrea de educarea nației.

România suferă de maximă originalitate … nimic din ceea ce se vede (se spune) nu este adevărat !

Modelul tranziției spre o perpetuă modernizare … a fost consacrat încă din anii 1945, odată cu venirea în țară a primelor batalioane rusești … au urmat în 1989 alte și alte batalioane mai discrete și astăzi îl acuzăm pe Maior că este un mare creier și pe Coldea că este un mare general și pe Koveși că este o mare criminală … Udrea o face pe victima … Ion Iliescu rămîne ferm :

 

NU AVEM DISCERNĂMÎNT ! … corect …

 

KOVEȘI ȘANTAJEAZĂ PE TOTĂ LUMEA !

Koveși îi are la mână pe Iliescu (Soroș), Gates, Tăriceanu, Ballmer, Vlădescu, Kessler, Scheele, Barroso, Maior … etc. 

Îi are pe toți la mână și șantajează cu un curaj (disperare) nebun … să vedem ce va face cu FBI și Parlamentul UE – General Court ! …

 

COCOȘ – COLDEA – PESCARIU – GHIȚĂ

Cocoș îi ducea, din mita Microsoft, sute de mii de euro lui Coldea la Băneasa … și nu pentru România Tv., … ăștia erau alți bani.

Cocoș avea o parte din bani în conturile din Elveția … ale lui Pescariu … care le păstra pentru Cooperativă …

Coldea l-a trimis pe Ghiță la pușcărie la Cocoș, să îl convingă să tacă … că totul va fi bine … și a fost …

 

FBI ANCHETEAZĂ … CE OARE ? … CĂ DOAR KOVEȘI ȘTIE …

EADS și MICROSOFT au opt companii în comun care au fraudat și spălat bani de corupție … Băsescu dixit

COLDEA – KOVEȘI UNDE SUNT BANII ?

AMBASADORUL SUA SE OFERĂ SĂ VĂ AJUTE SĂ ÎI GĂSIȚI … DAR VOI SE PARE CĂ ȘTIȚI CĂ SUNT LA COLDEA – MAIOR – KOVEȘI … via PESCARIU – FLORICĂ – STAN …

vom reveni … că devine foarte interesant … o să-i placă și lui Bill Gates … și Melindei …