’A fost un şoc si pentru mine când Kovesi a întrebat cum îi potolim pe ăştia de la Realitatea TV.’ Dan Andronic 

În atenția Doamnei Procuror Șef Serviciu 

MIHAELA MORARU IORGA 

A fost un șoc pentru Dumneavoastră cînd Koveși v-a întrebat cum îi potolim pe ăștia de la Omnis … sau nu v-a întrebat …

… doar v-a ordonat din partea lui George Maior – Florian Coldea – Sebastian Vlădescu – Sebastian Ghiță … Bill Gates, Steve Ballmer, Brad Smith …

Și acum ce faceți tot continuați, tot încercați poate doar doar expirăm sau ne asasinează cineva și puteți da foc la dosare …

 

BILL_SOROS

Ar fi trebuit să scrie George Soroș și Bill Gates finanțează DNA

“Democracy dies in darkness” …

or INNOCENCE ABROAD: THE NEW WORLD OF SPYLESS COUPS Washington Post by David Ignatius, September 22, 1991 https://www.washingtonpost.com/archive/opinions/1991/09/22/innocence-abroad-the-new-world-of-spyless-coups/92bb989a-de6e-4bb8-99b9-462c76b59a16/?utm_term=.34bb9569fc43

’Democrația moare în întuneric’ și dosare ținute la secret !

George Soroș a ’privatizat’ CIA, și Bill Gates a angajat oameni inteligenti și i-a pregatit sa devina spioni, diversioniști și prădători în cadrul programelor de instruire EVANGELISM (Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Ionut Lopatan și alții). Servicii private de spionaj și jaf.

Bill Gates și George Soroș și-au creat și își operează propriile servicii de spionaj și manipulare în vederea obținerii de profituri din tranzacții ’legale’ și ilegale, privatizări, informatizări, crime cibernetice, manipulări fonduri UE … atît pentru ei căt și pentru cei care îi ajută … și pe care ei îi protejează (Maior, Coldea, Tăriceanu, Vlădescu, Ghiță, Koveși)

’– Șefii Microsoft din România, nu unul, ci mai mulți care s-au succedat, ofereau privilegiul reprezentării unor intermediari. Cum era Florică, celebrul Florică. Dacă o parte din bani se întorceau la ei, cred că procurorii pot afla.’ Sebastain Ghiță

Maior, Coldea, Vlădescu, Ghiță, Koveși poate se vedeau cu ’antena’ CIA la K2/4, dar CIA nu lucrează pentru Microsoft și Soroș, ei lucrează pentru Guvernul SUA.

Bill Gates și George Soroș lucrează pentru ei și pentru Goldman Sachs, după cum chiar ei declară, și îi dau tot suportul lui Koveși pentru că le apără interesele … în timp ce FBI îi anchetează, și ei dau în judecată FBI (Microsoft) și CIA – Romănia (Geroge Soroș).

De altfel Ghiță bine informat ne spune clar – Poate s-o motiveze ei oricum acum! Ce nevoie avea SUA să băgăm noi bani în buzunarul Microsoft? E adevărat că Microsoft făcea drumuri la Guvern și la Ambasada SUA. Ei ne-au mințit și Guvernul nostru și și-au mințit și Ambasada lor. Cert e că s-au luat șpăgi imense și, dacă vrei să te minți, zici că le-au luat pentru țară. O porcărie imensă, asta este afacerea Microsoft cu România! 

 

KOVEȘI – MAIOR – COLDEA – ANDRONIC – VLĂDESCU – GHITĂ

Începînd din anul 2002, Microsoft (Artopolescu) – Vîntu (SRI) – Vlădescu (RSC – Medist) – Ghiță (Asesoft – Teamnet) comit crime cibernetice deosebit de grave sub protecția SRI – MAI – DNA – PICCJ rspectiv Ilie Botos – Laura Codruța Koveși.

Dar se pare că în Decembrie 2009, Koveși avea nevoie să afle cum poate fi Vîntu potolit pentru că îi afecta interesele … și așa a apărut Ghiță în viața ei de cucuveamov …

Ghiță față cu (Realitatea Media) Vîntu, e un fel de Atopolescu față cu industria IT din Romînia în interes personal și de grup (Maior – Coldea – Koveși) și în primul rînd al Microsoft – Goldman Sachs.

În ceea ce privește potolirea Omnis … Koveși nu vrea să se potolească nici măcar acum cînd ’modus operandi’ în vederea torturării psihologice, fabricării de dosare, tergiversărilor aducătoare pe prescrieri și exterminării inclusiv fizice, pe care aceasta și partenerii acesteia le ’operează’ începînd din 2006 pînă în prezent, au devenit publice.

Cine se gîndea că o structură etatică paralelă a funcționat atît de criminal și de ilegal … mai rău ca pe vremea lui Pantiușa Bodnarenko … cu ăia măcar știai unde stai … cu ăștia (George Soroș – Bill Gates) și cozile lor de topor nici nu știi la ce să te aștepți …

Acum știm la ce să ne așteptăm, dar nu mai știu ei ce îi așteaptă.

 

DAN ANDRONIC – PRIETEN CU SEBASTIAN (VLĂDESCU – GHIȚĂ)

Faptele aşa cum sunt: i-am găsit şi pe Coldea, şi pe Kovesi în acelaşi loc. Până la ora 21:00, am stat la Sebastian Vlădescu, cu nişte prieteni, şi am ajuns acolo între 21:00 şi 22:00. Când am ajuns, ei (Coldea şi Kovesi) erau acolo în biroul lui Oprea şi stăteau de vorbă. Era un context în care nu se sărbătorea nimic. Ce s-a întâmplat atunci, a fost pe muchie de cuţit şi într-o atmosferă foarte tensionată.

A fost un şoc si pentru mine când Kovesi a întrebat cum îi potolim pe ăştia de la Realitatea TV. Am stat acasă la Oprea până a plecat doamna Kovesi, adică o oră jumătate, două. Când a plecat Kovesi îmi aduc aminte că s-a spart gaşca”, a spus Dan Andronic la ”Sinteza zilei”, într-o intervenţie telefonică stabilită la puţin timp după cea avută de Mihai Gâdea cu Gabriel Oprea.

 

http://www.evz.ro/au-fost-coldea-si-kovesi-acasa-la-oprea-in-2009.html

articol mai vechi

articol mai nou