ARAFAT PENTRU NOI … ESTE MICROSOFT 2 (n)…

UN URIAȘ GUNOI … ÎMPUȚIT ! („făcătura” rețelei Tăriceanu – Nicolăescu, Vlădescu – Ghiță & Comp. „o adunătură de tip mafiot”

Astfel, în contextul relatărilor despre prezența 
în acea seară la Oprea a șefilor SRI George Maior și Florian Coldea, a procurorului general de la acea vreme Laura Codruța Kovesi, Tăriceanu a declarat că „personajele care au fost în noaptea alegerilor din 2009 în casa lui Gabriel Oprea reprezintă o adunătură de tip mafiot”.

Ing. Ioan Bădărău nu i-a dat mită lui Raed Arafat ca să îi omologheze invenția drept care fîntînarul Auraș Ofiță salvează vieți cu propriile invenții în pofida rezistenței lui Arafat … un mare Al Khalif Kăcat parfumat … mediatic … politic și infracțional (DNA) …

MICROSOFT – KOVEȘI – ARAFAT – OFIȚĂ 

Simată Doamnă Procuror Șef Serviciu DNA, 

MIHAELA MORARU IORGA 

IGSU condus de Raed Arafat, funcționează identic cu Microsoft condus de Bill Gates, Comisia UE condusă de Manuel Barroso, și DNA ul condus de Laura Codruța Koveși …

… omologhează palgiatul, nu recunosc invențiile și omoară oameni din orgoliu, prostie și lăcomie… și practică dezinformare și propagandă … fraudă, corupție, etc., etc.

BRAVO AURAȘ OFIȚĂ (FĂRĂ DE FIȚE) ! … jos pălăria pentru omenie, minte, inteligență și perseverență …

Necazurile tale acum încep !…

DOI FÎNTÎNARI – AUREL (AURAȘ) OFIȚĂ CU TATĂL SĂU …

COMPETITORII IGSU – RAED ARAFAT PE PIAȚA VIEȚII ȘI A MORȚII …

MONOPOLUL PRIVAT A LUI ARAFAT ! …

UN FEL DE KOVEȘI DE LA DNA …

ȘI EA BINOMONOPOLISTĂ … PE VIAȚĂ ȘI PE MOARTE ..

 

auras_ofita

 

NIȘTE MONȘTRI ! … AUTORIZAȚI – OMOLOGAȚI – FINANȚAȚI – MEDIATIZAȚI …

Dragnea îi felicită pe IGSU pentru eroism și abnegație !…

Raed Arafat amănă salvarea copilului ca să stea pe sticlele televizoarelor mai dihai decît Cătălin Botezatu în călduri …

… în timp ce Auraș Ofiță sudează (împotriva tuturor)…

cînd copilul este aproape mort … Raed Arafat se retrage în glorie din exercițiul mediatic și de manipulare a unui copil care dădea să moară …

Poliția partenera lui Arafat nu cred că va deschide o anchetă referitor la jaful și tîlhăria din IGSU, cum nici DNA nu o va face … identic cu cazul Microsoft – Poliția și DNA nu se pot ancheta singure sau/și reciproc pentru infracțiunile pe care le comit.

Șefu IGSU a avut o idee cu care a salvat (aproape mort) un copil după 11 ore, din care 6 ore cruciale au fost irosite (în timp ce copilul era disperat de frig si teamă), pentru că exact aceiași ideie a fost respinsă din lăcomie, orgoliu și prostie … că nu era omologată de Raed Arafat (care are telefon la care a fost informat dar vrea el să fure cît mai singur din fondurile de stat), în contextul în care, cu perseverență eroică fîntînarul Auraș Ofiță, (fără nici o fiță a la Arafat, Koveși, Vartic, etc.), a sudat ore în șir ca prostu și a scos copilul.

Șefa DNA are și ea idei, care nu sunt ale ei ….

Așa vrea Raed Arafat …Copilul trebuie să moară ! …

“Dacă Arafat nu cunoaște … invenția, nu poate să o foloseasca” Auraș Ofiță – fîntînar 

Așa vrea Bill Gates … Omnis trebuie să moară ! … 

Dacă Laura Codruța Koveși  nu (re)cunoaște … invenția, nu poate fi folosită – Dragoș Rișcanu – softist 

KOVEȘI, NU NE MAI OMOLOGA … CĂ NE-AI OMORÎT ! 

CÎND ÎȚI DĂ BILL GATES VOIE SĂ NU NE MAI TORTUREZI … CU PROSTIILE TALE MONUMENTALE ȘI METODELE EVANGHELIST – SECURISTE PRACTICATE PRIN PODGORII ?

 

PROPAGANDĂ MARCA ARAFAT TIP KOVEȘI-COLDEA-MAIOR

Marţi seara, oficialii pompierilor au anunţat salvarea băiatului din fântână, cu o idee atribuită adjunctului şefului IGSU. Vestea a stârnit rumoare printre sătenii din Balta Sărată. Oamenii au spus că „invenţia”, o banală bară de fier la capătul căreia s-a sudat un cârlig, aparţine lui Auraş Ofiţă. „In jurul orei 11-12, am fost sunat de către unchiul copilului căzut in fântână. in câteva minute, am ajuns in Balta Sărată, iar după ce am văzut cum stau lucrurile, le-am spus pompierilor că singura soluţie este să improvizăm o bară metalică cu un cârlig. Nici nu m-au băgat în seamă, chiar m-au dat la o parte. Mi-au spus că dacă Arafat nu cunoaşte… invenţia, nu poate să o folosească”, a declarat Auraş Ofiţă.

 

Omul, chiar dacă a fost refuzat, a mers în sat, la un om pe care-1 cunoştea şi a luat două bare de fier. „Le-am sudat. Şi acum mă dor ochii de la sudură, nu am închis un ochi toată noaptea. Dacă mă lăsau, găseam şi alte soluţii”, a declarat Aurel Ofiţă. Acesta este convins că operaţiunea de salvare ar fi durat maximum patru-cinci ore dacă era lăsat să-şi facă meseria, alături de fraţii săi, dar şi de tatăl său, fântânar de peste so de ani. Echipament neomologat Pompierii de la ISU Bucureşti Ilfov, chemaţi în sprijinul colegilor de la Teleorman, au recunoscut, pentru EVZ, că au folosit dispozitivul improvizat de localnic pentru a salva viaţa băiatului. Ei susţin că, în ciuda faptului că au un echipament pentru salvarea persoanelor încarcerate în spaţii înguste, acesta nu poate fi folosit pentru că nu este omologat. Este vorba despre o invenţie a inginerului Ioan Bădărău. Cu ajutorul unei sonde se filmează victima, apoi aparatul coboară în puţ, e acţionat, printr-un cablu, un segment al tijei care formează un mic scăunel. Echipamentul poate fi folosit până la adâncimi de wo de metri şi poate susţine o greutate de până la wo de kilograme.

 

 

http://www.evz.ro/a-improvizat-un-carlig-eroul-necunoscut-care-a-salvat-copilul-di.html

articol mai vechi

articol mai nou