ATENȚIE CIA – FBI – USSS ! 

ORGANIZAȚIE TERORISTĂ MICROSOFT – MAI – SRI – OLAF – DNA …  

MICROSOFT, prin acțiunile ilegale inițiate, finanțate și coordonate din Seattle (Evanghelism) și în asociere criminala cu entități locale pun în real și iminent pericol viața celor care anchetează și expun public adevăruri deosebit de grave și legal probate, și în primul rînd viața procurorilor, care sunt obligați să execute ordinele organizației teroriste.

Stimată Doamnă Procuror Șef Serviciu DNA

MIHAELA MORARU IORGA 

Vă rugăm să continuați să executați ordinele Microsoft & Asociații, astfel încît să nu vă periclitați confortul psihic și să nu vă puneți în pericol viața și siguranța familiei (Microsoft este asociată cu cei care au comandat assinarea procurorului Luminița Șega). 

Refuzul de a executa ordinele și dorința de a spune adevărul, sunt penalizate exemplar de către sistemul pe care sunteți obligată să îl serviți împreună cu colegii Dvs., unii dintre ei pregătiți de OLAF. 

Suntem hotăriți să continuăm să vă protejăm în contextul continuării luptei pe care o ducem cam singuri împotriva mai tuturor în frunte cu Microsoft și Comisia UE, astfel încît să nu fiți nevoită să răspuneți la întrebarea pusă ieri de o ziaristă unei foste procurorare, care a refuzat să execute ordinele venite de la Coldea și Koveși, și a reușit să și-i facă dușmani (de moarte). 

Nu are rost să muriți de dragul adevărului și dreptății … (Adevărul există, în timp ce Dreptate nu)

… noi nu avem încotro pentru că trebuie să ne apărăm viața și familiile …

… și pentru asta merită să lupți pînă la capăt … chiar dacă DNA ține capătul și SRI îl taie să fie chinul cît mai scurt !

Vă e teamă pentru viața Dumneavoastră ?

Reporte EVZ: Vă e teamă pentru viața Dumneavoastră ? 

Alina Bica: Acum nu! Dar am avut un moment într-o seară, când eram la ICCJ cu dl. judecător Şelaru şi se discuta emiterea celui de-al doilea mandat de arestare preventivă în ceea ce mă priveşte, când la un moment dat mi-a trecut prin cap că s-ar putea să nu mai ajung acasă. Asta pentru că domnul Şelaru, când era procuror, a arestat preventiv un fost lucrător SRI, care refuzase să execute anumite ordine. Domnul respectiv, care şi-a clamat nevinovăţia şi tot urla din puşcărie că vrea să facă dezvăluiri şi că i s-a înscenat un dosar, a murit subit în Penitenciarul Codlea. S-a spus că a falcut atac de cord la 32 de ani, fără să aibă o astfel de afecţiune constatată medical. S-a scris şi în presă de acest caz. Ei bine, am simţit nevoia în acea seară să spun că sper că nu voi avea soarta ofiţerului SRI.

Din cele relatate și asumate legal de către cei care au participat la evenimentele care au avut și continuă să aibă legătură cu MICROSOFT vă informăm asupra următoarelor aspecte.

Grupul de crimă organizată căruia îi aparțin Ovidiu Artopolescu mare Evanghelist Microsoft și soția sa mare colonel (sau general) MAI și Revoluționară de nădejde (a lui Cătălin Voicu, Radu Timofte, Sorin Ovidiu Vîntu, etc.) și finul acestora Ionuț Lopătan sunt cei care au inițiat infracțtiunile pe care Omnis le probează.

În numele acestui grup infractional Ovidiu Artopolescu ne amenința cu moartea după ce ne furaseră casa (Adrian Murea Cico Dumitrescu) și ne sabotaseră frînele de la mașină și motorul ambarbațiunii, în contextul în care copii noștri erau încă foarte mici.

Da Doamnă Procuror AU ÎNCERCAT SĂ NE ASASINEZE DISCRET … în prezent le continuați – mai puțin discret – acțiunile criminale  … dar mai bine să plîngă mama (asasinată) decît să suspine Koveși la pușcărie …

Vă înțelegem și v-am iertat de mult … acum încercăm doar să vă protejăm, atăt căt putem și noi … că noi nu avem decît unelte de scris adevărul … nu avem un mecanism diabolic la ordinele noastre …

Vă înțelegem temerile și faptul că sunteți obligată să continuați să ne terorizați și exterminați la ordinul acestor criminali, de care sunteți amenințată și coordonată.

Vom continua să prezentăm adevăruri pe care le știm de mult timp dar pe care nu le puteam face publice datorită faptului că am fi fost acuzați că ticluim neadevăruri … acum aceste adevăruri sunt făcute public de către protagoniștii operatiunilor pînă de curînd secrete …

Vom reveni …

 

http://www.stiripesurse.ro/dan-andronic-vine-cu-noi-detalii-george-maior-i-a-invitat-pe-kovesi-i-coldea_1192649.html
http://www.stiripesurse.ro/victor-ponta-recunoa-te-tot-intalniri-secrete-cu-sri-sie-i-basescu-partide-de-tenis-cu-serviciile_1192627.html
http://www.cotidianul.ro/s-a-furat-sau-nu-la-alegerile-din-2009-299809/
http://www.evz.ro/alina-bica-fostul-procuror-sef-al-diicot-imi-vad-viata-foarte.html

 

 

articol mai vechi

articol mai nou