“Călin Popescu-Tăriceanu a fost un om, apoi a devenit un lider” Emil Constantinescu (din puțul propriei gîndiri)

Călin Popescu Tăriceanu a devenit din om … neom … și lider la furat cu George Soros – Goldman Sachs – Microsoft și prietenii săi Sebastian (Vlădescu – Vîntu – Ghiță), Dinu Patriciu (Erik Chis), Varujan Vosganian (Ovidiu Artopolescu) … 

În atenția Doamnei Procuror Șef Serviciu DNA (Dosar 85/P/2011) 

MIHAELA MORARU IORGA 

“În comunism ştiţi că aveam un binom: Ceauşescu şi Lenuţa. în 2015 am fost în pericol să avem alt binom, pe Coldea şi Codruţa” Călin Popescu Tăriceanu 

Călin Popescu Tăriceanu Nomenklaturistul Globalizării marca George Soroș, Goldman Sachs, Microsoft, Comisia UE … și protejatul acestora pe pământ (globul pământesc) + DNA + OLAF … 

Exemple de mici coțcării (la nivel planetar) : 

România (Goldman Sachs) privatizează Romtelecom (OTE) și încasează 1 miliard de euro în loc de 4 miliarde cel puțin cît valora de fapt. 

Microsoft informatizează România și facturează pentru licențe inexistente sau supra evaluate sute de milioane, care se transformă în mită și alte privatizări. 

Microsoft fură împreună cu Tăriceanu – Vlădescu – Ghiță software in valoare de miliarde de euro și încasează sute de milioane din fonduri publice și UE. 

Cum să nu se iubească și să se protejeze între ele aceste celebre binoame ?… 

CE PUTEȚI FACE DOAMNĂ PROCUROR ? … 

ĂȘTIA SUNT GATA SĂ VĂ OMOARE DACĂ RESPECTAȚI LEGEA ȘI NU MAI POT “FACE BINE” ȚĂRII …

ÎN CONFORMITATE CU EVANGHELISMUL GEORGE SOROS – BILL GATES ….

 

BINOAME CELEBRE :

George Soros – Mikhail Gorbachev (1985)
George Soros – Silviu Brucan (1989)
George Soros – Ion Iliescu (1990)
George Soros – Goldman Sachs (Romtelecom, etc., etc.)
George Soros – Bill Gates (Microsoft, Mosanto, etc.)

Călin Popescu Tăriceanu – George Soros
Călin Popescu Tăriceanu – Manuel Durao Barroso (Goldman Sachs)
Călin Popescu Tăriceanu – Bill & Melinda Gates Foundation
Călin Popescu Tăriceanu – Sebastian Vlădescu (ROMVAG, Medist, RSC)
Călin Popescu Tăriceanu – Varujan Vosganian (Sorin Ovidiu Vîntu – Liviu Turcu)
Călin Popescu Tăriceanu – Dinu Patricu
Călin Popescu Tăriceanu – Dan Andronic

Sebastian Vlădescu – Sebastian Ghiță
Sebastian Vlădescu – Dan Andronic

 

NIȘTE TINERI (FOARTE) REVOLUȚIONARI

 

Emil Constantinescu : “Aceasta s-a întâmplat chiar în decembrie 1989, după căderea lui Ceauşescu, când într-o cameră s-au adunat câţiva reprezentanţi ai gloriosului Partid Naţional Liberal şi doi tineri (Varujan Vosganian, urma Dinu Patriciu). Unul dintre ei era Călin Popescu Tăriceanu.

Călin Popescu-Tăriceanu a fost un om, apoi a devenit un lider care a participat la toate construcţiile democratice, într-un moment în care România era încă dominată de fosta nomenclatură comunistă şi de fosta securitate, până în 1996.

De fiecare dată, în tulburările Partidului Naţional Liberal, când a fost împărţit în fracţiuni, el a fost de partea bună. Și în 1992, și în 1996. El a condus campania mea electorală și îi mulțumesc. În 1996, România a fost salvată ca să nu fie transformată într-un Belarus sau o Rusie a lui Putin.”, a spus fostul președinte al României care a fost aplaudat îndelung.

 

SUCCESURI FĂRĂ NUMĂR … TĂRICEANU – VLĂDESCU …

”Călin Popescu-Tăriceanu a fost şi în guvernul pe care l-am format, a fost ministrul Economiei, care a gândit primele privatizări adevarate în România, care au rămas şi până astăzi de succes” Emil Constantinescu.

“Comparând valoarea de 2 miliarde de dolari a ROMTELECOM SA din nenorocitul an 1998 (valoarea de piață fusese dublă cu un an inainte – Goldman Sachs manipulează piețele – nu Tăriceanu), cu cea de 1,3 miliarde de euro din promiţătorul an 2006, constatăm că nu putem vorbi despre o privatizare de succes. Afirm acest lucru cu amărăciunea celui care a semnat primul contract de privatizare.” Radu Sîrbu

http://radusarbu.blogspot.ro/2008/06/romtelecom-o-privatizare-discutabil.html

 

Sebastian Vladescu, Secretar de Stat Ministerul Economiei a demisionat din functie in August 1997, urmare a includerii eronate a societatii ROMVAG Caracal pe lista a 17 companii intrate in insolventa. Media a mentionat faptul ca eroarea i-ar fi apartinut lui Calin Popescu-Tariceanu, Vladescu demisionand doar ca sa acopere greseala ministrului.

Ulterior Sebastian Vlădescu avea să fie numit Secretar de Stat la Finanțe (1999) și mai tîrziu Ministru de Finanțe (2005) … mereu de marele lider Călin Popescu Tăriceanu. Ziarul Dimineata nr. 182/11.08.1997, nr. 190/20.08.1997

 

FIECARE CU OLIGARHIILE LUI … SAU DOAR APARENT …

Emil Constantinescu ne informează că oligarhiile Securistului Băsescu și trezorierului banilor Securității Stolojan au furat Revolutia facută de el impreună cu Tăriceanu – Vlădescu – Varujan – Patriciu – Sorin Ovidiu Vîntu și alți demni liberali și democrați.

Emil Constantinescu ne explică pe limba lui că un grup de securiști și infractori foarte  patrioți, susținuți de Virgil Măgureanu, Sorin Ovidiu Vîntu și alți trepăduși au intrat în conflict (aparent) cu o securitate mai emancipata și trădătoare care umbla chiar și în străinătate înainte de 1989 (excepți patrioții Dinu Patriciu ți Varujan Vosganian).

Traian Băsescu ne informează că Tăriceanu îl invita să se alăture oligarhiilor sale ’că tot le-a venit și lor rîndul’ la jaf și tîlhărie, dar alții spun că el a preferat să își facă propria oligarhie… aparent … dar el s-a opus că nu avea ce face … că nu puta opri mita Microsoft (atît de utilă) și jaful generalizat susținut de Comisia UE.

Există un număr de constante în aceste construcții aparent divergente :

Băsescu și Tăriceanu îl iubesc pe George Soros (cel putin aparent)
Băsescu și Tăriceanu îl iubesc pe Bill Gates (foarte vizibil)
Băsescu și Tăriceanu îl iubesc pe Sebastain Vlădescu (mereu finanțist)
Băsescu și Tăriceanu îl critică pe Ambasadorul SUA
Băsescu și Tăriceanu critică și alți Ambasasdori
Băsescu și Tăriceanu îl iubesc(au) pe Vasile Blaga
Băsescu și Tăriceanu îl iubesc(au) și stimează pe Dan Andronic

Băsescu și Tăriceanu o urăsc pe Laura Codruța Koveși
Băsescu și Tăriceanu îl urăsc pe Florian Coldea

Băsescu și Tăriceanu nu pomenesc de omul Microsoft – Sebastain Vlădescu

Băsescu și Tăriceanu nu pomenesc de omul Microsoft – George Maior …

BĂSEACU – TĂRICEANU ÎI (SE) VREAU PE TOȚI GRAȚIAȚI ! 

MICROSOFT SĂ NE FIE IERTAT … ÎN VECI AMIN !

 

Emil Constantinescu dă din casă … mare prost mai e și acest lider regional …

Unul dintre acești lideri se află în această sală. Sunt aici ca să vorbesc despre istoria post-decembristă. Încă de la început, au existat câteva persoane care au reuşi să readucă în România spiritul liberal.

Atunci s-a întâmplat un fenomen ce avea să aibă consecințe grave pentru istoria României din ultimii 13 ani. În acel moment, structurile securisto-comuniste împotriva cărora am luptat în primul deceniu după prăbuşirea regimului comunist în România au hotărât că este mai bine pentru ele să lucreze în numele unor partide de dreapta.

 

Şi au făcut aceste lucruri trimiţând un semnal foarte precis. Un partid de stânga s-a transformat, într-un congres, în câteva minute şi în unanimitate, într-un partid de dreapta pentru a termina definitiv cu această ideologie în România şi pentru a intra prin fals şi uzurpare în Partidul Popular European. Acest partid avea să fie condus de un om care slujise în timpul comunismului atât securitatea şi avea un statut de nomenclaturist.

(…) Acea persoană a devenit apoi preşedintele României. Şi PNL şi-a ales şi el în frunte exact persoana care fusese pusă să gestioneze banii securităţii. (…) Prin aceste două personaje, care reprezentau în mod clar ca semnal tot ce fusese nomenclatură în securitatea comunistă, a apărut securitatea de dreapta, care a condus aşa cum ştie ea, cu serviciile secrete, cu instituţiile de forţă. Societatea civilă a fost distrusă prin politicianism. E momentul ca partidele politice să respecte elitele intelectuale. E momentul elitelor să-și înțeleagă responsabilitățile lor. E nevoie de lideri, de lideri adevărați.

 

BLÎNDUL SCRUPULOSUL ȘI ÎNȚELEPTUL TĂRICEANU

„Din păcate, avem şi noi responsabilitatea noastră pentru această stare de fapt. Nu am găsit metodele de a comunica eficient cu noua generaţie de tineri şi am lăsat ca dezamăgirea lor să fie manevrată şi manipulată fără scrupule. Şi i-au folosit pe aceşti tineri ca masă de manevră”, a apreciat Călin Popescu Tăriceanu.

Vom reveni …

http://www.ziuanews.ro/politica/emil-constantinescu-l-a-l-udat-pe-t-riceanu-i-l-a-atacat-pe-b-sescu-681993
http://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/americanii-de-la-goldman-sachs-si-austriecii-de-la-erste-pot-incepe-lucrul-la-oferta-romgaz-cea-mai-mare-listare-din-romania-9415075
http://www.evz.ro/crescut-de-securitate-hranit-de-vintu-416709.html