“Koveși cutivă teama și teroarea” Alina Bica

SRI – MAI – Microsoft au protocoale de parteneriat strategic și în baza protocoalelor pe care SRI-MAI le au și cu DNA, cultivă terorism și obligă procurorii PTBM-PICCJ-DNA să ticluiască, fabrice, manipuleze, falsifice și tergiverseze dosare și investigațiile pe care le fac la ’comandă’ politică și securistică și care privesc infracțiuni deosebit de grave comise de Microsoft și asociații criminali ai acestora.

Procurorii de caz nu pot respecta legea, pentru că sunt terorizați de infractorii pe care îi investighează (Microsoft – Sebastian Vlădescu – Sebastian Ghiță) și a căror infracțiuni sunt evidente, și de mult timp exhaustiv probate, dar niciodată judecate … decît de Koveși … și ținute la păstrare pentru prescriere. 

În atenția Doamnei Procuror Șef Serviciu DNA (Dosar 85/P/2011) 

MIHAELA MORARU IORGA 

Vă aducem la cunoștință următoarele fapte infracționale deosebit de grave pe care SRI-MAI-DNA-OLAF continuă să le comită împotriva statului de drept Român, și al partenerilor strategici ai acestuia precum și al companiei Omnis și al nostru personal.

SRI DE RÎSUL LUMII ÎNTREGI … MAIOR – GUCCIFER (:-)))>

Exceptînd ridicolul în care SRI – MAI – DNA – OLAF se află în contextul în care George Maior Directorul SRI (Liderul și exportatorul de cybersecurity și al luptei împotriva crimelor cibernetice) este denunțat de Marcel Lehel (un taximetrist fără studii medii) pentru complicitate la fraude cibernetice comise în Europa în asociere cu organizația infracțională condusă de Ministrul de Finanțe Sebastian Vlădescu (Medist – RSC) și prietenul său Sebastian Ghiță (Asesoft – Teamnet – Toscana) în asociere cu Microsoft (Ovidiu – Corina Artopolescu, Ionuț Lopătan), anchetate de SRI – MAI – DNA – OLAF timp de 12 ani, vă prezentâm următorele informații.

RIDICOLUL nu are limite – 12 ani de ridicol profund și enorm de mult efort de a continua … în condițiile în care cazuri similare sunt rezolvate în luni sau maximum 2 ani … 12 ani înseamnă complicitate structurală la infracțiuni transnaționale și trans atlantice.

ECOSISTEMUL MICROSOFT – MAI PRESUS DE LEGE ȘI RIDICOL

MICROSOFT (RSC – ASESOFT) ANCHETĂ 12 ANI … ÎN CONTINUITATE

6 Iunie 2014 – Marcel Lehel a fost prins pe 22 Ianuarie 2014 și condamnat pe 6 Iunie la 7 ani de închisore pentru violarea informatica a conturilor lui George Maior și a altor persoane din România și alte țări, pe 6 Iunie 2014.

Ancheta și Judecata – 5 luni – Condamnare 7 ani

 

1 Septembrie 2016 – Marcel Lehel a fost trimis in SUA pe 2 Aprilie 2016 a fost anchetat, judecat si condamnat pe la 4 ani, 4 luni de închisoare – contopire cu sentinta primita in Romania, respectiv exact diferenta intre ce executase si ce mai are de executat, pe 1 Septembrie  2016, și trimis în Octombrie 2016 in Romania sa isi execute pedeapsa.

Ancheta și Judecata – 6  luni – Condamnare 4 ani, 4 luni

 

6 Aprile 2017 –  Dumitru Martin a fost arestat de FBI pe 1 Decembrie 2015, a fost anchetat, judecat și condamnat la 13 ani de închisoare pentru coruptie pe 6 Aprilie 2017

Ancheta și Judecata – 1 an 4 luni – Condamnare 13 ani

 

16 martie 2017 – Tribunalul Valcea (dosar 975/90/2016), a hotarat condamnarea lui Petre Sorin Trasca la 8 luni inchisoare pentru constituire de grup infractional organizat, 1 an inchisoare pentru spalare de bani si la pedepse de cate 6 luni inchisoare pentru infractiunile de complicitate la frauda informatica. Pedeapsa finala a ajuns insa la 25 de ani, 7 luni si 7 zile de inchisoare. Asta dupa ce Tribunalul Valcea a dispus ca inculpatul sa execute pedeapsa cea mai grea, de 1 an inchisoare, la care a adaugat 24 de ani, 7 luni si 7 zile de inchisoare, ceea ce reprezinta sporul de o treime din totalul pedepselor stabilite, spor devenit obligatoriu gratie noul Cod penal.

Ancheta și Judecata – 1 an – Condamnare 25 ani, 7 luni, 7 zile

 

DE CE NU POATE PROCURORUL MORARU SĂ ANCHETEZE …

În condițiile în care legea ar fi respectată în cazul Microsoft, și probele legal constituite aflate la dosarul cauzei 85/P/2011 ar fi admise și cercetările extinse, acestea ar duce la Bill Gates, Steve Bllmer, Brad Smith și Manuel Durao Barroso, Olli Rehn, Alessandro Buttice, Giovani Kessler și bine înțeles la George Maior, Florian Coldea, Laura codruța Koveși ceea ce este de neimaginat în România și în Europa.

Procurorii corecți trăiesc în teamă și teroare în fața puterii, resurselor și influenței pe care infractorii au la nivel mondial.

MICROSOFT – MAIOR – KOVEȘI SUNT MAI PRESUS DE LEGE ! …

… și terorizează procuroii care astfel sunt obligați să refuze accesul la justitiție părților prejudiciate și să nesocotească drepturile fundamentale, Constituția și legile țării.

Ne întrebăm, evident retoric, ce ar spune dacă proprii copii vor fi tratați la fel peste cîțiva ani, de către cei pe care aceștia îi educă în arta minciuni, falsului, torturii psihice și terorismului … le dorim mult succes. 

 

CONTRAR AȘTEPTĂRILOR … GHIAR ȘI GIGI BECALI …

”În timpul mandatelor lui Traian Băsescu s-a alcătuit un sistem prin care cele mai înalte structuri din stat s-au străduit să devină dumnezei. Acele întâlniri și petreceri din casa lui Gabriel Oprea au existat, printre participanți fiind George Maior, Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi. Și Livia Stanciu participa. Mi-a spus asta Anghel Iordănescu, fiindcă el a întâlnit-o de două ori în casă la Oprea. Este clar, aceste întrevederi au fost cât se poate de reale! Sistemul se întâlnea la Oprea și conducea România. Celor incomozi li se făceau dosare. Contrar așteptărilor, eu sunt de acord cu ce se întâmplă acum. Penalii trebuie să ajungă la pușcărie, în timp ce abuzurile SRI și DNA trebuie oprite!”, ne-a declarat Gigi Becali. 

Aveam informatii certe ca mr. Teodorescu Valentin, aflandu-se in sediul Parchetului Curtii de Apel Ploiesti, dactilografia documente in biroul si pe calculatorul procurorului Negulescu. La momentul respectiv, eu l-am trimis la unitatea de parchet, sa-l ajute pe procuror cu o solicitare de date catre SRI Ploiesti. Solicitare in acord cu protocolul incheiat intre institutii (parchet si SRI). Am constatat ca si-a depasit mandatul, eu luand hotararea ca ofiterul sa nu mai frecventeze parchetul. colonelul SRI – Constantin Marin

 

 

http://www.evz.ro/alina-bica-fostul-procuror-sef-al-diicot-sri-ul-serveste-infor.html

https://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/declaratie-bomba-a-sefului-sri-prahova-col-constantin-marin-a-recunoscut-in-fata-procurorilor-dna-ca-ofiterii-sri-din-subordine-lucrau-dosare-penale-cu-procurorul-mircea-negulescu-incalcand-protocolul-secret-dintre-piccj-si-sri-mr-teodorescu-valentin-afla

https://www.luju.ro/magistrati/instante/dementa-codului-penal-un-tanar-a-fost-condamnat-la-25-ani-inchisoare-pentru-frauda-informatica-din-cauza-formulei-de-calcul-a-pedepselor-s-a-ajuns-ca-la-pedeapsa-principala-de-1-an-sa-se-adauge-spor-de-24-de-ani-dispune-ca-inculpatul-sa-execute-pedeapsa-c

https://www.luju.ro/magistrati/instante/dementa-codului-penal-un-tanar-a-fost-condamnat-la-25-ani-inchisoare-pentru-frauda-informatica-din-cauza-formulei-de-calcul-a-pedepselor-s-a-ajuns-ca-la-pedeapsa-principala-de-1-an-sa-se-adauge-spor-de-24-de-ani-dispune-ca-inculpatul-sa-execute-pedeapsa-c

http://www.gandul.info/cel-mai-cautat-roman-din-lume-a-fost-prins-si-este-judecat-risca-50-de-ani-de-inchisoare-pentru-faptele-sale-15193321.html

https://www.justice.gov/usao-edca/pr/romanian-business-owner-sentenced-13-years-prison-bribery-public-official

https://www.google.ro/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=sacramento+martin+fbi