’Mai mult, ele descriu un mecanism al puterii pe care nici măcar pohticienii nu-l intuiesc in adevărata lui dimensiune.’ Dan Andronic EVZ 10 Aprilie 2017 

LAURA CODRUȚA KOVEȘI – DAN ANDRONIC TUPEIȘTI NOCTURNI … FĂCĂTORI DE CONSPIRAȚIUNI … ȘI EXECUȚII

ÎNCETAȚI CIRCUL CU MICROSOFT ! și TERORISMUL împotriva OMNIS ! …

Adevărul este cunoscut și Justiție nu se va face cu Koveși la DNA …

… doar circ de prost gust …

… marca KOVEȘI – MAIOR – COLDEA – MICROSOFT – SOROȘ – GHIȚĂ – VLĂDESCU și mulți alții în frunte cu BILL GATES – STEVE BALLMER – BRAD SMITH … 

În atenția Doamnei Procuror Șef Serviciu DNA 

MIHAELA MORARU IORGA 

„Ce-i de făcut cu ăștia de la Omnis? Cum îi potolim?” se întrebau George Maior, Florian Coldea și Sebastian (Ghiță – Vlădescu), începînd din anul 2000. 

„Nu se vor potoli decât dacă-l potoliți pe Rișcanu !” le răspundea Microsoft – Ovidiu Artopolescu, după ce amenintările cu moartea și alte acte teroriste comise de Cico Dumitrescu, Adrian Murea, Ionuț Lopătan și alții nu reușiseră. 

„Cum să-l potolim” se întreba zîmbind Laura Codruța Koveși, cu instinctul ei de cucuveamov

„Știți voi mai bine, sunt convins că aveți cu ce”

Cu domnul Procuror Șef Secție 2 DNA – Doru ȚULUȘ, cu Directorul DLAF Caludiu Dumitrescu, cu Directorul OLAF Alessandro Buttice, cu Directorul DG-COMP Per Hellstrom, și cu doamna procuror șef serviciu Mihaela MORARU IORGA ! … și torționarul Cătălin Vartic …

Astfel Microsoft – Medist – RSC – Asesoft – Teamnet și-au putut continua și dezvolta ’afacerile’ de fraudă, crime cibernetice, mită, spălare de bani, corupție, crimă organizată și terorism …

… care au produs sute de milioane de euro … pentru țară și popor …

… și miliarde de euro pentru Bill&Melinda Gates !

Koveși nu a făcut muncă patriotică noaptea în podgorie cu Ghiță și la un pahar de wisky cu Andronic … primind un ajutor neprecupețit de la SRI …

… săracii NSA – FBI – CIA – USASS nu au știut nimic …

(România, o țară hiper-supravegheată
NSA şi SRI-ul au avut şi au şi în prezent în derulare proiecte care dispun de o similaritate aproape perfectă. Amândouă instituţiile şi-au propus să stocheze şi să poată…) Cotidianul 10 Aprilie 2017

 

vartic_kovesi

PORTRETE DE TORȚIONARI ȘI ASASINI DNA – CĂTĂLIN VARTIC – LAURA CODRUȚA KOVEȘI 

KOVEȘI ȚI-A PLĂCUT NOAPTEA CU DAN ANDRONIC ?

Să-l ascultăm pe Dan Andronic care ne expune modus operandi al grupului infracțional Micrsooft – SRI – MAI – DNA – PICCJ – Comisia UE

La un moment dat, Laura Codruța Kovesi mă întreabă: „Ce-i de făcut cu ăștia de la Realitatea? Cum îi potolim?”

O întrebare ciudată venită din partea procurorului general al României, dar oricum tot ceea ce mi se întâmpla în acea seară (6-7 Decembrie 2009) era foarte ciudat, repet, părea o scenă dintr-un film suprarealist.

 

Răspund, cu tupeul care mă caracterizează: „Nu se vor potoli decât dacă-l potoliți pe Vîntu!” S-a lăsat tăcerea. Repet răspunsul. „Cum să-l potolim”, mă întreabă Kovesi. „Știți voi mai bine, sunt convins că aveți cu ce”, îi spun eu. Kovesi zâmbește.

Traian Băsescu  către Geoană „Nici azi-noapte nu v-a plăcut la Vîntu?”, care a marcat pierderea alegerilor de către liderul PSD.

 

RELATEAZĂ DAN ANDRONIC

Aşa s-a ajuns la cazul Cătălin Voicu, la interdicţia care i s-a pus acestuia imediat după validarea alegerilor de a nu lua legătura cu anumite persoane.

În loc de concluzie Ca să fie clar, am auzit multe scenarii legate de alegerile prezidenţiale din 2009. În mod cert, Traian Băsescu a câştigat alegerile, cum şi de ce s-a votat în Diaspora a rămas doar o problemă a istoricilor, dar pot spune cu certitudine că aportul lui George Maior, Florian Coldea, Laura Codruţa Kovesi, Gabriel Oprea a fost esenţial. in ce măsură aveau dreptul să se implice într-un proces electoral, rămâne să judecaţi fiecare.

 

În Operaţiunea „Noi suntem Statul!”, o miză importantă a fost anihilarea lui Cătălin Voicu. O miză pe care am considerat-o legitimă la acel moment pentru că ceea ce se încerca era o exploatare a slăbiciunilor Statului.

Puţini ştiu că senatorul PSD şi reţeaua sa din Justiţie au fost la un fir de păr să întoarcă rezultatul alegerilor, aşa cum se spunea în acea vreme.

Nu este o glumă, Cătălin Voicu putea întoarce rezultatul alegerilor prezidenţiale, de altfel a şi încercat, dar despre asta intr-un episod viitor.

 

Ce am vrut să transmit prin relatarea întâmplării din noaptea alegerilor prezidenţiale, pe care am trăit-o la intensitatea maximă?

 

Faptul că in 2009 am văzut cu ochii mei cum cei mai puternici funcţiortari ai. Statului s-au implicat într-o activitate pohtică la cel mai inalt nivel, m-a făcut să inţeleg in 2017, faptul că descrierea momentelor din episoadele de pănă acum ale operaţiunii „Noi suntem Statur sunt reale şi. asemănătoare.

Mai mult, ele descriu un mecanism al puterii pe care nici măcar pohticienii nu-l intuiesc in adevărata lui dimensiune.

 

http://www.cotidianul.ro/romania-o-tara-hiper-supravegheata-299050/
http://www.evz.ro/cum-petrecut-kovesi-coldea.html