De asemenea, intrebat daca Alin Cocos a fost violat in celula, Traian Basescu a raspuns: „Din cate stiu, da. Poate exagerez, dar a fost ținut în niște condiții cu niște oameni care pur și simplu l-au umilit in celula, pana când taică-su a vorbit”.

MICROSOFT FUTE ÎN CUR (SODOMIZEAZĂ) … JUSTIȚIA ROMÂNĂ !
 … și pe cine mai vrea mușchi lui … SRI – MAI – PICCJ – DNA … OLAF … etc.

… unii iau mită … alții dau mită … Microsoft (Soroș) cîștigă … pe mîna cu DNA (un pic violat în celulă … de criză … de nervi …)

Lui Becali îi plăcea de Ghiță erau prieteni și îl credea băiat deștept … și lui Koveși îi plăcea de Ghiță și îl crede băiat deștept …

JAFUL IT LA SRI – MAI – STS (etc.) A FOST DECLANȘAT ÎN ANUL 2002 DE MICROSOFT (OVIDIU CORINA ARTOPOLESCU – SEBASTIAN VLĂDESCU) ȘI CONTINUAT DE SEBASTIAN GHIȚĂ ! … PÎNĂ ASTĂZI DE SFINTELE SĂRBĂTORI … CÎND KOVEȘI ÎNCĂ VEGHEAZĂ …

În atenția Doamnei Procuror Șef Serviciu DNA

MIHAELA MORARU IORGA 

E o vorbă din bătrîni : Cine are bani (Microsoft – Soroș – Ghiță – Vlădescu –Artopolescu …) și pulă tare (niște băieți stătuți din celulă – efect sinergetic – … alocați de organele vigilente – un fel de baroneasa Emma Nicholson) fute’n cur pe ori’și’care” (adică sodomizează … sau igienizează rectal … etc…) 

Nu dvs. anchetați cazul ? … igienizați cazu(rile) … 

… ca și alte Dosare 21/P/2006 – 85/P/2011 (2004) – (mari necazuri) de terorism DNA ? 

Microsoft sodomizează regulat și continuu MAI – SRI – PICCJ – DNA …

… împreună mai nou cu Sebastian Ghiță și Dan Andronic … toți prieteni cu Vlădescu, Tăriceanu, Blaga, Coldea, Maior, Ghiță … care încearcă să o compromită pe Koveși … de parcă ar mai fi nevoie ?!…

… dar după ce … 

Dorin Cocoș dă cu mita Microsoft în SRI …
Elena Udrea dă cu denunțurile în SRI – DNA …
Sebastian Ghiță îl vizitează pe Dorin Cocoș la pîrnaie … să fie bine
Udrea zice de frică și de mita … Microsoft
Alin Cocoș o amenință pe Udrea (din pîrnaie) … 
Alin Cocoș se simte sodomizat în celulă … dar visează …la DNA
Sebastian Ghiță o sodomizează pe Oana Niță … la Istambul/Belgrad
Sebastian Ghiță are toate informațiile Secret de Stat … și poze cu Koveși
Victor Ponta se simte sodomizat de Soroș … dar ușor 

Bre da’´nu vă mai opriți odată … că vine Paștele ?!…

GHIȚĂ ȘI KOVEȘI – DOI BĂIEȚI DEȘTEPȚI și MICROSOFT

Unul se ascunde cu sutele de milioane in Serbia … altul se ascunde la DNA … Microsoft nu se ascunde … că nu îl caută nimeni … se ocupă Koveși ! … visînd la vremurile de glorie de mult apuse … și calculînd nota de plată … vineeeee !

Ghiță există exclusiv datorită Microsoft și Koveși … restul este doar o poveste … dar o poveste care devine interesantă …

… violuri în celulă … celule de criză politică … mese conspirative … figuri constipative …

… Coldea mînă rece (cold) … Koveși inimă zburdalnică … Ovidiu Artopolescu pregătit pentru celulă … Dan Andronic cronicar al timpului pierdut … Vîntu filozof și istoric al celulelor (Ștefan Kostyal) … Ghiță frate cu poporul sîrb … Victor Ponta frate cu Marea Neagră … Adrian Năstase frate cu ouăle nenumărate de la Cornu …

http://www.evz.ro/becali-capturare-ghita.html

SEBASTIAN GHIȚĂ CEL CUCERNIC …

Să te cheme Ghiță, să fii cruțat de Crăciun și sacrificat de Paște … asta da performanță …

Firmele lui Sebastian Ghiță au oferit de-a lungul anilor servicii de IT, atât hardware, cât și software … 

… furat în asociere cu Microsoft – Medist – RSC sub protecția Laurei Codruța Koveși !

Unde sunt parolele software și acces la date ale SRI – MAI – STS – etc… se întreabă retoric toată lumea …

http://www.digi24.ro/opinii/cea-mai-sensibila-intrebare-despre-sebastian-ghita-706933

VICTOR PONTA FATĂ MARE … de tot

Victor Ponta s-a intalnit astazi, la ora 11.30 (11 Martie 2014), cu omul de afaceri George Soros, informatie confirmata pentru HotNews.ro chiar de premier. Zilele acestea, George Soros s-a aflat in Romania. Oficial, scopul vizitei in Romania a fost sustinerea promovarii culturii romilor. Insa intalnirea cu premierul ar fi avut un alt scop: discutarea problemei Rosia Montana.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16793234-victor-ponta-intalnit-astazi-george-soros.htm

 

VICTOR PONTA … HIMENOPLASTIE POLITICĂ

Sisteme paralele de putere funcţionează alături de autorităţile politice în democraţiile post-1989, a declarat Victor Ponta, fost prim-ministru al României, la canalul public de ştiri ungar M1 într-un interviu difuzat joi, relatează agenţia MTI.

În România, acest sistem paralel este alcătuit din organizaţii neguvernamentale, în timp ce în altă parte este format din universităţi sau „alte structuri”, a spus Ponta.

Întrebat despre influenţa finanţatorului american George Soros în regiune, Ponta a declarat că sistemele paralele de putere care au fost construite în democraţiile de după 1989 au avut o anumită putere politică, chiar dacă în „condiţii normale” ele nu ar trebui să intervină în politică. Aceste sisteme paralele luptă pentru puterea politică „investind în oameni”, a susţinut el.

https://www.antena3.ro/politica/victor-ponta-despre-implicarea-lui-george-soros-in-inlaturarea-sa-de-la-putere-408526.html

 

OANA NIȚĂ FATĂ MARE… dar orientată

Noi detalii ies la iveală în cazul arestării fostului deputat Sebastian Ghiță.

Potrivit Antena3, Oana Niță este femeia care l-a urmat pe Sebastian Ghiță pe traseul Istanbul-Belgrad și tot ea este cea care l-a dat de gol pe fostul deputat.

Aceasta l-a vizitat de doua ori pe Sebastian Ghiță. Așa au reușit autoritățile să identifice locul în care se află Sebastian Ghiță. Oana Niță, patroana unui lanț de magazine de haine din România, era prietena lui Sebastian Ghiță de aproximativ doi ani.

http://www.stiripesurse.ro/s-a-aflat-adevarul-femeia-care-l-a-dat-de-gol-pe-sebastian-ghi-a_1191192.html

 

TRAIAN BĂSESCU FATĂ MARE … de la mare

Fostul președinte Traian Băsescu confirmă informația că Dorin Cocoș a devenit informator al DNA! Informație difuzată de noi în urmă cu doar câteva zile. ”În cazul Cocoş. Din câte ştiu, Alin Cocoş a fost violat în celulă. Nişte oameni l-au umilit în celulă până când tatăl lui a vorbit.”, a declarat, la România TV, Traian Băsescu.

„Am văzut destui oameni băgați la beci și pentru că n-au vorbit din prima clipă li s-au băgat copiii cu oameni care i-au violat. Asta s-a întâmplat în România între 2015-2016. Acest lucru s-a întâmplat în cazul Cocoș,” a declarat Traian Băsescu într-o intervenție telefonică la România TV.

Bogdan Chirieac a întrebat dacă este vorba despre Alin Cocoș. Fostul președinte a răspuns: „Din câte știu, da. Poate exagerez. A fost ținut în niște condiții cu niște oameni care pur și simplu l-au umilit în celulă, până când tatăl său a vorbit” .

Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea, a ajuns martor-denunțător cu identitate protejată al DNA, indică informații și documente intrate în posesia Flux24.ro.

 

LAURA CODRUȚA KOVEȘI FATĂ ȘI MAI MARE

Dorin Cocoș a depus denunțuri în mai multe dosare, iar în fiecare dintre acestea e înregistrat cu un nume oarecare, iar declarațiile sale se precizează că nu au fost înregistrate audio-video, așa cum prevede legea.

Într-unul din aceste denunțuri Dorin Cocoș apare sub numele de Marin Paraschiv fără nici o altă dată de identificare:  fără CNP, adresă, adresă, numele părinților șamd.

La finalul declarației care a durat 20 de minute la sediul DNA, Cocoș susține că se angajează să informeze procurorii dacă va afla noi informații și că dorește să colaboreze cu organele de cercetare penală.

 

Cel puțin în unul din dosare identitatea adevărată a lui Dorin Cocoș a fost devoalată în declarațiile date de fiul său, Alin Cocoș, indică informațiile obținute în exclusivitate de Flux.ro.

Elena Udrea a mai declarat zilele trecute la B1 Tv  că fostul prim adjunct al directorului SRI, generalul Florian Coldea l-ar fi trimis pe Sebastian Ghiță în arest la fostul său soț, Dorin Cocoș, ca să îi spună să tacă din gură ca să fie totul bine.

http://stirileprotv.ro/stiri/socant/traian-basescu-face-declaratii-socante-fostul-presedinte-sustine-ca-alin-cocos-ar-fi-fost-violat-in-inchisoare.html

 

articol mai vechi

articol mai nou