MICROSOFT – MIHAELA MORARU IORGA … !  

… TEODOR ILIEȘ … GCP – TRAWE

 MOSSAD – DIE – SIE – CIA – SRI – MAI
… cucuveaua.mov
  

Teodor Ileș a fost partener de afaceri cu un avocat din Tel Aviv care a creat o reţea transfrontalieră de spălare de bani și cu un traficant de arme israelian, suspectat de apartenenţă la Mossad, a echipat armata unui dictator sud-american, conform unei anchete a EVZ din seria Cupola. 

OFIȚERUL SIE MIHAELA MORARU IORGA (legendată în Procuror Șef Secție DNA) NU MIȘCĂ ÎN FRONT !

Preluarea Forte Company de către Siemens (Microsoft)

În 2005 Forte Company SA a fost preluată de către grupul Siemens, iar Gheorghe Florin Caspruf a fost schimbat imediat din funcția de administrator. Rebotezată Forte Business Services SRL, compania a mai câștigat după 2007 câteva contracte cu statul: … (citiți linkurile)

GCP – (Grupul de Consultanță și Procur(o)are) – George Constantin Păunescu … nașul de cununie al Prințului Paul de România și al Prințesei Liana … și ei finii lui Traian Băsescu … de Botez …

TRAWE – GENEVA – CORNEL PETROȘIANU… ILIE STANCIU… JIMBOLIA … GIONI POPESCU – SEBASTIAN GHIȚĂ … MIHAELA MORARU IORGA

TRAWE SA se bucura de o atenție specială din partea lui Ceaușescu În regimul comunist Securitatea a operat cu o multitudine de firme paravan tip offshore, însă TRAWE SA trebuie să fi fost unul dintre instrumentele importante pentru fluxul banilor regimului Ceaușescu, din moment ce în conducerea offshore-ului elvețian găsim două nume grele. Astfel, din acționariatul și echipa de administratori ai Trawe SA, au făcut parte Alain Winkelman (preşedinte), Helmuth Bohunowsky (delegat al sucursalei austriece a TRAWE SA), Ibrahim Salek, Theodore Brendle, Dan Andrei, Cornel Petroşanu, Jenel Matei, Nicolae Manole, Dumitru Filipescu, Florin Emanoil, Gilbert Kirschmann, Christian Jacquemoud și Gheorghe Florin Caspruf.

HOP ȘI ȘTEFAN ANDREI … CĂLIN … AFRICA DE SUD …

Dan Andrei este nepotul fostului ministru de externe comunist Ștefan Andrei și ulterior vicepremier în ultimii ani ai regimului Ceaușescu. Iată ce declara Ștefan Andrei, într-un interviu din 2007 referitor la prezența fiului său în offshore-ul elvețian TRAWE SA: “Nepotul meu nu avea nicio putere, erau acționari străini. S-a băgat pentru că era la TERRA și TERRA a deschis această firmă aici. N-am avut legaturi cu el acolo” (aici).

MICROSOFT = DIE = SIE = … MIHAELA MORARU 

Teodor Ileş este agentul secret care, în timpul Războiului Rece, a adus în România tehnologia pentru producerea apei grele, necesară centralei nucleare de la Cernavodă.

Un fost general SIE primeşte pe bandă rulantă contracte de milioane de euro cu statul, scrie Jurnalul Naţional. Doar luna trecută, Felix Telecom SRL, firmă patronată de generalul în rezervă Teodor Ileş, a primit fără licitaţie un contract de 3,7 milioane de lei pentru mentenanţa reţelei naţionale de educaţie.

Teodor Ileş este agentul secret care, în timpul Războiului Rece, a adus în România tehnologia pentru producerea apei grele, necesară centralei nucleare de la Cernavodă.

LA ORIGINI … 

La origini, Felix Telecom SA  (întocmai ca și Forte Company SA) a avut printre fondatori ICE FELIX SA cu 25% și ICE TERRA SA cu 5% (adică exact compania pomenită de Liviu Turcu, ofițerul DIE/CIE defectat în 1989 ca fiind folosită în schemele de strângere de valută ale Securității), companie condusă de Gheorghe Florin Caspruf și preluată de acesta după 1989. Ulterior Felix Telecom a trecut în proprietatea Telrad Israel, apoi Mares Overseas (Belize) și Zostex Enterprises Ltd (Cipru).

De la căsuța poștală din Cipru, firma Felix Telecom a fost cumpărată de fostul general în rezervă Teodor Ileş, fost ofiţer DIE /CIE/SIE, unul dintre ofiţerii CIE implicaţi în operaţiunile AVS (Aport Valutar Special, care avea jobul de acoperire “diplomat în Elveția”). 

Ileș a fost partener de afaceri cu un avocat din Tel Aviv care a creat o reţea transfrontalieră de spălare de bani și cu un traficant de arme israelian, suspectat de apartenenţă la Mossad, a echipat armata unui dictator sud-american, conform unei anchete a EVZ din seria Cupola.

http://www.stiripesurse.ro/dezvaluiri-fost-general-sie-contracte-pe-banda-rulanta-de-la-stat_1190644.html

http://www.romaniacurata.ro/exclusiv-dosarul-microsoft-si-mostenitorii-securitatii-filiera-omului-din-elvetia/