MICROSOFT (OLAF) LA VÎNTU ÎN DELTĂ 

GEOANĂ LA VÎNTU LA SAUNĂ 

KOVEȘI LA OPREA LA WHISKY 

HUHUREZI ȘI HUHUREZE …cucuveauamov.ro 

ÎNAINTE SĂ ÎI ARESTĂM PE HUHUREZII MAIOR – COLDEA – KOVEȘI, AR TREBUI ARESTAT ALESSANDRO BUTTICE (OLAF) CARE ȘI EL LUA MITĂ DE LA VÎNTU SĂ ÎI PROTEJEZE ȘI PROMOVEZE PE MICROSOFT (SOROȘ) ȘI VOSGANIAN (VLĂDESCU – TĂRICEANU – GHIȚĂ) !

opran

 

SĂ MAI BEM UN WHISKY … CU KOVEȘI

„Nu, niciodată. Dacă aș fi știut, poate mă duceam și eu la un whisky. (…) Nu am știu atunci, am aflat în septembrie 2016, aflând de la Dan Andronic”, a afirmat Băsescu.

„Nu am o explicație. Înțeleg din articolul lui Dan că ei a fost cei care au câștigat alegerile. Azi am aflat cert că le-a câștigat Kovesi, Coldea, Maior și Oprea.

Păi, eu zic să-i arestăm. Dacă au falsificat alegeri, trebuie o anchetă a Parchetului general. (…)

Azi am aflat detalii, că vorbeau cu președintele: nu știu dacă cu președintele PDL, cu președintele României sau cu președintele PSD.

Asta nu am înțeles. (…)

Cu Kovesi vă dau scris că nu am vorbit (în seara alegerilor – n.r.). Și nici nu îmi dădea prin cap că la miezul nopții, ăștia umblă ca huhurezii, mai știu eu pe unde”, a tunat Traian Băsescu.

 

Părerea stiripesurse (Soros- Microsoft) :

În cazul în care s-ar trece la fapte, arestarea Laurei Codruța Kovesi ar produce, fără doar și poate, noi mișcări stradale.

 

CAȚAVENCU CÎȘTIGĂ ALEGERILE … ÎMPREUNĂ CU GHIȚĂ

”Pozele se datorează unui ziarist care se numește Sima. Eu am aflat despre episod din Cațavencu, unde a apărut o poză cu Geoană în noaptea premergătoare întâlnirii noastre venind de la Antena 3, asta era explicația”, a spus fostul președinte, la B1.

Întrebat dacă în acest caz a fost vorba de o operațiune a serviciilor, Băsescu a răspuns: ”Nu. A fost operațiune de parparazzi. Ziaristul Sima a fost invitat la sediul PDL să fie întrebat dacă e un truc sau e adevărat pentru ca nu-mi venea să cred ca Geoană ar fi putut fi atât de tălmăcit”.

”Când tu ești în penultima seară dinaintea unicei confruntări pe care ai acceptat-o cu mine, pleci de la Antene și în loc să te duci acasă la Mihaela, te duci să faci saună la Vântul. Era imparabilă și nu nu avea nicio șansă să scape neobservat”, a mai spus Traian Băsescu.

 

OLAF (ALESSANDRO BUTTICE) ÎN VIZITĂ LA VÎNTU (KOVEȘI ȘTIE)

Articol semnat de Cornel Ivanciuc :

Când te referi la OLAF,

Oficiul European de Luptă Antifraudă, invoci poliția Comisiei Europene care investighează cazurile de fraudare a bugetului UE și actele de corupție gravă la nivelul instituțiilor europene. În 2006, Jonathan Scheele, șeful Delegației Comisiei Europene, declara că România se află pe primul loc în ceea ce privește numărul cazurilor de fraudare a fondurilor europene. Alessandro Butticè, colonel în Guardia di Finanza, garda financiară italiană, purtătorul de cuvânt al OLAF, nu pare de acord cu opinia lui Scheele.

“OLAF nu este un organism care face declarații de tip politic”, a zis colonelul Butticè la Realitatea TV, “care să dea un verdict general asupra unei situații generale dintr-o anumită țară.”

Și, după un moment de gândire, a continuat: “Asta înseamnă că OLAF poate vorbi doar despre cazuri concrete. OLAF cercetează cazurile de fraudă care pot apărea în procesul de distribuție a fondurilor europene. Mai exact, OLAF cercetează, printre altele, cum se cheltuiesc banii europeni ce vin în România prin mecanisme de finanțare”.

În cea de-a doua decadă a lunii septembrie 2006, temutul colonel Butticè a vizitat România pentru a participa la un seminar organizat de MediaSind și de “Federația Internațională a Jurnaliștilor”.

Înainte de seminar, Butticé a vizitat redacția ziarului Ziua și a fost invitatul privat al unor oameni de afaceri cu investiții în mass-media. Vizita lui Butticè în bârlogul mogulilor nu a fost consemnată în nici o cronică de presă sau jurnal de știri. Ditamai colonelul în redutabila gardă de finanțe a Italiei se afla în afara orelor sale de vigilență, combativitate, competență și autoritate (SĂ IA MITĂ DE FAȚĂ CU MARTORI DE LA VÎNTU).

 

KOVEȘI ȘTIE (GHIȚĂ) ȘI O FACE PE HUHUREAZA

„Doamna Kovesi ştie foarte bine ce trebuie să ştie despre acel dosar şi nu ştiu de ce tot direcţionează către Poliţie. Poliţiştii nu fac verificări în dosar fără să ştie procurorul. Poliţia nu acţionează independent în acest dosar. Procurorul este cel care dispune măsurile”, a subliniat Carmen Dan, la Antena 3.

„Cred că ar trebui s-o întrebăm pe doamna procuror-şef de ce face aceste afirmaţii. Eu vă spun că în calitate de ministru nu am acces la dosarul penal care este instrumentat de procuror. Dânsa, însă, cred că poate obţine toate informaţiile pe care, potrivit competenţelor, le poate pune la dispoziţie procurorul de caz. El este cel care dispune măsuri pentru poliţiştii care lucrează în dosar şi asta ştie doamna procuror şef foarte bine”, a adăugat Carmen Dan.

 

HUHUREAZĂ – HUHUREZI … FETE ȘI BĂIEȚI

HUHURÉZ, huhurezi, s. m. Numele a două păsări răpitoare de noapte, asemănătoare cu bufnița, fără smocuri de pene pe cap, care scot un strigăt caracteristic și trăiesc în scorburi de copaci; ciuhurez (Strix aluco și urelensis). ◊ Expr. A sta ca un huhurez (sau ca huhurezul) = a sta singur, părăsit. A se scula ca huhurezii = a se scula foarte devreme dimineața. [Var.: (reg.) huréz s. m.] – Huhura + suf. -ez.

Păsările care „fac a rău“ sunt cucuveaua, bufniţa, huhurezul, dar şi cucul, corbul, cioara. Acestea sunt socotite, în credinţa populară, mesageri funebri. Conform descopera.ro, cu toate acestea, interpretarea cântecului lor este diferită, în funcţie de momentul, locul şi modul în care se face auzit. Astfel, ele pot să vestească schimbările vremii, naşterea unui prunc (atunci când cântecul seamănă cu scâncetul unui copil mic), şi chiar nunta (cântecul deasupra casei în care este o fecioară).

 

http://www.catavencii.ro/a-venit-randul-lui-jonathan-scheele-sa-dea-cu-subsemnatul-pentru-coruptie/
http://www.catavencii.ro/drumul-printre-insarcinari-al-ofiterului-acoperit-ovidiu-artopolescu/
http://www.catavencii.ro/coruptia-din-romania-a-contaminat-structurile-comisiei-europene/

articol mai vechi

articol mai nou