KOVESI – MICROSOFT ȘI DIN FAȚĂ ȘI DIN SPATE …

… CU ANDRONIC (VLADESCU-MICROSOFT) FAȚĂ-N FAȚĂ …

KOVEȘI GLUMEȘTE CU VIAȚA OAMENILOR PE MÎNĂ CU ANDRONIC: „Nu, pentru că am dat-o pe ton de glumă. Nu i-am spus doameni Kovesi să-l aresteze pe Vîntu.”
I-AU SPUS ALTII … !

„Credeţi că vă va povesti Liviu Avram despre relaţiile dintre patronul său Cristian Burci şi fostul şef al SIE, Ioan Talpeş?   Despre relaţiile între Cristian Burci şi Mihai Răzvan Ungureanu, fostul şef al SIE?   Dar despre relaţiile cu Laura Codruţa Kovesi?   Nu cred că are voie, deşi conştiinţa profesională nu-i dă pace. Ca să-l liniştesc, pot să-i spun că relaţiile lui Cristian Burci depăşeau sfera de cunoştiinţe a lui Liviu Avram, patronul său fiind un apropiat şi al generalului Dan Gheorghe, cel care s-a ocupat de arhiva SIPA.”  Dan Andronic

TOATĂ LUMEA S-A BUCURAT …

VLADESCU A FOST (re)FĂCUT MINISTRU DE FINANȚE
BLAGA A FOST (re)FĂCUT MINISTRU DE INTERNE
COLDEA NU A MAI PLECAT IN SUDAN ȘI A MAI LUAT O STEA
GHIȚĂ ȘI COLDEA AU PLECAT ÎN SEYCHELLES

KOVEȘI A RAMAS ÎN POZIȚIE (FAȚĂ – SPATE) ȘI S-A FACUT:

cucuveauamov@gmail

au urmat chermezele, lăutarii, podgoriile, diplomele, și multă iubire de la Talpeș, Maior, Coldea, Vladescu, Ghiță și bani cu nemiluita de la Microsoft din jaf, tîlhărie, piraterie, crimă cibernetică și terorism … 

DAN ANDRONIC (ÎL) „DĂ DIN CASĂ” … PE IOAN TALPEȘ

Nu vor să zică că le frică, nu au voie și nu vor să (se) știe adevărul …

… dar ni-l zice prea cinstitul și bine informatul Dan Andronic acest rapsod urban (un fel de Anto Pann „de la lume adunate, pe la mese și chermeze și-napoi la lume date … direct în bot(oș) și codruța” :

„Nu, pentru eă nu vrea să ştie răspunsul…

Credeţi că vă va povesti Liviu Avram despre relaţiile dintre patronul său Cristian Burci şi fostul şef al SIE, Ioan Talpeş?

Despre relaţiile între Cristian Burci şi Mihai Răzvan Ungureanu, fostul şef al SIE?

Dar despre relaţiile cu Laura Codruţa Kovesi?

Nu cred că are voie, deşi conştiinţa profesională nu-i dă pace. Ca să-1 liniştese, pot să-i spun că relaţiile lui Cristian Burci depăşeau sfera de cunoştiinţe a lui Liviu Avram, patronul său fiind un apropiat şi al generalului Dan Gheorghe, cel care s-a ocupat de arhiva SIPA.

Ce vreau să spun eu aeeste exemple?

Totul pare să se invartă în jurul aceluiaşi punct de sprijin, ultimii 10-12 ani avand un jucător major în persoane de la varful serviciilor de informaţii.

Care nu are nimic nelalocul lui, pană cand din punct de sprijin devine doar o virgulă în ambiţiile unor inalţi funcţionari ai Statuhti.

Insă aşa cum spuneam iniţial, dacă folosirea resurselor din presă ainsemnat şi altceva decât apărarea interesuhti naţional, atunci cineva va trebui să dea socoteală.”

http://evz.ro/sri-sie-infiltrat-presa.html

 

SĂ NE GLUMIM (RÎDEM) CU KOVEȘI … DE VIAȚA OAMENILOR 

„Nu credeţi că puteţi fi acuzat de instigare, după ce i-aţi spus doamnei Kovesi să-l potolească pe Vîntu”, l-a întrebat Daniel Fenechiu (PNL).

„ Nu, pentru că am dat-o pe ton de glumă. Nu i-am spus doameni Kovesi să-l aresteze pe Vîntu.”, a declarat Dan Andronic.

Declarația a fost criticată și de liberalul Cezar Preda, care a afirmat că nu i se pare a fi tocmai o glumă. Mai mult, Cezar Preda i-a reproșat jurnalistului EVZ că nu a scris despre acele lucruri după două zile.

„Aţi tăinuit sau aţi fost parte?”, l-a întrebat Cezar Preda.

„Dacă vi se pare că am făcut o infracţiune…”, a declarat Dan Andronic.

 

http://www.stiripesurse.ro/andronic-criticat-dur-in-comisia-de-ancheta-a-alegerilor-din-2009-a-i-tainuit-sau-a-i-fost-parte_1197618.html

DANIEL MORAR DAT AFARĂ DE TALPEȘ-MAIOR-COLDEA-VLĂDESCU-GHIȚĂ-KOVEȘI …

Dan Andronic în fața lui Parlamentul care îi are în spate pe cei numiți – respectiv cei care i-au numit :

“Toate aceste demersuri aveau legătură şi cu momentul descris, în sensul în care se ştia că PSD pune la cale un plan juridic de contracarare, însă exista şi informaţia că există legături cu judecători care urmau să ia decizii în care rezultatul alegerilor putea fi blocat şi să se intre într-o criză profundă.

Acolo s-a acţionat destul de rapid, atunci a apărut şi un conflict între fostul procuror şef al DNA, Daniel Morar, şi conducerea SRI, conflict destul de dur, care a lăsat urme ulterior„, a mai afirmat Dan Andronic, în cadrul Comisiei parlamentare de anchetă pentru alegerile prezidenţiale din 2009.

http://www.stiripesurse.ro/comisia-parlamentara-de-ancheta-dusa-cu-zaharelul-de-dan-andronic-urmeaza-sa-scriu-un-articol_1197617.html

 

CE VREMURI CE OAMENI … CE ANIMALE … MICI CU PENE …

In acea seara (5-6 Decembrie 2009) eram acasa la Sebastian Vladescu impreuna cu niste prieteni, iesisem din contractul cu Traian Basescu cu o seara inainte. In acea seara, in jurul orei 20.00 am primit un telefon de la Traian Basescu in care mi-a spus ca am castigat alegerile cu 50,4%, mi-a spus rezultatul. Eu aveam alte date, mi-a spus ca restul gresesc si ca la B1TV este sondajul real. I-am spus lui Vladescu, s-a bucurat ….

Am fost ameninţat de un lider PSD cu puşcăria, prin SMS, nu ştiu dacă îl mai am, că dacă Băsescu câştigă alegerile, voi face puşcărie. Lui Coldea i s-a transmis că va ajunge ambasador în Sudan. Kovesi a fost si ea amenintata ca va fi schimbata, primise un raport nefavorabil de la CSM.

M-am dus in biroul lui Oprea, o incapere mica, acolo am dat peste Maior, Kovesi, Dîncu. Acolo a fost o intalnire de o ora, o ora si ceva, in care toata lumea discuta politica. Toata lumea era extrem de agitata, se vorbea de rezultate, in special Diaspora era un subiect si stateam fata in fata cu dna Kovesi. In spatele ei era dl Coldea. Cand cineva primea un telefon iesea din incapere, evita sa vorbeasca de fata cu ceilalti. Nu am stat la şpriţ, nu l-am sărbătorit pe Onţanu.

… dar unii au plecat in Seychelles și alții în Turcia și s-au întîlnit de bucurie pe airoport la Istambul …

 

http://www.stiripesurse.ro/live-video-dan-andronic-audiat-in-comisia-de-ancheta-din-parlament_1197603.html