SALVAȚI-O PE KOVEȘI !  

SĂ PREDEA PISTOLUL !  

Să nu se sinucidă sărăcuța – Faptul că mai mulţi indivizi aleg să-şi pună capăt vieţii într-o anumită perioadă nu are legătură cu efectul lunii pline, ci este descris în literatura de specialitate că fiind efectul Werther sau efectul imitatorului, care explică fenomenul. Un lucru este sigur, informaţia legată de sincidere îi poate influenţa pe cei care au tentative de suicid”, a precizat Eveline Osnaga.  

Koveși este în pericol de moarte, după ce și-a negociat poziția pentru a îi acoperi pe Tăriceanu – Vlădecu – Ghiță – Gates, și a torturat și asasinat cu pixul din dotarea PICCJ – DNA, pentru organizația teroristă Microsoft.

Acum riscă să fie „sinucisă” cu pistolul din dotare … să nu se afle cum tortura și executa la comanda plătită de Bill Gates (Microsoft), via George Maior, Florian Coldea, Calin Popescu Tariceanu și alții ! …

Salvați cucuveauamov să aflăm și noi cum ucidea „doctorița” Koveși … în asociere cu Uniunea Europeana – OLAF și alții, pentru Microsoft.

„L-a acoperit Kovesi atâţia ani de zile pe Patriciu. A fost o fraudă de un miliard de dolari. E dosarul acolo, dar nu s-a făcut nimic.

DNA-ul condus de Kovesi are două unităţi de măsuri. Una cu Guvernul antipatic şi alta gingaşă pentru celălalt. Statul român va plăti zeci de milioane din cauza acestor procese. Prejudiciile sunt inventate.”
 

Sper ca acest Coldea să răspundă la un moment dat pentru ce a făcut. Bica mi-a spus că asta e ordinul să mă aresteze. Muscalu i-a dat ordinul venit de la Tăriceanu.

Tăriceanu şi Muscalu au negociat funcţiile cu dosarul meu pe masă.”
 Marian Iancu 

Chiar așa Koveși ?… se negociază cu Microsoft cu dosarele pe masă … în podgorie la Ghiță … vezi să nu te sinucizi pînă nu ne spui și nouă cum ai ajuns să fii torționara și asasasina de serviciu a lui Bill Gates …  

KOVESI CEA MULTILATERAL DEZVOLTATA

În vremurile de tristă amintire Ceaușescu dorea sa ne transforme in umanoizi multilateral dezvoltați …

Si a reușit de minune cu … Kovesi !   â

Kovesi este Fastuoasă – Temeinică – Înaltă – Stabilă – Solidă – Doctoriță – Baschetbalistă – Cucuveamov …

Deci Koveși stă pe propriile picioare înarmate cu glezne puternice îmbrăcate cu șosețele în dungi orizontale și conduce Statul Mafiot împreună cu Tăriceanu.

Ei fură împreună multilateral din toate sectoarele : Petrol, Gaze, Electricitate, Software, Retrocedari, etc.

Nici şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu nu a scăpat de acuzaţiile lui Iancu. Milionarul puşcăriaş spune că Tăriceanu ar fi distrus RAFO, societatea fostului patron al lui Poli Timişoara.

„A fost un meci între mine şi Tăriceanu. Cine a distrus RAFO a fost Tăriceanu. Nu mi-au dat drumul până când nu am vândut RAFO. Am negociat prin dânsa (Alina Bica). Avea poliţist trimis la negocieri.

Camelia Bogdan şi Mihalcea sunt ucigaşi judiciari.

A fost un complet al lui Coldea care l-a executat pe Voiculescu. Coldea în câmpul tactic nu putea să facă nimic fără Lia Savonea.

A fost o complicitate interioară. A fost dispus noul complet fără sistem aleatoriu. Ovidiu Tender e om de calitate. Nu va spune niciodată acest lucru.

Şi eu am fost folosit de generali SRI.

Unii trec peste limită, alţii se complac, alţii nu.

Coldea are noroc că Tender nu vorbeşte.

Poate totuşi să fie convins. Are multe să spună. Coldea a dispus completul de judecată ca să spele imaginea SRI pătată de acţiunile lui personale. Partea SRI care a lucrat pentru el a fost în interes personal. Doar pentru el. Aştept de la Tăriceanu pe retorica lui de antistat mafiot să schimbe ceva? Sunt doar vorbe goale.”, a dezvăluit Iancu.

http://www.stiripesurse.ro/dezvaluirile-milionarului-condamnat-ce-ar-ascunde-kovesi-coldea-basescu-si-tariceanu-video_1195419.html

TARICEANU SI ANDRONIC O MINT PE KOVESI

In timp ce Kovesi minte pe toata lumea … mai putin pe Tariceanu – Vladescu – Ghita

http://www.stiripesurse.ro/dezvaluirile-milionarului-condamnat-ce-ar-ascunde-kovesi-coldea-basescu-si-tariceanu-video_1195419.html

KOVESI ARE PISTOL

Luți-i pistolul sa nu se împuște … lăsați-o să își facă un auto – denunț (pleonasm)

Koveși să nu ne părăsești că Microsoft încă are nevoie te tine … că doar a dat bani grei să te aibă … la furat și asasinat …

http://www.stiripesurse.ro/detalii-despre-sinuciderea-ofi-erului-spp-ce-legatura-avea-cu-un-fost-ef-sri_1195498.html   http://www.evz.ro/secretul-mortii-ofiterului-spp-care-s-a-impuscat-si-legatura-cu-un-fost-sef-sri.html