GUNOIUL MICROSOFT … PUTE SUB PREȘUL DNA ! 


KOVEȘI VEZI CĂ S-A ÎMPUȚIT GUMOIUL MICROSOFT SUB PREȘUL DNA ȘI PUTE PÎNĂ LA WASHINGTON … 

… FĂ BINE ȘI IA ÎN MÂNĂ MOPU ȘI TRECI LA TREABĂ … 

… CĂ CU PODGORIA S-A TERMINAT

… POATE ÎNCEPE TÂRGȘORU … 

FELICITĂRI HANS IOHANNIS ! 

FELICITARI DONALD TRUMP !

DA ! … în România corupția este cel mai mare pericol, mult mai mare decît amenințările teroriste (jihadiste) sau ale Rusiei …

Dușmanul din interior este intodeaua cel mai periculos !…

 

SĂ JEFUIM CU MICROSOFT – SOROȘ – BARROSO … ÎN LINIȘTE CU KOVEȘI

Microsoft și Comisia UE nu ar fi putut să jefuiasca România prin politici secrete (Evangelism-Jihad și Istvan Szabolcs Fazakas Cocobu – Romania nu era pregatita sa utilizeze corect fondurile UE in Julie 2006 – 12 Septembrie 2016) fără ajutorul de neprecupețit al unora ca George Maior, Florian Coldea, Sebastian Vlădescu, Sebastian Ghiță și Laura Codruța Koveși.

După ce Manuel Durao Barroso s-a angajat la Goldman Sachs (6 Iulie 2016), am aflat și noi că acesta a mințit, din poziția de Președinte al Comisiei UE, întregul Consiliu al Europei pentru a integra Romania in structurile UE si pentru a putea continua și amplifica jaful pe care îl comitea în asociere cu Microsoft si partenrii acestora asupra resurselor financiare, economice si politice ale UE.

 

Vorba lu’ Nea Iancu fiecare cu faliții și trădătorii lui :

SUA cu George Soroș, Bill Gates, Goldman Sachs …

EVROPA cu Manuel Durao Barroso, Olli Rehn, Jonathan Scheele, Alessandro Buttice

România – aici e mai ușor să menționăm cine nu a participat …

SĂ VINĂ KOVEȘI ? … poate doar la ȘMOTRU ! …

SUA – FBI ancheteaza Microsoft … și pe George Soroș

Evropa – Ombudsman anchetează pe Manuel Durao Barroso, și gașca lui de infractori

România anchetează victimile celor mai sus numiți și pe cei care sunt considerati „DIZIDENȚI“ de către cei care conduc “versiunea prevalentă“ a democrației și capitalismului bazate pe “știri false” “controlul minții” “diversiune confuzie frica” “terorism alb” “controlul justiției”  … ce zici Koveși te bagi ?

Scuze, de băgat te-ai tot băgat, interesant este cum o să te scoți ?…

… că FBI continuă să ancheteze și Ombudsmanul la fel …

… Ghiță va continua să dea din casa tăcerii și a morții, adică din podgorie și de pe unde ați mai tot făcut voi bine patriei, în timp ce noi eram și am rămas un pericol la adresa securității naționale și a parteneriatului strategic cu SUA.

Treci Koveși la șmotruit că s-a împuțit Microsoftul în măruntaiele DNA și tu ești doctoriță (mințită) de operat dosare la comanda Microsoft – OLAF, nu măruntaie putride care afectează (olfactiv) relațiile internaționale ale Româaniei si SUA.

CAVEAT – Pînă cînd nu sunt finalizate in conformitate minuțioasă cu legea  dosarele Microsoft, România va rămîne în continuare un exemplu de corupție și de standarde duble (demagogie).

FBI nu poate face treaba DNA (și nici invers) …

… și Codruța  nu vrea să facă nici o altă treabă decît pe a ei fie ea mică sau/și mare … în curînd la Tîrgșor pe celebra gaură cu sticlă de plastic în cap …

MICROSOFT EXEMPLU DE CORUPȚIE ȘI CRIMĂ CIBERNETICĂ !

God Bless România !

God Bless America !