DOSAR(ELE) MICROSOFT MARUL DISCORDIEI DNA 

(Dosarele Microsoft pe intelesul tuturor: de la Ilie Botos – Irinel Paun – Claudiu Dumitrescu – Cristian David – Daniel Morar – Doru Tulus – Catalin Vartic – Laura Codruta Kovesi – Monica Pop – Mihaela Moraru Iorga …) 

CORUPTIA “MICROSOFT – COMISIA UE” UBER ALLES !  

SINCERA DOAMNA LAURA CODRUTA KOVESI (prietena de notorietate cu celebrul Sebastian Ghita, asociat cu Sebastian Vladescu, Florian Coldea, George Maior) 

“In cadrul dosarului au fost activitati de cooperare cu diverse agentii de pe teritoriul SUA si, in special, cu compania Microsoft, care nu are niciun fel de implicatii de natura penala in dosar, dimpotriva a furnizat foarte multe informatii utile anchetei.” 

CORECTUL DOMN DORU TULUS (prieten de notorietate cu celebrul domn Daniel Morar …) 

„Nu am făcut eu înregistrările şi nu aş face nicodată aşa ceva pentru că nu mi se pare un lucru corect”. Doru Tulus 

“Ţuluş şi Moraru au comis fapte foarte grave”. Procuror (anonim) DNA 

“Rămâne de văzut dacă într-adevăr este aşa şi ce se va întâmpla în continuare.” Alex Costache Romania Curata 30 Iunie 2017 

REBELA DOAMNA MIHAELA MORARU IORGA 

Mihaela Iorga Moraru a instrumentat dosarul Microsoft (Decembrie 2010 –  Martie 2016)…  procuroarea Moraru nu i-a pus sub acuzare pe celebrii denunţători Claudiu Florică şi Dinu Pescariu. Abia după ce cazul a fost luat de la procuroarea Moraru, ancheta în dosarele Microsoft II şi III a prins viteză, iar Florică şi Pescariu au fost puşi sub acuzare. Vezi aici şi aici. 

CONCLUZIE: MIHAELA MORARU IORGA NU A RESPECTAT ORDINELE LUI KOVESI DE A II DECLARA PE MICRODOFT “DIMPOTRIVA” respectiv FOARTE NEVINOVATI IN TOATE DOSARELE IN CARE ACESTIA SUNT EXHAUSTIV DOVEDITI DE A FI COMIS MAI MULTE INFRACTIUNI DEOSEBIT DE GRAVE IN COMPLICITATE CU PRIETENII DOAMNEI KOVESI…  

„Stăm cu dosarele sub fund şi nu facem nimic”… in loc sa “facem bine tarii”,  cum am stabilit in podgorie la Ghita, si sa le dam lui Microsoft niste NUPuri frumoase si elegante si foarte utile Binomului si „cimpului tactic”… 

MICROSOFT DOSARE FARA NUMAR “Incredibilul dosar Microsoft care este… trei” Ovidiu Ohanesian Cotidianul – 4 Octombrie 2016 

“În urma unei întrebări adresate în ședința Senatului de parlamentarul sătmărean Valer Marian ministrului Justiției Raluca Prună, în data de 07.06.2016, aflăm că mai sunt pe rol încă trei dosare Microsoft, „referitoare la practile de mituire”: 448/P/2010, 234/P/2015 și 237/P/2015, la Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție din cadrul DNA.” 
http://www.cotidianul.ro/incredibilul-dosar-microsoft-care-este-trei-288886/ 

KOVESI DA VINA PE MORAR IN DOSARELE MICROSOFT 

“Chiar să zică Curtea Constituţională că am derapat instituţional pentru ea, o să iau cele patru dosare existente în DNA cu acelaşi obiect, făcute exact în acelaşi lucru, şi le duc în braţele lui Morar şi îi zic: ia-le, domnule Morar, spală-te cu ele pe cap.”  

„Stăm cu dosarele sub fund şi nu facem nimic”… DUPA CUM V-AM ORDONAT ! 

http://www.euractiv.ro/justitie/inregistrari-cu-kovesi-la-dna-e2-80-9ede-ce-o-luna-si-jumatate-nu-s-a-intamplat-nimic-ce-va-lipseste-7956 

UN JURNALIST NAUC SI FOARTE CONFUZ … 

Ca jurnalist care mă ocup de DNA încă de la înfiinţare, îi cunosc atât pe Doru Ţuluş, cât şi pe Laura Codruţa Kovesi. Nu ştiu care dintre ei are dreptate în acest conflict. Tot ce ştiu am pus cap la cap în acest articol. 

Am căutat însă să aflu părerea unor oameni vechi din DNA, de pe vremea lui Daniel Morar, acum în echipa lui Kovesi. Iată ce spune unul dintre ei, sub protecţia anonimatului: 
“Ţuluş şi Moraru au comis fapte foarte grave”. 
Rămâne de văzut dacă într-adevăr este aşa şi ce se va întâmpla în continuare. 
https://www.romaniacurata.ro/procurorul-doru-tulus-a-carui-revocare-din-dna-o-cere-kovesi-nu-am-facut-eu-inregistrarile-si-nu-as-face-asa-ceva/ 

 

DIN MITA S-A NASCUT MICROSOFT … IN ANUL 2000

2000 – Chiar inainte ca PSD sa cistige alegerile (Iulie) in anul 2000, sarabanda mitei de la un milion de euro in sus a fost demarata in tromba de Microsoft pentru achizitionarea unor active publice subevaluate (Bancorex – Calea Victoriei).

In zece ani cuantumul mitelor Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS urma sa depaseasca un miliard de euro.

Sebastian Ghita declara ca a “intrat” pe piata IT inca din anul 2000, in acelasi timp cu Sebastian Vladescu.

2001 – Microsoft ii invita pe Dan Nica si George Maior la Seattle unde impreuna cu Bill Gates si Steve Ballmer stabilesc viitorul deceniu de mita si coruptie Ecosistemul Microsoft. Sorin Ovidiu Vintu via SRI stabileste “jucatorii” din piata IT (Medist – RSC – Asesoft – Teamnet, etc.).

2002 – Alexandru Bittner iese si el la colectat pentru Adrian Nastase, astfel incit nici un contract pentru aplicatii software cu statul, “standardizat” pe platforme si mita Microsoft, nu mai poate fi incheiat fara aprobarea lui Bittner si Vintu – SIVECO este sustinut “din umbra” de Virgil Magureanu.

2003 – Dan Nica semneaza cu Steve Ballmer contractul pentru mita din educatie, care il supara foarte tare pe Claudiu Florica de la Fujitsu – Siemens, care ii cere ajutor lui Nastase si Blaga, care ii ia banii dar tot cu Siveco ramine.

2004 – Florica cere ajutor la “centru” si Microsoft intervine cu celebrul contract 0115-RO. EADS vine si el alaturi de Microsoft – Fujitsu Siemens.

Omnis identifica mai multe infractiuni de faruda fonduri Phare, piraterie, crima cibernetica, coruptie si crima organizata comise de Sebastian Vladescu in complicitate cu Microsoft – Comisia UE – SRI – MAI si altii.

2005 – Sebastian Vladescu (Medist- RSC) cere ajutorul lui Calin Popescu Tariceanu, Ilie Botos si Daniel Morar, pentru a incrimina Omnis pentru faptul ca denunta, in conformitate cu legea, infractiuni deosebit de grave care urmau sa produca prejudicii de miliarde de euro si suspendarea in 2014 a fondurilor UE pentru industria IT.

Irinel Paun – Claudiu Dumitrescu “investigheaza” la “ordin” pentru incriminarea Omnis si exonerarea celor mentionati.

2006 – DNA (Daniel Morar – Irinel Paun – Claudiu Dumitrescu) si Comisia UE (OLAF) inchid dosarele si gasesc Omnis si pe noi vinovati de denunt calomnios. Suntem dati in judecata de infractorii dovediti, dar protejati de cei mentionati.

 

ROMANIA ESTE PRIMITA IN UNIUNEA EUROPEANA DESI TOTI STIAU CA IN  ROMANIA DOMNESTE SORIN OVIDIU VINTU SI LEGEA CORUPTIEI, FRAUDEI, SANTAJULUI SI A EXTERMINARII “INCOMOZILOR” DE TIP OMNIS.

 

JAFUL TOTAL POATE SA INCEAPA – COMISIA UE SI-A DAT ACORDUL !

 

CONCLUZIE PARTIALA – In numele securitatii si interesului national Traian Basescu a acoperit in cunostinta de cauza fraudele si coruptia initiata de Adrian Nastase si continuata de Calin Popescu Tariceanu. Am fost primiti in Uniune.

DNA – SRI au continuat fraudele interpretind propriul interes si interesul Microsoft – Comisia UE de a jefui si tilhari in interesul corporatiei si al gruparilor corupte din UE, drept interes national al Romaniei. Astfel a aparut “Statul suntem Noi”.

2007 – DNA – Doru Tulus, proaspat adus de Daniel Morar de la Cluj, mai investigheaza si el inca o data aceleasi infractiuni evidente si exhaustiv probate si ajunge la aceleasi concluzii la care a ajuns si Irinel Paun – Claudiu Dumitrescu privind inocenta Microsoft – Comisia UE – Sebastian Vladescu, etc si vinovatia Omnis is a nostra personal.

Sebastian Ghita vine la Bucuresti si incepe impreuna cu Sebastian Vladescu santajul si exterminarea firmelor IT care nu se supun noilor “stapini”, sau dupa cum se plinge Irina Socol creaza “sistemul”, caruia pina la urma nici macar ea nu a reusit sa-i reziste.

Omnis continua sa probeze infractiunile in curs si sa denunte in atentia autoritatilor locale si Europene disfunctionalitatile institutionale deosebit de grave.

2007 – DNA – Mihaela Moraru Iorga deschide al treilea dosar referitor la fraudele anchetate de Irinel Paun si Doru Tulus si la altele dovedite in timpul scurs din 2004, cind fraudele au fost identificate.

2008 – Laura Codruta Kovesi se remarca in fruntea PICCJ, si incepe monitorizarea “la singe” (impreuna cu Florian Coldea – George Maior si Sebastian Ghita) a diferitelor anchete si procese referitoare la infractiunile comise de Microsoft si partenerii acestora.

2009 – “Statul suntem Noi” cistiga alegerile si Sebastian Ghita incepe sa se vada regulat cu Laura Codruta Kovesi, Marcel Iacob si altii.

Omnis reclama la Comisia UE abuzurile facute de catre aceasta si Microsoft, astfel protejat de catre autoritatile din Romania.

2010 – OLAF deschide un nou dosar pentru a investiga fraudele raportate de Omnis inca din anul 2005.

George Maior este informat de catre Nelu Neacsu de agresivitatea si precizia retelelor de coruptie si frauda constituite de Sebastian Ghita si Sebastian Vladescu la Bruxelles.

George Maior isi freaca mainile si pleaca in vacanta cu Sebastian Ghita si Florian Coldea, pentru a stringe si mai mult prieteniile … ca banii sunt deja strinsi si/sau rumeaza sa fie … fara numar …

La intoarcere Sebastian Ghita este prezentat Procurorului General Laura Codruta Kovesi, cu care v-a dezvolta o prietenie trainica si intima pina la primirea a doua cucuvelemov, dar numai dupa ce Sorin Ovidiu Vintu este bagat la puscarie si doctoratul cucuveleimov este “protejat”. Protectie contra protectie – crima si omerta garantia succesului.

Vintu e bagat la puscarie … Ghita (Vladescu) obtine suprematia …

Mihaela Moraru Iorga ancheteaza in conditiile in care SRI decide cind si cum si Kovesi vegheaza sa nu iasa nimeni din front … ca doar Ghita are nevoie de liniste si pace pentru a fura tot ce poate fi furat … pentru el si pentru prietenii sai … ca podgoriile astea costa o caruta de bani.

DNA – Mihaela Moraru Iorga primeste o plingere penala din partea Siemens, referitor la mita, coruptie si spalare de bani … sute de milioane de euro, comise de Microsoft si asociatii acestora.

2011 – Omnis da in judecata Comisia UE. Microsoft vine parte in dosar. Comisia UE + Microsoft cistiga procesul in 2013, dupa ajutorul inevaluabil primit din partea lui Kovesi in 2011 – 2012.

DNA Mihaela Moraru deschide un nou dosar 85/P/2011, dar nu poate face nimic din cauza faptului ca de infractiuni se ocupa “cimpul tactic” si Laura Codruta Kovesi. Strategiile sunt definite in podgorie la Ghita si prina alte locuri mai mult sau mai putin exotice.

PICCJ – Laura Codruta Kovesi ia dosare destinate DNA si investigate la Sibiu si le “rezolva” cu NUP pentru Microsoft si asociatii acestora (Monica Pop), de dragul lui Sebastian Ghita si al doctoratului plagiat, precum si pentru asigurarile doctorului Victor Ponta pentru o promovare in viitor ori la DNA ori Ministru de Justitie.

2012 – OLAF incepe investigatiile in dosarul Omnis, referitor la fraudele raportate inca din anul 2005 in atentia DNA si OLAF.

DNA Mihaela Moraru Iorga incepe urmarirea penala in Dosarul Microsoft, in urma solicitarilor Siemens.

Kovesi pleaca de la PICCJ – Microsoft – Sebastian (Vladescu – Ghita) ramin fara protectorul de baza. Daniel Morar incepe sa infirme deciziile din dosarele “facute” de Kovesi.

OLAF vine in vizita la DLAF (Claudiu Dumitrescu) si la DNA, si da curs cererii facute de Mihaela Moraru referitor la implicarea Microsoft in fraudele comise de Sebastian Vladescu – Ghita si companiile si clientii (SRI – MAI) acestora.

2013 – Kovesi este “negociata” contra Daniel Morar si adusa in graba de la Bruxelles la DNA „la pachet” cu Claudiu Dumitrescu (nou sef al Mihaela Moraru Iorga), Marcel Iacob (prieten cu Sebastian Ghita) si Doru Tulus (prieten cu Daniel Morar).

FBI anunta ca a inceput si ulterior extins investigatiile courptiei mondiale Microsoft inclusiv in Romania.

George Maior si Florian Coldea se duc la Washington sa participe la inaugurarea lui James Comey, care urmeaza sa coduca anchetele FBI, pina este concediat de Donald Trump in 2017.

2014 – Apar documentele GUCCIFER, si apare si Marcel Lehel cititorul in passworduri – parole, care este dus la puscarie, este imprumutat FBI si readus in temnita, de unde mai da cite un inteviu referitor la Maior si mesajele acestuia stocate pe un serve din Rusia.

Prietenia dintre Ghita si Kovesi incepe sa sufere pina se rupe cu tot cu mesele de la K-2, K-4, T-“n”. Ghita incepe sa cocheteze cu sirbii in loc de CIA, SRI, DNA.

Explodeaza Dosarul Microsoft … in fals … se fisaie … si moare cind se ajunge la Microsoft si la rolul crucial jucat de catre acestia in economia generala a infractiunilor.

Microsoft trebuie exonerat cu orice pret … pe care Mihaela Moraru Iorga nu vrea sa il plateasca …

Comenzile lui Kovesi nu mai sunt respectate …

2015 – Elena Udrea vine la DNA si pleaca cu catuse (nepuse de Mihaela Moraru Iorga) dupa ce depune plingeri impotriva lui Florian Coldea si George Maior beneficiari ai mitelor Microsoft distribuite de Dorin Cocos.

Dorin Cocos este scos din puscarie sa recunoasca dar spune ca Udrea minte si astfel Coldea este exonerat in timp util sa il primeasca in vizita pe James Comey care vine la inaufurarea
noului sef SRI, in timp ce George Maior se pregateste sa plece in SUA sa se ocupe de alegeri … in asociere cu Microsoft.

2016 – Kovesi ia dosarele Microsoft de la Mihaela Moraru Iorga si le da spre “fasonare” si “finalizare” astfel incit Microsoft este companie eroina si de vina e doar Ghita care a suparat-o rau pe Kovesi cu cucuvelelemov … a uitat saraca cind le ordona procurorilor sa nu cumva sa respecte legea daca legea nu se potriveste cu dorintele si faptele Microsoft – Comisia UE – Vladescu – Ghita – Maior – Coldea …

2017 – Kovesi rezista pe “pozitie” si dispera ca, dupa “caderea” lui Coldea si plecarea lui Ghita, ordinele sale nu mai sunt ascultate de catre cei care erau “obisnuiti” doar sa semneze ce le dadea SRI – Kovesi …

Aflam de la Kovesi, via inregistrari de sedinta, cum se face “justitia mare”.

Kovesi innebuneste si incepe sa incrimineze procurorii care au ascultat orbeste de ordinele venite de la SRI – Ghita via Kovesi “cimpul tactic”, si care acum nu mai vor sa dea curs comenzilor date de o infractoare dovedita.

Vom continua cu detalii referitor la aceasta “epopee” in curs de desfasurare.