MICROSOFT – KOVESI – MORARU 

REPUTATIA – KOVESI v. MORARU 

Kovesi are reputatia ca intra in copac cu Coldea beat la volan, ca bea in podgorie si asculta manele „Justitia Mare” la petreceri „deocheate” cu infractorul deosebit de periculos Sebastian Ghita (partenerul lui Sebastian Vladescu), prieten cu Marius Iacob in perioada 2010 pina in 2016, cind Ghita fuge cu banii furati impreuna cu Vladescu si Microsoft, de la mai toate institutiile statului in frunte cu SRI, astfel protejati de Kovesi si Iacob cu determinare criminala in „cimpul tactic”.

„FUCK THE ECHR (CEDO) !” Laura Codruta Kovesi (cucuveauamov)

MORARU O FIRE SINGURATICA SI MUNCITOARE

Moraru nu este prietena cu Marius Iacob si cu Sebastian Ghita – Sebastian Vladescu – Florian Coldea – George Maior … si face dosare … multe dosare …

Kovesi nu face dosare si Iacob nu mai face dosare dar in schimb distrug probe, falsifica dosare si constituie inscenari judiciare pentru a ii proteja pe Microsoft si partenerii acestora Sebastian Ghita – Sebastian Vladescu si pentru a ii incrimina pe cei care denunta tilhariile comise de catre acestia.

Moraru (subalterna) si altii nu ii pot opri pe Kovesi si Iacob din dementa infractionala si asasina care ii anima |(intereseaza)

Kovesi are reputatia ca refuza sa colaboreze cu institutiile europene si cele americane in vederea protejarii “prietenilor” sai de jaf si tilharie : Sebastian Ghita – Florian Coldea – George Maior – Sebastian Vladescu – Microsoft.

MORARU AR COLABORA DACA AR FI LASATA… DAR NU ESTE …

Moraru a cerut ajutorul OLAF in cazul Microsoft v. Omnis si l-a primit, acesta fiind edificator … dar nu si pentru Kovesi-Iacob (vom reveni)

Kovesi are reputatia ca este in stare de orice nemernicie pentru a isi realiza obiectivele criminale, in dispret total fata de orice lege fie ea morala sau formala.

Moraru are reputatia de a fi corecta si de a respecta atit legea cit si dispozitiile primite de la sefii sai sau/si de la SRI, in conformitate cu “Legea” si “cimpul tactic”.

 

ASASINII DE SERVICIU : KOVESI – IACOB

Kovesi are reputatia de a ii obliga pe procurori sa participe la inscenarile judiciare pe care le patroneaza la comanda prietenilor sai din SRI + Microsoft, si in cont personal (vezi fratiorul Sergiu Lascu – Romgaz).

Moraru are reputatia de a incerca sa atenueze pe cit este posibil entuziasmul asasin al gastii lui Kovesi – Iacob – Ghita – Coldea – Maior… dar este cam singura si este aproape imposibil …

Kovesi are reputatia de a bloca anchete si de a dispune falsificarea de dosare si fabricarea de “cazuri” in vederea executarii la propriu a celor pe care ii considera “incomozi”, si in primul rind a victimelor lui Sebastian Ghita-Vladescu + Microsoft.

Moraru are reputatia ca munceste la cele mai multe dosare printre care si la Microsoft (Fujitsu Siemens – EADS), in conditiile in care Kovesi si Iacob ii saboteaza toate eforturile.

 

KOVESI – IACOB LA BULAU CU VOI !

Kovesi – Iacob nu trebuie dati afara din magistratura, trebuie trimisi la inchisoare pentru nelegiurile pe care le comit in beneficiul Microsoft si al multor altora, dupa cum dovedim cu probe legale in Dosarul 85/P/2011 … si multe altele

Vom reveni … pe larg … mult mai larg … cu probe si plingerile noastre la CSM si alte institutii