MICROSOFT – DOCTORUL MOARTE – LAURA CODRUTA KOVESI… si rudele lor de la tara si din strainatate

… sau cum ii ingroapa Kovesi pe toti in frunte cu Microsoft si Comisia UE – OLAF … daca nu e oprita acum  

 

Laura Codruta Kovesi “cade” pe opisul lui Mihaela Moraru Iorga…

(dupa cum corect v-am informat pe 18 Iulie 2017)

 Ce se va face Microsoft fara Laura Codruta Kovesi, care se duce … si se tot duce pina va ajunge direct la Targsor, in timp ce Gabriel Sandu ne promite noi dezvaluiri, chiar mai tari decit in denuntul devenit celebru in care mentioneaza dosarul 21/P/2006 investigat de Mihaela Moraru Iorga, fara sa spuna la ce se refera.

Acum va pot spune eu, direct implicat incepind din anul 2000 in demascarea “ingineriilor” pe care Microsoft le face, avind in vedere ca faptele sunt/devin publice, si nu ii mai pot aduce prejudicii doamnei procuror Mihaela Moraru Iorga.

Ceea ce Florian Wlater spune despre procuroarea Mihaela Moraru Iorga, partenera sa de dosar la ordinul lui Kovesi, este adevarat desi pare ciudat: cum sa fii procuroare si sa fii corecta, mai ales cind lucrezi in “cimpul tactic” si esti obligata sa executi ordinele unui personaj cum este Kovesi ? … dar cind “cimpul tactic” devine ilegal, se poate ?

Pai dupa cum vedeti nu se poate, Mihaela Moraru Iorga a fost data afara si este denigrata si abuzata de o banda de infractori angajati pe post de procurori.

 

Kovesi regina prescrierilor si a jogleriilor cu dosare… si vietile oamenilor

Doamna procuror Mihaela Moraru Iorga a lasat in urma sa si in bratele lui Claudiu Dumitrescu, Marius Iacob si Laura Codruta Kovesi, dosare datind din anul 2003 (21/P/2006) si 2004 (85/P/2011), care au primit tot felul de numere astfel incit sa para ca nu sunt chir atit de smochinite … un fel de cosmetizare judiciara provinciala.

Ce i-a venit lui Kovesi sa o dea afara cu ditamai scandalul pe Moraru, si sa ii ia impreuna cu Dumitrescu si Iacob, niste dosare in care nu s-a facut (aparent) nimic timp de peste un deceniu si pe care nimeni (aparent) nu le vrea, se pare cu exceptia lui Moraru ?

„Doamna Iorga a fost şi la mine într-o audienţă. Eu am primit-o în audienţă chiar a doua zi după ce a formulat solicitarea. Nu i-am pus întrebări, am lăsat-o să relateze liber, ce doreşte dânsa şi cât doreşte dânsa. Am luat act de tot ceea ce mi-a spus”, a afirmat Toader

 

Ce ia spus Moraru lui Toader

Inspectia Judiciara vorbea de un dosar vechi de 11 ani pe care Kovesi inca il cloceste … este dosarul 21/P/2006 mentionat si de Gabriel Sandu in denuntul facut acum citeva zile.

Ce are dosarul 21/P/2006 cu Microsoft si Kovesi din anul 2002 si pina in prezent ?

Cititi cu atentie ce scria Dan Coste, autorul cartilor Microsoft Ingerul Pazitor, pe 14 May 2007: “Dragos Riscanu il acuza pe comisarul sef Adrian Murea (Doctorul Moarte) ca i-a furat un imobil (21/P/2006), iar spitalul „Gerota” al Internelor, in care acesta este chirurg, ca foloseste un soft ce i-a fost furat (85/P/2011)” http://www.ziua.ro/display.php?data=2007-05-14&id=220541

Atit timp cit dosarele nu sunt inchise cu SUP, NUP sau alte acronime, se pare ca nu prea era nimic se spus … sau era ?

 

Cine vrea dosarele vechi de cind lumea … buna a lui Coldea, Maior, Ghita …

Pina in momentul in care CCR a desfiintat “echipele mixte” (9 Martie 2016), nimeni nu dorea dosarele care stateau in nelucrare de peste un deceniu, la comanda SRI, beneficiarul cel mai important al fraudelor comise de Microsoft si de asociatii acestora (Sebastian Vladescu – Sebastian Ghita, etc.), astfel acoperiti de catre Comisia UE – OLAF. Kovesi facea doar munca patriotica si Moraru era prea mica si nu avea cioc.

In momentul in care nu a mai fost obligata sa asculte de ordinele secrete si ilegale primite din partea SRI, Mihaela Moraru Iorga a inceput sa lucreze in dosarele mentionate, astfel incit a probat in citeva luni infractiuni deosebit de grave comise de catre Claudiu Dumitrescu, Marius Iacob si Laura Codruta Kovesi, in favorizarea cu buna stiinta si in deplina complicitate cu Microsoft si partenerii acestora, si faptul ca acestia au dezinformat deliberat Comisia UE – OLAF timp de un deceniu. Al naibii cioc.

Astfel toata lumea a inceput sa isi doreasca dosarele resuscitate din morti de catre Mihaela Moraru Iorga… dar nu ca sa le investigheze, doar sa le ingroape definitiv sub tot felul de prescrieri inventate si comandate de Kovesi, regina prescrierilor, plagiatelor si “pacalelilor”, cum de altfel aceasta mai facuse in aceleasi doare.

Mihaela Moraru Iorga trebuia sa dispara inainte sa finalizeze dosarele, si sa fie data exemplu pe “unitate”, in atentia celor care mai indraznesc sa respecte legea, in conditiile in care respectarea legii poate dauna Microsoft, partenerilor acestora si in primul rind lui Kovesi. Moraru a fost transformata de la o zi la alta in infractoare…

Kovesi este un pic alergica … la investigatii legale si corecte

Kovesi nu este alergica doar la audieri dupa cum o diagnosticheaza Daniel Dragomir, ea este alergica si la finalizarea dosarelor a caror prescriere a fost comandata de ea, marea printesa a manipularilor judiciare si a prescrierilor ticluite in podgorie la Ghita impreuna cu Coldea si Maior, pentru a ne referi strict la subiect.

Moraru ia dat opisul lui Toader si ia spus povestea Microsoft, Doctorul Moarte, Regina Prescrierilor si pajii sai… restul este doar joc de glezne … cum ii place basketbalistei Kovesi cu glezna fina si sosetele si fularas.