MICROSOFT FRAUDE LA CEL MAI INALT NIVEL  

Daniel Dragomir 8 Octombrie 2017:

“1. Implicarea companiei-mamă americane în chestiunea fraudelor din România a fost până la cel mai înalt nivel, până lângă unul din adjuncții lui Bill Gates.” 

http://romanialibera.ro/opinii/interviuri/interviu-col—r—sri-daniel-dragomir–cand-un-om-devine-tinta-a-statului–nu-mai-are-nici-o-sansa-472627

Stimate domnule Dragomir,

Va asiguram ca exista probe legal constituite in dosarul DNA 85/P/2011 (instrumentat in trecut de Mihaela Moraru Iorga) din care rezulta cu certitudine faptul ca fraudele din Romania au fost facute nu de ajunctii lui Bill Gates (Steve Ballmer – Brad Smith) ci chiar de Bill Gates personal.

Acesta s-a implicat personal in initierea, finantarea, protejarea si promovarea fraudelor comise pe mai multe paliere in Romania si Uniunea Europeana.

George Maior, Dan Nica, Florian Coldea, Ovidiu Artopolescu si multi altii cunosc foarte bine aportul lui Bill Gates la succesul operatiunilor infractionale internationale.

De altfel si Laura Codruta Kovesi cunoaste acum continutul dosarelor instrumentate de Mihaela Moraru Iorga, pe care a revocat-o din functie tocmai pentru a putea bloca anchetele pe care aceasta le facea cu privire la implicarea lui Bill Gates in fraudele la care facem referire.