DESPRE CUCUVELEMOV ȘI ȘORICI …

… sau despre cum se va duce Laura Codruța Koveși direct la pușcărie cu sau fără dosarele tîlhărite de la Mihaela Moraru Iorga …

Scapă Microsoft, Macovei, OLAF și Kessler … deocamdată

Scrisoare Deschisa

Situația este disperată … pentru Koveși

“Peste tot unde te uiți nu mai vezi decît ticăloși. Situația este disperată” scria pe 16 octombrie 2017 pe blogul său din Malta Daphne Caruana Galizia, cu o jumătate de oră înainte ca Semtexul să fie detonat. Poliția a avut nevoie de o săptămînă să poată aduna ce a mai rămas din săraca jurnalistă, care scria și ea cu mult talent și har despre corupția de zeci de milioane de euro din Malta, pe care o combătea împreună cu OLAF și Giovanni Kessler (a se vedea cazul John Dalli). Nu știm dacă îl includea sau îl excludea pe Giovanni Kessler… dar putem estima …

Laura Codruța Koveși și camarila acesteia protejează și promovează la nivel global corupție și crimă organizată în valoare de zeci de miliarde de euro, și refuză să colaboreze cu OLAF, păstrînd astfel România în continuare în MCV și înafara Spațiului Schengen.

 

Monica Macovei, ’mama’, mentorul și protectorul de neclintit a lui Koveși, cunoscută în Parlamentul European pentru susținerea lui Koveși, a luat și ea cuvîntul să o deplîngă pe Daphne Caruana Galizia în Parlamentul European.

Koveși o ’abilă’ războinică pe frontul războiului psihologic și al ’propagandei la inamic’ (a se citi poporul Român față cu UM-0247) a dat repede fuga la Arte să mai convingă niste ziariși ’autentici’ că Microsoft o ajută și că ea ajută OLAF, în timp ce EA este atît sus încît aberațiile pe care le debiteză ’penali’ sau/și viitori ’penali’ în funcție de ’pohta ce pohtește’, cum sunt printre mulți alții Dumitru Iliescu, Gabriel Sandu, Daniel Dragomir, Ovidiu Putura și Mihaela Moraru Iorga, nu o fac decât să îi fie milă de aceștia și să se ducă cît mai des la biserică… că la podgorie ’s-a închis’ și în Seychelles și Dubai nu o mai invită nimeni, să vină și ea acasa cu niște cucuvelemov ca să dea bine Ghiță pe sticlă… la Chilia în port varianta Justiția Mare.

Stimate Doamne, Stimați Domni

Vă rugăm să primiți documente legal constituite și să dispuneți în conformitate:

Scrisoarea trimisă de Directorul General OLAF Giovanni Kessler, in data de 25 august 2014, în atenția Laura Codruța Koveși referitor la finalizarea investigațiilor făcute de OLAF în Case OF/2010/0068, în care OLAF a colaborat cu Mihaela Moraru Iorga referitor la Dosarul 85/P/2011, în care suntem parte vătămată. Deci este dosarul nostru !

Recomandările pe care Giovanni Kessler le face DNA referitor la raportarea către OLAF în cel mult 12 luni, respectiv 24 august 2015. Suntem pe 1 noiembrie 2017 și dosarul instrumentat de Mihaela Moraru Iorga este ținut ’la secret’ de Laura Codruța Koveși și camarila acesteia (Marius Iacob, Claudiu Dumitrescu, Marius Bulancea, etc.) care a participat la ceea ce vom proba și demonstra că este una dintre cele mai odioase crime comise de către cei mentionați.

 

NB – OLAF raportează anual în cadrul MCV stadiul finalizării anchetelor penale referitor la care au fost făcute Recomandări (Dosar 85/P/2011), pe cale de consecință Laura Codruța Koveși și camarila sa sabotează deliberat ridicarea MCV, pentru a își salva pielea și șoriciul și pentru a ’pîrli’ în continuare oameni de afaceri, politicieni și ’incomozi’ în funcție de interesele de haită.

Dosarele Mihaelei Moraru Iorga ținute “la secret” de Laura Kodruța Koveși

CSM promite să studieze dosarele mai vechi de un an instrumentate de Mihaela Moraru Iorga, în următoarele șase luni. CSM consideră că Mihaela Moraru Iorga nu poate ocupa funcția de judecător și că Daniel Dragomir îi afectează la onor și prestigiu. Koveși se repede la Arte și își continuă seria de ședințe foto din ciclul ’noi suntem DNA și nu ne lăsăm’… nici noi nu ne lăsăm că doar unul dintre dosare (85/P/2011) este al nostru în calitate de parte vătămată și tocmai începem să îl facem public.

 

Noi continuăm să probăm atît în România cît și în alte țări, și să îi denunțăm public în baza actelor legal constituite, pentru ceea ce sunt în fapt: un grup internațional de crimă organizată deosebit de periculos.

Ei nu mai utilizează Semtex ca pe vremea lui Pleșiță și Carlos, ei practică minciuna ’adevărată’, falsuri ’legale’, ticluiri ’corecte’, adevăruri ’mistificate’… pe scurt ne prostesc în față și mai ales pe la spate, și în spatele ușilor închise unde se pîrlesc porci, oameni de afaceri, politicieni și alte lighioane pe gustul animalelor de pradă și cucuvelelormov… și foarte drăgăstoase …

Avînd în vedere că unul dintre dosare (85/P/2011) ne aparține de drept în calitate de parte vătămată și civilă, urmeaza să punem la dispozișia cititorilor documente din acest dosar mamut (nici acum nu stim cite zeci de volume și mii de pagini are dosarul, dupa ce au fost disjunse, conexate si alte ’jonglerii’ mai multe dosare intr-unul singur, începînd din anul 2004 pînă în prezentul se pare mereu continuu). Koveși și camarila (cred că) știu foarte bine la ce ne referim. Le promitem că îi vom surprinde bine și supăra foarte rău.

Dosarul nostru reprezintă un ’studiu de caz’ referitor la acte grave de corupție și alte ilegalități comise în continuitate de înalți oficiali ai Comisiei Europene și ai OLAF în vederea favorizării companiei Microsoft și a altor companii deținute inclusiv de Sebastian Ghiță astfel protejați în nume personal de Laura Codruța Koveși timp de peste un deceniu. Din păcate pentru ea Giovanni Kessler a dat bir cu fugiții de la OLAF, deși avea funcție de demnitar permanent al Comisiei UE, chiar în ziua în care Daphne Caruana Galizia a fost asasinată, și astfel Koveși a rămas fără unul din pricipalii săi protectori.

Se dă o luptă pe viață și pe moarte (sau doar accidente pe trecerea de pietoni) pentru accesul la aceste dosare si pentru studierea dosarelor tîlhărite de Kovesi și camarila sa din biroul Mihaelei Moraru Iorga. Avînd în vedere că toți au colaborat la ticluirea acestor dosare sunt gata să moară cu ele de gît, pentru că nu mai e vorba de revocare, plecare la post sau/și avansare pe orizontală, e vorba de ani grei de pușcărie. Ne asumăm cu toată responsabilitatea ceea ce declarăm.

Aceștia încă mai cred că se pot apăra și ascunde prin ’canalele’ pe care le-au frecventat pînă de curînd în compania selectă a Comisiei Europene (OLAF), Microsoft și protectorii acestora. Se vor convinge în curînd că multe lucruri s-au schimbat și se vor schimba în continuare, degeaba încearcă să mai îngrașe porcul în ajun și să îl pîrleacă la focul dosarelor jefuite și tălhărite de la Mihaela Moraru Iorga.

Documentele cruciale care probează cele menționate și multe altele nemenționate încă sunt la noi, și începînd de astăzi vor începe să fie puse ’ritmic’ la dispoziția presei.

Cu stima

Dragos Riscanu

scrisoare_kessler

 

 

recomandari_kovesi

articol mai vechi

articol mai nou