KOVEȘI DOAR PESTE CADAVRELE NOASTRE ! …

VEI REUȘI SĂ O DISTRUGI PE MIHAELA MORARU IORGA … 

Scrisoare Deschisă 

SĂ O SALVĂM PE MIHAELA MORARU IORGA ! 

Nu urăsc nici un procuror (și cunosc o groază … cu groază) mai mult decît o urăsc, cu peste de just temei, pe procurorarea Mihaela Moraru Iorga. Poate depune mărturie și probabil că va fi obligată să o facă în curînd, atît în România cît și în alte Curți de Justiție (adevărată). 

Nu admir și nu respect nici un om mai mult decît pe Doamna Mihaela Moraru Iorga. Voi depune cu siguranță mărturie referitor la implicațiile sinucigașe ale curajului de care un om (de fapt o familie), poate să dea dovadă în condițiile în care ea știe cel mai bine dintre noi toți riscurile (certitudinile tragice) pe care și le asumă. 

O parte le cunoștem foarte bine și noi în urma experiențelor comune trăite alături de DNA – SRI – MAI – OLAF – Microsoft, timp de peste un deceniu. 

Mă bucur că nu va mai putea profesa niciodată meseria de procuror DNA, oricum este mult mai potrivită pentru a profesa Ministrul Justiției sau cel puțin Procuror General.

CIUREA

 

Avocat Angela Ciurea (stînga) “Ni s-a adus la cunostinta calitatea de suspect pentru favorizarea faptuitorului, fara faptuitor, fara dosare penale si fara sa dam declaratii. Ceea ce i se reproseaza in mod concret este respectarea legii”.

Stimați colegi din media,

Îmi permit cu respect, deși nu sunt și nu voi fi niciodată jurnalist, să mă consider coleg cu voi în contextul în care în zilele noastre oameni, manipulați fără scrupule de Comisia UE – OLAF, care postează pe un amărît de blog (Runnig Commentary) în Malta, o țară cît două sectore din București, sunt asasinați cu mijloace militare (Semtex) de către ucigași necunoscuți, și cei care nu se lasă manipulați în Romănia sunt exterminați cu mijloace civile, de către asasini cu pixul cunoscuți nouă.

Vă rog să nu ne lăsăm manipulați și să facem tot ce putem pentru a înțelege cît este de important să O SALVĂM PE MIHAELA MORARU IORGA !

Voi detalia, cu probe legal constituite, în altă scriere mecanismele folosite de OLAF și Comisia UE în vederea manipulării politice, judicare, administrative și mediatice în beneficiul structurilor corupte din cadrul Comisiei UE și a Laurei Codruța Koveși.

Dosare OLAF – DNA la comandă UE (Microsoft)

Pentru moment țineți cont de faptul că dosarul OLAF dedicat lui Liviu Dragnea (nu că am vreo admirație pentru personaj) a fost făcut în cinci luni (Mai – Septembrie 2016) și Liviu Dragnea a fost inculpat de DNA in Noiembrie 2017.

Dosarul OLAF, investigat de Mihaela Moraru Iorga, dedicat lui Călin Popescu Tăriceanu – Sebastian Vlădescu – Sebastian Ghiță – SRI – MAI – Microsoft și alții, începînd din Mai 2005, a fost finalizat de OLAF in August 2014 și pînă în prezent nimeni nu a fost inculpat de DNA.

Doar procurorul de caz din DNA structura centrală a fost inculpat de DNA structura teritorială Ploiești (Portocală).

Dosarul a fost luat în ’custodie’ de Claudiu Dumitrescu și Laura Codruța Koveși, pentru a fi distruse probe și blocată investigația.

Investigația pe care Mihaela Moraru Iorga o făcea de zece ani duce pînă la cele mai înalte ’culmi’ din cadrul Comisiei UE – OLAF, Microsoft și alte structuri mult mai periculoase.

Curajul acesteia, în cunoștință de cauză, de a insista să respecte legea, atunci cînd i s-a dat voie, și să se confrunte în cadrul DNA cu cei mulți care nu au lege (și nici mamă și nici tată) știu doar de manipularea dosarelor și vieților oamenilor, este pentru noi un exemplu deosebit de motivant.

O cunosc pe Mihaela Moraru Iorga de zece ani

Mihaela Moraru Iorga, astfel manipulată de Comisia UE – OLAF, Microsoft și șefii ei lacomi și ’naivi’, ne-a distrus la propriu viețile începînd din anul 2006 – cu profesionalism, metodă și perseverență, atît timp cît a fost obligată să respecte ’legile’ secrete și să lucreze în ’echipele mixte’ care populau ’cîmpul tactic’ în beneficiul Comisiei UE, Microsoft și a ’Stăpînilor Tuturor Românilor’, ciocoii noi (proveniți din cei vechi) George Maior, Florian Coldea, Laura Codruța Koveși, Sebastian Ghiță, Sebastian Vlădescu, Călin Popescu Tăriceanu și mulți alții, mai mult sau mai puțin cunoscuți.

Mihaela Moraru Iorga lupta împreună cu Comisia UE și Microsoft împotriva nostră, astfel suspectați încă din luna Martie 2005 (am fost printre primii beneficiari ai CSAT Hotarirea 17/28.02.2005), de acte asimilabile actelor de terorism, cu mîndrie și abnegație patriotică pentru a ’face bine țării’ cum ar spune Sebastian Ghiță, unul dintre protejații săi. Noi doar ne plîngeam începînd din Februarie 2004, de jaful și tîlhăriile legal probate, pe care Comisia UE și Microsoft în asociere cu noii stăpîni ’secreți’ ai tuturor Românilor le făceau în România în detrimentul intereselor vitale ale țării de altfel ’și a noastră’.

În timp, după ani, a înțeles că nu este decît o unealtă în mîna unei structuri criminale internaționale, pe care încă nu o cunoștea prea bine, dar pe care știa că nimeni nu o putea confrunta fără parteneri cel puțin la fel de puternici, și atunci (20 Decembrie 2010) a apărut în viața sa Siemens, care a declanșat dosarul Microsoft și ulterior EADS.

O Lume Nouă – O Nouă Ordine

Investigînd în paralel dosarul Microsoft și dosarul nostru (85/P/2011) în colaborare cu OLAF, procuroarea Moraru a început să înțeleagă mai bine în ce măsură de fapt nu prea putea să investigheze mai nimic atît timp cît investigațiile erau dictate de Microsoft și OLAF în timp real direct în atenția PICCJ – SRI – DNA. A continuat efortul de a se informa și de a face, cînd putea ’forța’ sistemul, acte în dosare.

Astfel cu timpul s-au adunat suficiente probe încît aceasta ar fi putut să ceară comisii rogatorii pentru a îi aresta pe Bill Gates, Manuel Barroso, Steve Ballmer, Jonathan Scheele, Brad Smith, Giovanni Kessler și mulți alții. Nu i-a arestat dar nici nu s-a oprit din adunatul probelor, spre disperarea ’echipelor mixte’ și a șefilor acestora.

Cînd nu a mai fost obligată (Martie 2016) să primescă ordine de la toți neghiobii corupți și ticăloși în frunte cu Jose Manuel Durao Barroso via Giovanni Kessler – Claudiu Dumitrescu și de la Microsoft via Laura Codruța Koveși și alți profitori din SRI și de aiurea, Mihaela Moraru Iorga a continuat să își facă meseria în cadrul nou creat – respectiv să respecte legea, liberă de ’echipele mixte’ și înfara ’cîmpului tactic’.

Atît de simplu… aparent !

Iluzia Libertății și a Democrației

Măna lungă a Comisiei UE – OLAF și a Microsoft nu doarme niciodată și nici Laura Codruța Koveși nu mai poate să îi refuze, acum cînd după un deceniu au devenit deosebit de intimi, drept care s-a dispus și se execută exterminarea fostei procuroare șef de serviciu DNA, Mihaela Moraru Iorga, astfel încît la sfîrșit exemplul să nu fie uitat de nimeni și amatorii de lege și democrație să se adreseze lui Portocală.

A avut curajul (nebunesc – sinucigaș) să respecte legea chiar dacă asta a însemnat să se confrunte cu un sistem pe care îl cunoaște cel mai bine dintre noi toți, respectiv ’Frăția Barroso – Gates – Tăriceanu’ și acoliții și profitorii acestei organizații criminale  internationale, constituită în anul 2004 și activă în prezent.

Nu este atît de simplu cînd investigațiile te duc la cel mai înalt nivel al Comisiei UE, al Microsoft și al sistemului de crimă organizată patronat de indivizi și individe de teapa unora ca Sebastian Ghiță, Laura Codruța Koveși, George Maior, Florian Coldea și mulți altii din aceiași specie/regn, dar mult mai periculoși după cum vom prezenta într-o postare viitoare.

KOVEȘI NU UITA NE VOM JUDECA… LA LUXEMBOURG + WASHINGTON !

Cu stimă,

Dragoș Rișcanu

articol mai vechi

articol mai nou