KOVEȘI O COMITE DIN NOU ! … 

ÎN ENGLEZĂ !… cu dedicație pentru MICROSOFT …

… ca la Evropa în port varianta Justiția mai mitică … 

… la EURONEWS citind cu mare grijă și atenție în engleză, răspunsurile scrise la întrebări pregătitie cu grijă astfel încît să aflăm și noi în Românika că : 

Koveși se vrea cu vitejie controlată de SRI și de nimeni altcineva ! …
… și dacă SRI nu o mai domină și controlează … se poate și invers … 

Koveși luptă împotriva unor atacuri ’incredibile’ care vin din partea lui Daniel Dragomir care angajează companii specializate (Black Cube) în intimidare și hărțuire … 

… dar ei nu îi este frică pentru că  „Întreaga mea activitate de procuror șef al ADN-ului a fost guvernată de lege și am fost mereu cinstită și corectă. De aceea nu mi-e teamă să-mi fac treaba.” 

A fost guvernată de „legea” lui Dumbravă și de interesele lui Microsoft, Barroso, Maior, Coldea, Ghiță, Vlădescu, Tăriceanu și Lascu – Koveși … Buttice, Kessler …

Koveși, dacă ție nu îți este frică să îți faci treaba de torționară și asasină, află că nouă ne este teamă de lăcomia, prostia și netrebnicia pe care le-ai probat și pe care le afișezi cu atîta convingere și asumare criminală …

… noroc că și boboru’ a început să înțeleagă (24% încredere – CURS) că nu prea mai ești credibilă în rolul pe care îl joci din ce in ce mai penibil …

EURONEWS

http://www.euronews.com/2017/11/24/full-interview-with-romania-s-anti-corruption-chief-laura-kovesi

INCREDIBILELE ATACURI 

Acesta este motivul pentru care întregul sistem de justiție sa confruntat cu atacuri incredibile de la știri false, la angajarea unor companii specializate în intimidare și hărțuire.

S-au făcut încercări repetate de a limita eficiența investigațiilor noastre, cum ar fi inițiativele de modificare a legislației, reducerea instrumentelor utilizate de procurori sau refuzul de a ridica imunitatea politicienilor acuzați de infracțiuni de corupție. Nu pot afirma că în prezent toți politicienii guvernului sau parlamentului român se angajează în totalitate în lupta împotriva corupției.

Vă simțiți personal în pericol ca urmare a slujbei dumneavoastre?

INCREDIBILA CINSTE – INCREDIBILUL CURAJ 

Întreaga mea activitate de procuror șef al ADN-ului a fost guvernată de lege și am fost mereu cinstită și corectă. De aceea nu mi-e teamă să-mi fac treaba.

 

This is the reason why the entire justice system has faced unbelievable attacks from fake news, to hiring companies specialised in intimidation and harassment. There have been repeated attempts to limit the efficiency of our investigations, such as initiatives amending the legislation, reducing the tools used by the prosecutors, or denials of listing the immunity of the politicians charged with corruption offences. I couldn’t say that currently all the politicians of the Romanian government or parliament are completely committed to the fight against corruption.

Do you feel personally in danger as a result of your job?

My entire activity as chief prosecutor of DNA has been governed by the law, and I have always been honest and fair. So this is why I’m not afraid of doing my job.