MICROSOFT “CU FUNINGINE PE ȚEAVĂ” MEREU PROTEJAT DE KOVEȘI …

VAI DE MAMELE NOASTRE ! 


“Vinde mamă și covorul   … o măicuța mea …  Mîntuiește procurorul   … o măicuța mea …” La Chilia’n Port (varianta Justiția Mare … cît Koveși) 

MICROSOFT  “CU FUNINGINE PE ȚEAVĂ” A VÎNDUT COVORUL …

KOVEȘI FACE PASIUNI ȘI PRESIUNI PENTRU MICROSOFT… O MĂICUȚA MEA … 

Mihaela Iorga Moraru: În dosarul Microsoft “Acte procesuale au fost efectuate ca urmare a presiunilor doamnei”…
… să mai bage și ea niște miniștri la bulău după ce îi filmează cu cătușe, că dă bine … și să îi ferească pe Microsoft și propria piele … și șoriciul cel gros … că altfel e de rău … adică să fie bine să nu fie rău … o măicuțele noastre … 

MICROSOFT ARE “FUNINGINE PE ȚEAVĂ” 

În dosarul nostru (85/P/2011 deschis în 2004) “doamna” face presiuni pe Mihaela Moraru Iorga începînd din 2006 pînă în prezent pentru a îi proteja pe Microsoft (Bill Gates, Steve Ballmer, Brad Smith, Silviu Hotăran, Ovidiu Artopolescu, Ionuț Lopătan) și pe asociații acesteia (Sebastian Vlădescu, Sebastian Ghiță, Florian Coldea, George Maior, Laura Codruța Koveși…), respectiv pe bravii urmași ai Securității și Miliției găsite cu ’funingine pe țeavă’. 

’Au rezultat astfel două liste. Una cu armele ridicate din depozit în 17, 18, 19 decembrie 1989 de către securiști și milițieni și cea de a doua cu cele găsite cu urme de tragere (funingine pe țeavă) în ianuarie 1990.’ Mădălin Hodor

MICROSOFT : „EVANGHELISM ÎNSEAMNĂ RĂZBOI !” (EVANGELISM IS WAR !)

ARMELE NOASTRE SUNT: „PSIHOLOGICE, ECONOMICE ȘI POLITICE”. NOI NU FOLOSIM ARME …

MICROSOFT SUBCONTRACTEAZĂ … ASASINATE !

 

AKM

 

MICROSOFT ÎNTRE CULTURĂ KALAȘNIKOV ȘI KOVEȘI

Să luăm exemplul locotenent-colonelului Petru Pelecare în decembrie 1989 era șeful serviciului 1A de la Securitatea Timișoara. Atribuțiile sale de serviciu erau legate de problema „Artă-Cultură“, calitate în care se ocupa, printre altele, și de scriitori. Îl găsim în documentele din arhiva CNSAS implicat activ în urmărirea informativă a grupului „cu preocupări literare și atitudine ostilă statului nostru“ format din Herta Müller, Richard Wagner și Wiliam Totok. Un intelectual fin, ați spune. Ei, acest ofițer de birou se găsește în lista lui Ambrozie la poziția 55 (vezi facsimil), cu mențiunea că s-a înarmat cu un pistol-mitralieră Kalașnikov cu seria BL 3023, 4 încărcătoare și 120 de gloanțe, în data de 17.12.1989. Aceeași armă, cu serie identică, figurează în procesul- verbal din ianuarie 1990 printre cele cu funingine pe țeavă. Deci, tovarășul Pele a tras. În cine anume nu se știe.

Nici Microsoft nu știe și nici nu îi pasă, că oricum trage în tot ce mișcă, că a primit garanții de la Securitate Miliție și Koveși că nu se pune … românii sunt oricum doar material genetic pentru cei care fac bine țării în podgorie în asociere cu Microsoft, Comisia UE-OLAF … și asta de dragul nostru să nu le fie rău …

KOVEȘI PROSTIE ȘI TERORARE MARCA COMISIA UE – MICROSOFT

Koveși face presiuni să fie investigați toți (și chiar mai mulți) și protejat Microsoft. Așa sunt ordinele primite de la Comisia UE și nu numai.

În cazul nostru (85/P/2011) Mihaela Moraru Iorga a fost obligată de Koveși și Comisia UE, să NU facă acte procesurale, pentru a îi proteja pe Microsoft și pe cei care colaborau strîns cu Microsoft, și îi dădeau și ei șorici, țuiculici, și lăutari … că așa e Justiția Mare, mai prin podgorii, la T14 și în vilă la Sinaia, ca în port la Chilia…

“A fost sesizata Inspectia Judiciara cu privire la faptul ca nu as fi dispus continuarea urmaririi penale fata de un fost ministru respectiv cu privire la faptul ca nu as fi efectuat demersuri pentru ca Parlamentul sa formuleze cerere de urmarire penala a unui alt fost ministru”. Astfel prin sesizarea formulata Laura Kovesi a recunoscut practic actele de imixtiune in dosarul “Microsoft”. “Practic prin aceasta sesizare procurorul sef al DNA recunoaste actele de imixtiune in ceea ce priveste instrumentarea acestui dosar, acte de imixtiune pe care personal le-am sesizat Inspectiei Judiciare, atunci cand am aratat ca anumite acte procesuale au fost efectuate ca urmare a presiunilor doamnei (…). Recunoaste in mod explict ca dorea punerea sub invinuire a celor doi fost ministri”.

În cazul nostru Koveși recunoaște explicit că nu dorește punerea sub învinuire a Microsoft și a celor cu care aceștia au jefuit și tîlhîrit atît țara, fondurile UE cît și pe noi.

 

DE CINE ÎI ESTE FRICĂ DOAMNEI MIHAELA MORARU IORGA ?

Securiștii care au tras la Timișoara. Listele lui Ambrozie – Mădălin Hodor

Totul până la „Interesul Național“ (Gabriel Oprea)

Un alt aspect important care reiese din consultarea listelor lui Ambrozie este acela că la Timișoara au acționat, pe lângă ofițerii și subofițerii de Securitate și Miliție din oraș și din județ, și unii aduși ca „întăriri“ din alte zone ale țării.

Doi dintre ei sunt menționați în data de 19.12.1989 printre cei care au ridicat pistoale-mitralieră și muniție din depozitul inspectoratului Timiș. Este vorba despre locotenentul Constantin Poenaru, de la Servicul 1 al ISJ Teleorman, și locotenentul Lucian Mitrache, de la ISJ Olt. Evident că nici ei nu au fost întrebați ce anume făceau la Timișoara în 19 decembrie înarmați până în dinți. Și pe Lucian Mitrache chiar aveai tot timpul să-l chemi la o discuție, având în vedere că abia în septembrie 2009 a ieșit din „Sistem“. Taman de la DGIPI, unde ocupa funcția de șef de serviciu și avea gradul de colonel.

Dar bănuiesc că nu știți neapărat până unde a ajuns să fie conectat după 1990 fostul locotenent de Securitate Mitrache. Păi, era conectat direct la „Interesul Național“ Gabriel Oprea. Iată o idee: (http://cetateanul.net/articol-principal/apartamentele-secrete-ale-familiei-generalului-gabriel-oprea/) Cum să-l deranjezi pe un astfel de om cu întrebări despre decembrie 1989?

 

MICROSOFT URMAȘUL SECURITĂȚII ȘI AL MILIȚIEI

Avînd în vedere că Microsoft a angajat, a lucrat, și este asociat în vederea comiterii jafului și tîlhăriilor ’patriotice’ cu membri marcanți ai fostei Securități și ai Miliției care au experiența necesară și mai au încă tot arsenalul necesar pentru a asasina persoane incomode, astfel oricine se ia de Microsoft și asociații acesteia poate sfîrși așa cum a sfîrșit Daphne Caruana Galizia, Veronica Guerin, Luminița Șega și lista poate continua cu alte persoane ’expirate’ discret înainte de termen.

Deobicei la început se lucrează la intimidarea celor mai vulnerabili din familie (copii călcați ușor pe trecerea de pietoni) și dacă mesajul nu este înțeles și frica nu îți închide gura, se trece la metoda ’accidentul’ și dacă scapi de denigrari, amenințări, provocări, manipulări, înscenări și accidente, se trece la execuție discretă sau demonstrativă.

 

Îi dorim multă sănătate și curaj doamnei Mihaela Moraru Iorga, pentru că Microsoft si banda lui Koveși nu iartă și nu uită …

 

http://evz.ro/kovesi-deconspirare-desizare-toader.html

http://revista22online.ro/70267167/securitii-care-au-tras-la-timioara-listele-lui-ambrozie.html

articol mai vechi

articol mai nou