Editoriale

Editorial ! Nou !

ONOAREA LU’ KOVESI “LA CATERINCA” … lu’ Mareana din Obor … care ea exista in forma autentica, dar nu a auzit de tine in forma falsa … ca de altfel tot ceea ce faci si spui … si scrii

O perfecta reprezentanta a populatiei care te adora spre multumirea Ecosistemului Microsoft si a ambasadorului sau … si a regelui Sveska … desi nu a auzit nici de tine nici de curajul, cinstea si restul care nici ele nu prea exista …

Cit de penibil este sa devii subiect de caterinca ieftina, ca si tabla primita degeaba de la regele suediei in prezenta unor penibili, mai ceva decit ceasornicarul din filmuletul cu pricina …

Kovesi, ca ne furi, ca ne minti, ca ne terorizezi impreuna cu Microsoft, RSC, Medist, Asesoft, Teamnet, SRI, MAI, DNA, PICCJ, OLAF, Vladescu, Ghita si multi altii, de peste un deceniu, hai mai treaca mearga, dar ca te simti datoare sa ne si distrezi, e un pic prea mult …

Culmea ca ai reusit ! Vazind filmuletul am avut senzatia intoarcerii in timp(uri) mai bune pe vremea comunistilor, care oricum faceau filme mult mai bune … dar cind am aflat ca Mariana din Obor chiar exista si nici macar nu a auzit de tine, m-a pufnit risul …

Sunt sigur ca o combinata intre bufnitele mov, podgoria de la Budureasca, niste Rezolutii noi, si niste Black Cube, vor face intr’adevar de un film demn de Bollywood … si de Woody Allen … finantat de Fundatia Clinton sau Bill & Melinda Gates, asta daca Tony Blair te refuza …

Editorial

Kovesi şi numai demnitatea ei umană, sunt deasupra legii !
Demnitatea şi drepturile celorlalţi nu contează!

„Kovesi sustine ca in emisiunea difuzata de postul Antena 3 in data de 19 iunie 2014 au fost prezentate mai multe fapte si au fost facute afirmatii mincinoase, care i-au creat un grav prejudiciu de imagine si au adus o grava atingere demnitatii umane.”

Stimata Doamna Procuror Sef DNA,

Incepind din anul 2004 pina in prezent, la adresa noastra au fost prezentate mai multe fapte si au fost facute afirmatii mincinoase de catre institutiile pe care le-ati/le conduceti si/sau coordonat si influentat : PICCJ, PTMB, PTMS si DNA.

Editorial

“Ia Ghiţă cu alifie şi cu kobe. Sechestrat în Ploieşti “ Sorina Matei

”I-a luat Aghiuţă. Mihai-Răzvan Ungureanu e şef la SIE.

Mai ţii mine măi Ghiţă când veneai tu singur singurel şi şmecher cu listele de la Triumf cu tot protocolul Guvernului şi al RAAPPS şi le împărţeai la două televiziuni spunând că toate sunt consumate de MRU? 

Mai ţii minte cum ziceai că mai aduci? Şi ai mai adus.

Mai ţii minte cine se certa cu tine spunând că nu sunt dovezi, nu sunt probe ca să distrugi un om pe care doar ţie ţi se pusese pata?

Mai ţii minte cum ai linşat? Mai ţii minte cum râdeai?

Râzi acum. Ia Ghiţă cu alifie şi cu kobe. Sechestrat în Ploieşti., i-a urat acoperita Sorina lui Ghiţă pe contul de Facebook.

Editorial

Kovesi Coldea pregătiţi-vă după succesul cu Microsoft-Siemens-EADS, că iar pleacă Maior în diplomaţie să aducă investitori, să mai angajaţi vreo mie de procurori … procuroru’ şi investitoru’ lu’ Maior

Daca in Irlanda a stat vreo doi ani si a adus dezastrul Microsoft, acum ca pleaca in SUA pentru cel putin 4 (patru) ani ce ne va aduce oare ?

SRI nu este implicat in politica si nu face dosare cu mana DNA, are directii interne de control si juridice si pune la arhiva toate rapoartele asteptind sa fie desecretizate …

Maior de idioti ne-a luat si de timpiti ne lasa, si isi vede de lumea lui care nu are nimic de’a face cu lumea restului lumii.

Drum bun Maior si sa ne aduci investitori mai darnici decit Microsoft care si-a luat parte si v-a dat mita tot din banii nostri via Cocos, Niro, Pinalti si alti mari oameni de afaceri pe care SRI cu profesionalism i-a urmarit, dupa care a prevenit timp de zece ani DNA… pina au venit procurorii din Munchen si din Washington sa faca curatenie la locul de munca.

Editorial

Kovesi transmiteţi lui Coldea referitor Microsoft !

Va rugam respectuos sa ne permiteti sa va inaintam aceasta solicitare intr-o singura versiune originala in limba engleza, astfel incit copiile trimise tuturor entitatilor interesate sa nu difere in functie de traduceri. Dezinformarea consta in detalii. Cazurile mentionate sunt in fapt dezinformare deliberata si propaganda astfel sustinute incepind din anul 2000 pina in prezent de Microsoft si partenerii criminali ai acesteia dupa cum urmeaza.

We kindly ask you to allow us to forward these request to you, only in one original version in English, thus the copies sent to all interested parties would not differ due to individual translations. Untruth is in the detalis. In fact the mentioned cases do represent deliberate deceive and propaganda, thus sustained since the year 2000 to the present, by Microsoft and its criminal “ecosystem” partners as follows.

The interest in the mentioned cases does regard national, the EU, the USA and NATO security and stated policies pertaining to international fraud, software piracy, cyber crime, corruption, organized crime and terrorism, and the very credibility of the SRI’s capabilities to assume its strategic partnerships’ responsibilities, hence our kind request that you inform all interested parties of your findings, in accordance to our kind request.

Editorial

Kovesi Coldea „Procuroarea lui Vantu, asasinata” Procurorii Microsoft huzuresc ! … desi unii vor fi audiati pentru participare la favorizarea crimei organizate finalizate prin asasinat (ex. Irinel Paun) … urmeaza Doru Tulus si altii, din gashka de de la DNA care ajuta Microsoft + SRI + MAI plus Vintu Vladescu Vosganian Voicu etc. sa isi faca legea contra mita !

Procuroarea lui Vantu, asasinata. Autor: A. Dumitrescu, Redactor Publicat: 13:35

http://www.stiripesurse.ro/procuroarea-lui-vantu-asasinata_954473.html

Procuroarea care in 2003 extindea acuzatiile din dosarul FNI si asupra lui Sorin Ovidiu Vantu ar fi fost asasinata prin otravire. Dosarele care il priveau pe Vantu i-au fost luate, iar omul de afacere nu a fost urmarit penal in dosarul FNI, cu toate astea moartea suspecta a Luminitei Sega a fost pusa de sotul acesteia pe seama interesului pe care si-l daduse pentru a face lumina in dosarele lui Vantu.

Procuroarei lui Vantu i se face rau in sediul DNA, unde ajunsese sa lucreze, in anul 2005. Un an mai tarziu, dupa spitalizari repetate, interventii in tara si in strainatate, Luminita Sega moare. Sotul sau, desi declara ca are suspiciuni privind otravirea sotiei sale nu incuviinteaza realizarea unei autopsi. Un dosar penal este deschis, insa singura declaratie de la dosar este cea a fratelui procuroarei. Ancheta decurge fara sa se stranga probe importante la dosar – nu se fac probe toxicologice complete in ciuda faptului ca Luminita Sega este exhumata, nu se iau declaratii martorilor, sotului, medicilor, iar in final dosarul este clasat. Insa la inceputul acestui an dosarul a fost redeschis. Judecatorul Mihail Udroiu de la Tribunalul Bucuresti a redeschis dosarul mortii procuroarei Luminița Sega si a hotărât audierea Ioanei Vlas, a procurorilor de la parchetul General și DNAși efectuarea unei noi expertize toxicologice. In aceasta perioada procurorii au decis sa audieze SUTE de medici si personal medical care au fost implicati in tratarea Luminitei Sega la diferite spitale. Toti vor fi chemati in calitate de martori sa fie audiati, informeaza Romania TV.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Irinel Paun, Nicoleta Bulgaru, Florin si Viorica Costiniu, Monica Pop, Doru Tulus si multi altii, toti sunt procurorii si judecatorii lui Vintu Vladescu Vosganian Voicu Artopolescu si ai celor care au bani sa plateasca niste magistrati infractori din ce in ce mai scumpi, puternici si nemernici, in frunte cu Laura Colduta Kovesi si Florian Coldea !

Editorial

Legendara noastra Kovesi, Vestala, Neprihanita, Shiva şi Şeherezada lui Vadim, ILUMINEAZĂ viitorul nostru asemeni Mamei Omida şi alege cadrul în care te afli … ai toate opţiunile ! grăbeşte-te

O întrebare pentru trepăduşii CIA: Nu vă e ruşine să minţiţi în halul ăsta?

Impostorii păcălesc, o vreme, un popor – dar vine un moment cînd viaţa le pune oglinda în faţă şi ei se schimonosesc de ceasul morţii.

Istoria cunoaşte cazuri cu nemiluita.

În aceste zile, se fac praf nişte cariere, care păreau de piatră, dar s-au dovedit a fi de mătasea broaştei.

Mă refer la George Cristian Maior şi la Norica Nicolai. Care mint fără să clipească. Ei vor să pară mai americani ca americanii.

A constatat Congresul SUA că în România au funcţionat închisori ale CIA?

Nu, nu e adevărat, e o chestiune de interpretare – zice necoptul fiu al lui Liviu Maior.

Editorial

Kovesi Vestala

Cultul personalitatii. Kovesi isi face imagine pana si intr-o revista de moda
Lumea Justitiei, 26.04.2015

Dupa turul de forta de la televiziunile si ziarele prietene pe care l-a facut acum cateva zile, pentru a incerca sa atenueze acuzatiile lui Traian Basescu, sefa DNA Codruta Kovesi isi continua campania de imagine. Mai nou, Lulutza a dat un interviu intr-o revista de moda. Interviul a aparut in Revista Elle, sub titlul Elle Special: Femei la putere. Iata cum este descrisa Codruta Kovesi: Modesta si cu o voce scazuta, dar cu vointa unui atlet de performanta. Va vine sa credeti? Daca simtiti nevoia de lamaie, va intelegem. Totusi, nu vi se pare ca incepem sa avem un nou cult al personalitatii?

Altfel, nu putem sa nu remarcam o asociere de imagine nu tocmai fericita, credem noi. Kovesi, despre care spune autorul interviului ca nu da nici un semn ca e constienta de puterea enorma sau de rolul istoric pe care il are in acest moment in remodelarea societatii romanesti, apare cu portretul lui Alexandru Ioan Cuza in spate.

Editorial

Kovesi (Coldea) se amuză să citească că nu are trei capete, cinci mâini și familie duminica că în restul săptămânii are o misiune de îndeplinit la care se tot gîndește

Maior sare sa dea in Iliescu, ca sa nu ajunga prea repede la pushcarie, si Kovesi sare, in aceeasi editie Hotnews, sa explice indirect ca nu a avut nici o relatie neinstitutionala cu Coldea, care nu statea cu picioarele pe biroul lui de la DNA, cind ei nu ii protejau pe facatorii de milioane din Microsoft – Siemens – EADS, Ghita, Vladescu, Artopolescu si multi altii.

Citesti ce spune Kovesi si vezi o Vestala Neprihanita si (un pic) Sacrificata pe altarul Datoriei inca Neimplinite, care nu are decit putin timp duminica in nefamilie sa isi doreasca si ea acolo un sot (altul, ca pa ala vechi la lasat acasa la Sibiu) si niste copii conceputi duminica, ca in restul saptamanii plus simbata trebuie sa fie cea mai importanta si curajoasa femeie din Romania.

Editorial

Kovesi – Coldea : Tortura şi terorismul sunt intezise de lege ! invocarea “secret de stat” pentru favorizarea unor infracţiuni deosebit de grave este ilegală

Dupa cum puteti constata si cele mai mari si bine pazite secrete ajung sa fie cunoscute, spre permanenta mirare a celor care au fost convinsi ca pot calca legea la adapostul “marilor secrete”, printre care va numarati impreuna cu multi altii.

Cine isi putea inchipui ca SUA vor ancheta si declasifica informatii “secret de stat’ referitoare la incalcarea legii de catre autoritatile de forta ale SUA, astfel asumindu-si toate responsabilitatile legale ce decurg din aceasta decizie istorica.

Cine isi putea inchipui ca Siemens isi va schimba intreaga companie si va devenit din cea mai corupta corporatie din lume, un leader in lupta anti coruptie, si primii pe care ii va reclama si urmari vor fi Microsoft.

Cine isi putea inchipui ca Microsoft va ajunge sa depinda de protectia infractionala pe care Coldea si Kovesi urmeaza sa le-o acorde cu maxima generozitate reciproca.