Editorial

CODIȚA KOVESI … de TOPORu’ lu’ ARTOPOLESCU … si alti’

Acum, ca lumea incepe sa doreasca sa “vada” lucruri si fapte evidente pe care le “aude” de mult timp, dar conform intelepciunii milenare a unui popor viteaz … care intre timp s-a cam fleshcait, “capul plecat sabia nu il taie”, toti au considerat ca ceea ce nu stii te va proteja, adica un fel de idealisti, sunt astazi strashnic incalecati, exploatati si violati de cei care stiu ca ceea ce nu stii urmeaza sa te sclavageasca pina la moarte, sau sa te omoare prin sclavagire, in loc sa te faca miliardar.

Astfel, niste baieti cu ouale la ei dar cu mintea la altii, s-au apucat sa terorizeze (ca tot erau de la anti-tero) acest popor de oameni gingasi, pusi pe o gainarie doua, dar nu pe structuri teroriste si criminale geo-politice, operate in asociere cu multinationale multimiliardare pradatoare (Microsoft, Siemens, EADS, etc), aici ai nevoie de “experti”.

Noroc cu civilizatiile astea occidentale, ca s-au miluit pina la urma de noi si au inceput sa ii mai dea jos din sha ca tocmai au trecut de mult limanu’ si ajunsesera sa se creada “Biciul lui Dumnezeu”, mai aveau putin si cucereau Vanuatu, daca tot operau local, international si profitabil impreuna cu Taylor, Bout si altii.

Va povestesc toate aceste pentru a va face sa intelegeti cam cum gindesc si se exprima niste infractori, nemernici, lasi, prosti si extrem de infatuati si putred de bogati, despre Kovesi si alti procurori, dupa ce au simtit cit de dulce este mierea patriei atunci cind procurorii sunt doar cozi de topor al unor infractori care isi spun ofiteri jurati sa lupte cu pretul vietii pentru securitatea si interesul national.

Ovidiu Artopolescu, Directorul Microsoft imi spunea prin 2011 la telefon in cadrul mai multor conversatii, cind ii explicam sfatos, ca infractiunile si amenintarile pe care le comite in numele si in interesul Microsoft si in asociere criminala cu SRI, MAI, RSC si altii, incepind din anul 2000, astfel exhaustiv probate de ORDA si noi (si in prezent si de OLAF, dar cu perseverenta criminala numai de DNA nu), in cadrul mai multor dosare instrumentate sub atenta coordonare a Procurorului General Kovesi, il vor duce la pushcarie si ca ceea ce face se numeste terorism si subminarea securitatii si economiei nationale cu probe pe “masa”, acesta imi raspundea foarte amuzat :

Daca zici ca aveti toate aceste probe juridice, despre care stia foarte bine ca le avem pentru ca o mare parte erau “produse” si ii vizau pe Microsoft si chiar pe el, de ce nu le duci la procuror si imi spui mie, sa decida procurii… astfel condusi cu o mina de fier de Kovesi o coada de toporu’ … sau coada lu’ Coldea si altii.

El stia ca de sase ani procurorii toti, decideau in contradictie flagranta cu legea si probele de la dosar, dar cel mai bine stia ca Microsoft finanteaza, coordoneaza si conduce o retea de crima organizata unica in lume, din care scoate anual multe sute de milioane din fondurile publice si impartea niste sute de milioane unor infractori periculosi, niste bicisnici tradatori de neam si patrie…

… ma refer la zecile de ministri, sub-ministri, sub-sub ministri, generali de MAI, SRI, si alte servicii mai mult sau mai putin secrete, secretare si amante purtatoare de mita la geanta, ciorapi si chiloti, trepadusi si trepaduse, si alti “monstri sacri” astfel pomeniti in prezent si in denunturile, deocamdata extrem de timide, dar care se par ca incep sa capete consistenta, si in primul rind declaratiilor deosebit de curajoase facute de Domana Elena Udrea.

Adevarul este mult mai grav decit ceea ce Doamna Elena Udrea spune cu gingasa feminitate … pentru astfel de declaratii se moare, nu le faci decit cu pretul vietii, miza este cunoscuta si asasinatele mult mai usor de realizat odata cu evolutia tehnico stiintifica, otrava fara urme, transformari tehnice imposibil de detectat, ultrasunete si alte dracii pentru cap, inima, ficat si altele pentru otravirea si uciderea sufletului.

Razboiul dintre Coldea, Microsoft, Ghita, Blaga si restul de noi toti ceilalti care nu stam sa asistam la spectacol in fata televiziunilor controlate de SRI si alti manipulatori mai mult sau mai putin aveniti, este pe viata si pe moarte in cel mai propriu sens, si ce nu este amuzant de loc este ca arbitreaza Kovesi, Bica, Tulus, etc. !

Lu’ Artopolescu, un neica nimeni in viata reala, un mare mahar in viata secreta a mitei si terorii astfel operate de Coldea, Microsoft si altii, i se rupe coada de toporu’ lu’ Codruta ! … un fel de sperietoarea Woody Wookpecker, cea mai curajoasa (ce jignire, ca are fesele la inaltime) femeie din Romania.

Kovesi vedeti ca aveti la dosarele pe care le toti prestidigitati de zece ani, si aceste panseuri de mare valoare a unui (altui) clasic in viata … un fel de Micutul Guccifer al Microsoft si DNA si SRI si MAI …

Acestea sunt unele dintre cele mai nevinovate motive pentru care va acuzam de acte de tortura psihica indelungata, terorism alb, ilegalitati fara numar, nemernicie si prostie crasa si va cerem public cu vehementa DEMISIA ! … de data asta in solitar … si nu solidar … impachetat.

Coldea trebuie sa raspunda in fata Tribunalului Militar pentru acte de TRADARE ! … Intr-o tara normala isi lua glontu’ si platea si nota … ca au rudele si amantele de unde …