Editorial

CODUL FRICII … de GHIŢĂ ! OMERTA by GHIŢĂ !

Ponta şi Ghiţă l-au eliminat pe Vanghelie din cercul lupilor tineri şi hămesiţi. Vanghelie rupe Omerta şi expune public faptul că lupii tineri nu mai lasă nici o ciosvîrtă lupilor mai bătrîni cu colţii tociţi (în tîlhării), şi scheaună la Realitatea TV.

Maior nu scheaună că încă îi este frica de Ghiţă, cu care aproape că făcuse o echipă de specialişti în călărit justiţia, via Niţu şi alţii.

Doamna Kovesi explica cum Niţu îi băga “conserve” securiste pe gît cu de’a sila, care ulterior se dau speriate şi nu mai fac dosare… spre bucuria lui Ghiţă.

Apropo Doamnă Kovesi, merită să studiaţi metodele Securiste, despre care spuneţi că nu ştiţi nimic, astfel încît să fiţi capabilă să le identificaţi şi să le combateţi cît mai eficient, avînd în vedere că din cîte se pare vă sunt aplicate cu precizie academică.

În premieră, după alegeri, Omerta începe să crape şi noi reuşim să vedem ceea ce se numeste Conspiraţia. Nu poţi combate o conspiraţie decît făcînd-o publică, altfel nu o poţi identifica decît prin efectele pe care deja le-a produs.

Căutînd pe acest site cuvinte cheie cum sunt Guccifer, Maior, Vlădescu, Ghiţă, Nelu Neacşu şi Asesoft, Teamnet, Romanian Software Company (RSC) veţi înţelege în ce măsură începînd din 2009, mai toti aspiranţii la contracte cu statul au fost obligaţi să ceară protecţie de la Ghiţă, pentru a putea participa şi ei la jaful ştiinţific comis de acest tîlhar. Dacă nu au cerut, li s-a impus, şi dacă nu acceptat au fost exterminaţi.

Vom reveni cu informaţii ample referitor la “plasa diabolică de corupţie” şi teroare pe care Ghiţă a aruncat-o peste România şi pe care a încercat să o exporte în Moldova şi la Bruxelles. Vă vom prezenta mecanismele de teroare impuse de Ghiţă şi complicii acestuia, începînd de la Clubul Petrolul Ploieşti pîna în inima SRI care bate în sufletul DNA, care îşi ţine respiraţia … şi dosarele lui Ghiţă paralizaţi de frică.

Vom reveni … mereu la greu !