Editorial

DNA = Divizia Penală a SRI !

SECURITATE – SRI – DNA – MICROSOFT – RSC – MEDIST – ASESOFT

DNA este la cheremul SRI, care obligă această instituţie să practice cele mai nemernice, ticăloase şi agresive metode de poliţie politică, în vederea protejării şi promovării companiilor “sub acoperire” administrate sau/şi agreate de către înalţi funcţionari (ofiţeri) publici activi, retraşi sau/şi sub acoperire aparţinînd fostei Securităţi şi SRI.

DNA este controlată din interior de către ofiţeri SRI sub acoperire, care activează legendaţi în procurori, de altfel cunoscuţi tuturor celor interesaţi (ex. Irinel Păun).

Companii cum sunt Medist, RSC, Asesoft, Teamnet şi multe altele sunt protejate de către SRI şi DNA indiferent de gravitatea ilegalităţilor comise de către acestea (ex. Guccifer), astfel încît şansele României să scape de MCV şi să fie acceptată în Schengen sunt nule, indiferent de încurajările făcute de unul sau altul. Comunitatea internaţională citeşte şi ea ziarele, primeşte informaţii şi gîndeşte cu propria minte.

DNA este compromisă şi acceptată drept un rău necesar, doar atît şi nimic mai mult.

Kovesi nu mai păcăleşte pe nimeni decît pe ea însăşi cînd se lasă lăudată contra bani plătiţi de Ghiţă unor publicaţii internaţionale, sau de cei interesaţi de protejarea unor ilegalităţi comise de multinaţionale cum sunt Microsoft.

Curajul lui Kovesi constă în impetuozitatea, prestanţa şi indiferenţa cu care este capabilă să calce orice lege, în vederea protejării unor infracţiuni evidente, atît timp cît sunt făcute de companii “agreate” de SRI cum sunt Medist, RSC, Asesoft, Teamnet, astfel asociate cu Microsoft, Siemens, EADS şi alţii.

Rapacitatea, agresivitatea şi succesul unora cum sunt Vîntu şi ulterior Ghiţă nu este posibilă decît în baza informaţiilor, suportului şi impunităţii oferite de un SRI, care a preluat “sistemul ticăloşit” de la Năstase şi Vîntu şi doresc să îl opereze în continuare în interes personal cu Ponta şi Ghiţă.

DNA joacă un rol vital în buna funcţionare a acestui sistem mafiotic. Victimele infractorilor, atunci cînd fac prostia să reclame ilegalităţi flagrante comise de reţeaua infracţională, sunt preluate de DNA şi supuse unor tratamente teroriste şi torţionare şi în cele din urmă eliminate exemplar drept advertisment amatorilor.

Companii multinaţionale cum sunt Microsoft, Siemens sau EADS au finanţat şi continuă să protejeze structurile infracţionale astfel constituite şi operate în vederea jefuirii ţării în asociere criminală între cei care au jurat să apere siguranţa naţională, şi cei care se pretind a fi partenerii şi îndrumătorii noştri pe calea democraţiei şi a bunăstării pe care capitalismul o poate genera.

DNA a devenit astfel o instituţie percepută drept o coadă de topor a unor infractori cu sau fără epoleţi, care este la cheremul SRI, care este la cheremul unora ca Ghiţă.

Maior şi Kovesi urmaţi exemplul lui Ghiţă – DEMISIA !

… puteţî să urmaţi tineretul lui Ghiţă şi să vă alăturaţi transparent noului său partid, doar v-aţi adus aportul la finanţarea şi protejarea acestuia şi nu numai.