Editorial

Doamna Kovesi, “cine era procurorul de la DNA” ?

Am citit cu mare atentie articolul scris de Robert Turcescu, in urma interviului si comunicarilor avute de catre acesta cu Mihai Tinjala.

Dupa cum bine stiti DNA si PICCJ au investigat si continua sa investigheze, in mai multe dosare, fapte criminale deosebit de grave comise incepind din anul 2001, si exhaustiv probate incepind din anul 2003 si 2004, pina in prezent.

Incepind din anul 2005 am informat DNA despre mai multe acte criminale deosebit de grave comise de catre inalti functionari de stat, politicieni, politisti, procurori, infractori periculosi si companiile acestora “sub acoperirie” in asociere cu protectorii acestora Microsoft si multi altii.

In fapt am criticat public actiunile intreprinse de catre acestia incepind din anul 2001 pina in prezent, riscind astfel “sa stricam o jucarie” de mai multe miliarde de euro.

Raspunsul celor “lezati” (Microsoft, Vladescu RSC, Medist, SRI, MAI, DNA etc.) nu a intirziat sa apara :

  1. o casa ne-a fost furata cu acte false si ulterior incendiata de catre un ofiter MAI
  2. frinele de la masina si motorul de la barca ne-au fost sabotate
  3. Am primit nenumarate amenitari cu moartea inclusiv de la Directorul General Microsoft
  4. am fost denigrati, provocati, manipulati de catre TOTI cei implicati in investigarea fraudelor evidente comise de catre cei menitonati si “lezati”

Dar cel mai grav este faptul ca DNA continua in prezent abuzurile, presiunea psihologica si actele de terorism direct sau/si prin interpusi, incepute in anul 2005 de catre Irinel Paun, si continuate ulterior de Doru Tulus, chiar si dupa ce OLAF a confirmat acuzele aduse de noi, si unul dintre dosare face subiectul monitorizarii MCV, in timp ce Dumneavoastra si cei care va controleaza pozati in luptatori impotriva coruptiei.

  1. DNA continua neabatuta practicile de politie politica in asociere cu SRI si MAI.

Doamna Procuror Sef DNA si Domnule Robert Turcescu, Stimati Cititori,

numele procurorului mentionat de catre Mihai Tinjala la vremea respectiva este :

Procuror Sef Sectie II Doru Ţuluş.

Vom reveni cu mai multe detalii si documentele aferente.