Editorial

“Dvs. credeţi că Traian Băsescu n-a ştiut de Rezoluţia prin care Codruţa Kovesi l-a salvat pe Ion Iliescu în 7 decembrie 2007?”
Ion Cristoiu 12 Martie 2015

“Dvs. credeţi că Traian Băsescu n-a ştiut de Rezoluţia prin care Codruţa Kovesi l-a salvat pe Ion Iliescu în 7 decembrie 2007?” Ion Cristoiu 12 Martie 2015

Maestre avem convingerea ferma ca Traian Basescu nu a stiut de Rezolutia prin care Codruţa Kovesi l-a salvat pe Ion Iliescu în 7 decembrie 2007 !

De altfel noua ni se pare evident, avind in vedere ca suntem obligati sa urmarim cu atentie “modus operandi” al doamnei procuror, fost general in prezent doar sefa DNA.

Pe parcursul “evolutiei” acestei asa zise procuroare, in fapt mai mult procuratoare de NUPuri si inscenari judiciare la “ordin” – servicii penale – , am avut si din pacate avem inca ocazia sa constatam in ce masura aceasta nutreste un dispret imperial fata de adevar, lege, justiitie si orice altceva care poate sta in calea promovarii personale.

Lui Kovesi nu ii pasa de Basescu cum nu ii pasa nici de Iliescu, si de fapt de nimeni, inafara de cei care ii pot inlesni drumul spre “inalta societate” si spre marile “realizari personale”…. restul pentru ea sunt doar scalvi, servitori, victime si/sau stapini temporari.

Kovesi a dat, si da atit de multe Rezolutii care incalca flagrant legea, incit una in plus nici nu mai conteaza, cu atit mai mult cu cit Iliescu mai are inca influenta cu care ii poate da inca o mana de ajutor acestei nulitati ilegale si infractionale.

Kovesi vezi ca Iliescu nu mai prinde bulau la virsta lui, dar tu esti inca frageda, si nu numai la minte, asa ca te califici “magna cum laudae” pentru Targsor vreo 25 de anisori.

… vom reveni