Editorial

Felicitari DNA ! … pentru declaratia viitoare a lui Alin Cocos “declar ca i-am dus lui Sebastian Ghita 500.000 euro la solicitarea tatalui meu in urma instructiunilor primite de catre acesta de la gneralul SRI Florian Coldea” … in confirmarea denuntului facut de Elena Udrea la DNA in atentia Doamnei Procuror Sef Serviciu Mihaela MORARU IORGA“nevestele stiu intodeauna totul”

Fiul lui Dorin Cocoş, Alin Cocoş, se declară vinovat. Asta reiese din declaraţia dată de fiul fostului soţ al Elenei Udrea, în dosarul ANRP sau Bica 2. Nevasta Udrea care stie intodeauna totul a mai zis si despre binomul KoCo dar deocamdata se „lucreaza” foarte selectiv …

Referitor la terenul din Snagov în suprafaţă de aproximativ 4200 mp arăt că am vândut acest teren la jumătate de preţ faţă de preţul din piaţă domnului Mihăilescu la indicaţiile tatălui meu. Ştiu că ulterior terenul a ajuns la doamna Alina Bica sau cel puţin aşa m-a informat domnul Mihăilescu. Recunosc că am asigurat relaţionarea cu domnul Diacomatu Sergiu direct în baza relaţiei de amiciţie pe care o aveam cu acesta, sprijinindu-l pe tatăl meu Dorin Cocoş în atingerea obiectivului stabilit, respectiv în sprijinirea domnului Stelian Gheorghe pentru obţinerea despăgubirilor la ANRP. În acest sens, menţionez că eram în biroul tatălui meu Cocoş Dorin la Euro Hotels când acesta i-a înmânat domnului Diacomatu Sergiu o sacoşă din plastic despre care ştiam că conţine bani. Nu pot să precizez suma, avea un anume cuantum, dar având în vedere faptul că a fost nevoie să fie pusă într-o sacoşă cred că era de un cuantum considerabil. Arăt că doresc în situaţia trimiterii în judecată să merg pe procedura simplificată prin recunoaşterea vinovăţiei„, a spus Alin Cocoş.

Asta e Bica2, dar cu restul cum ramine ? … ca acolo este vorba de bani si nume ceva mai cunoscute decit “Stelu” si Diacomatu.

A dat Coldea “ordin pe unitate” sa se prezinte mita la onor..atii Ghita si “necunoscutii” propagandisti si manipulatori “facatori” de opinie = sondaje ticluite prezentate la televiziuni mituite in interesele directe si foarte personale ale binomului KoCo ?

… sau nu ati avut curiozitatea sa-i intrebati, asa cum nici pe Hotaran, Artopolescu, Lopatan nu ii intreaba nimeni despre relatiile lor cu “binomul” si despre vizitele facute la Zamfir, Cocoru si alti vajnici promotori de “proiecte complexe” materializate in sute de milioane de euro …centralizati de Ghita si de asociatii acestuia in frunte cu Vladescu ?