Editorial

In Memoriam LUMINITA SEGA !,… nici o grija Kovesi o sa traiti vesnic, ca la cum anchetati, sistemul va iubeste enorm si va protejeaza neconditionat … by proxy

Luminita Sega “a platit cu viata dosarele grele pe care le-a instrumentat”, colegii stiu foarte bine si mai vorbesc si ei pe la colturi, dar nu au fost in stare decit sa isi bata joc de anchete si de sacrificiul si exemplul extraordinar pe care acest procuror adevarat il da…. cit ati fost Procuror General.

Sau le-a fost frica sa nu sfirseasca cum a sfirsit Luminita Sega ?, si daca asa stau lucrurile de cine le este frica ? … de cine le este frica tututror avocatilor cu care am incercat sa colaboram pentru a ne putea apara drepturile ? de cine nu va este frica Doamna Kovesi si de ce nu ? … am uitat, sunteti „cea mai curajoasa femeie din Romania” … la protejat Microsoft, SRI, MAI, Vladescu, Ghita, Maior, Coldea si restul de „interese” care va depasesc, dar va incinta si va multumesc.

De ce si in favoarea cui, ati comandat manipularea judiciara in cazul Luminita Sega, astfel incit investigatiile sunt reluate dupa opt ani, fiind mult mai dificil, daca nu imposibil sa fie identificati si penalizati cei care au comandat, executat si beneficiat in urma asasinarii acestui procuror exceptional, asasinat totemic la locul de munca DNA.

De ce si in favoarea Microsoft, SRI, MAI, RSC, Medist, Asesoft, Teamnet, ati comandat si participat direct si personal la manipularea judiciara in cazul Omnis, astfel incit investigatiile nu sunt reluate nici dupa zece ani, fiind mult mai dificil daca nu imposibil sa fie identificati si penalizati cei care au comandat, executat si beneficiat in urma exterminarii si anihilarii noastre exemplare.

Va acuzam de complicitate la acte de terorism si tortura deosebit de grave in baza ilegalitatilor pe care le-ati comis si continuati sa le comiteti in Case OF/2010/0068 si Dosar 85/P/2011.

Nu va indoiti ca veti fi pina la urma judecata, in conformitate cu legea, pentru crimele pe care le comiteti incepind din anul 2005 pina in prezentul continuu.

Cititi cu atentie cum functioneaza sistemul criminal pe care il practicati cu determinare de zece ani, atit in cazul Sega cit si in alte cazuri inclusiv in Dosarul 85/P/2011 :

“Din nefericire, toate sustinerile si ipotezele lansate de membrii familiei Sega au fost ignorate de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalului Bucuresti care au anchetat timp de mai bine de sase ani cazul, insa in acest timp nu au facut nimic pentru a elucida cauza mortii procuroarei DNA. Nu au facut acte premergatoare, nu au facut audieri in cauza, nu au solicitat acte de la clinicile din strainatate in care procuroarea Luminita Sega a fost internata si supusa unor interventii chirurgicale. Au invartit doar niste hartii din stanga in dreapta, au dispus dupa ureche, fara mijloace tehnice, efectuarea unor analize, au deshumat-o pe Luminita Sega, la cererea familiei, dupa care au clasat dosarul. Iar asta nu o spunem noi, ci chiar o instanta.

Judecatorul Mihail Udroiu de la TMB a redeschis dosarul mortii suspecte a Luminitei Sega si a dispus audierea mamei “FNI”, Ioana Vlas, a procurorilor PICCJ si DNA si efectuarea unei noi expertize toxicologice.

Acum, la mai bine de opt ani de la moartea suspecta a procuroarei Luminita Sega, Tribunalul Bucuresti redeschide dosarul! Prin incheierea din data de 28 ianuarie 2015, judecatorul Mihail Udroiu (foto 2) de la Tribunalul Bucuresti a decis desfiintarea solutiei de clasare dispusa de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti prin Ordonanta din 11.08.2014 emisa in dosarul nr. 2842/P/2008 si trimiterea cauzei la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti in vedere inceperii urmaririi penale in rem cu privire la infractiunea de omor, prevazuta de art. 188 Cod penal. “

http://www.luju.ro/dezvaluiri/musamalizari/otravirea-procuroarei-sega-judecatorul-mihail-udroiu-de-la-tmb-a-redeschis-ancheta-in-cazul-mortii-suspecte-a-procuroarei-dna-luminita-sega-care-a-lucrat-dosarele-lui-vintu-udroiu-a-desfiintat-solutia-de-clasare-data-de-parchetul-capitalei-si-a-dispus-inc