Editorial

KoCo umflati-l de urgenta pe Ion Cristoiu … omul e bolnav grav si e contagios … spune ADEVARUL … nu mai suportam, „UMFLATI-L” si la beci cu el via Tubulatura …

„Păi, uite cum se va întîmpla dacă nu primiţi banii. La cîte am scris eu în ultimul timp, Binomul SRI-DNA abia aşteaptă să pună mîna pe cineva care să le facă un denunţ împotriva mea. Dumneavoastră aţi fi omul ideal. Vă înhaţă şi vă pun să semnaţi un denunţ prin care recunoaşteţi că m-aţi mituit. Dacă refuzaţi, vă reţin pentru 24 de ore cu propunere de arestare preventivă.

Joi seara, văzînd cum au înhăţat-o pe Laura Voicu, avocata Alinei Bica, cea care a cutezat să-şi apere clienta de campania de compromitere publică declanşată împotriva fostei şefe DIICOT, pentru că nu mărturiseşte că e duşman de clasă, mi-am dat seama că refuzînd banii am scăpat de o posibilă convocare la DNA. Deocamdată. Sunt sigur că după avocaţi va veni rîndul jurnaliştilor care stau în calea sergenţilor majori mesianici„. Ion Cristoiu

Stimate Maestre, nu va faceti iluzii, nu ati scapat, garantat KoCo !

Va vom explica si proba dimensiunea, incredibila pentru o minte normala, a perseverentei infractionale de care Binomul KoCo poate da dovada.

Atit timp cit au pixul Autoritatii, Adevarului si Dreptatii dupa mintea lor, acestia nu se vor opri pina nu va vor „rezolva”, sa nu aveti nici o indoiala.

Acest sfat va este dat GRATUIT, deci nici o grija cu mita, de catre un grup de experti, un fel de „cobai” ai abuzurilor in forma continua si agravanta pe care KoCo le pot face fara nici o teama, nici macar teama de derizoriu si ridicol absolut.

In mitea lor pervertita, abuzul si infractiunile practicate de EI sunt motive temenice de mindrie si de lauda. Cu cit faci dovada ca poti promova „solutii” pentru cei care au „dreptul” sa fie protejati (Vasile Blaga, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, George Maior, Laura Codruta Kovesi, Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu si altii) cu atit te „califici”, de multe ori la locul de munca, sa fii promovat, adulat si idolatrizat.

Iconoclasti ca Dumneavoastra sunt considerati „caractere deviante”, un fel de bolnavi psihic si urmeaza sa fie pina in cele din urma redusi la tacere. Ceausescu ori ii baga la Socola sau/si Balaceanca, ori ii elimina „discret”. Aveti grija ca pina la urma nu inchisoarea pentru mita (104 lei) este ceea ce va paste, pe pasunea pastorita de KoCo.

… vom reveni

 


SPAIMA DE DNA NAŞTE EDITORIALE. Cum a scăpat Ion Cristoiu de o posibilă acuzaţie de luare de mită 

„Cu ceva timp în urmă am rugat un om de afaceri cunoscut care pleca în America să-mi cumpere de acolo un stylus de laptop-tabletă, un obiect care se nu se găseşte în România, iar de pe internet nu poate fi luat, deoarece pentru acest produs nu se acceptă comenzi din România. Zilele trecute, respectivul s-a întors în ţară”.

Aşa şi-a început Ion Cristoiu o nouă postare pe blogul său personal. Citeşte continuarea.

„Mi-a adus stylusul.

L-a costat 25 de dolari.

Să vă dau 104 de lei – îi zic.

Vedeţi-vă de treabă! îmi răspunde omul, vi-l fac cadou.

De cînd mă ştiu nu cred că sunt situaţii mai tîmpite decît cele în care cineva insistă să-ţi facă un cadou şi tu te dai peste cap să-l refuzi fără să-l jigneşti.

Cunoscutul nici nu voia s-audă de bani.

Îi întindeam mîna cu banii.

El mi-o împingea înapoi.

Nu ştiu cît ar fi durat penibilitatea asta, dacă nu mi-ar fi venit o idee salvatoare.

Vreţi cumva să fiţi chemat la DNA şi reţinut cu propunere de arestare preventivă?

Doamne fereşte! strigă el, ştiind de pe internet ce se petrece în România acestor zile.

Păi, uite cum se va întîmpla dacă nu primiţi banii. La cîte am scris eu în ultimul timp, Binomul SRI-DNA abia aşteaptă să pună mîna pe cineva care să le facă un denunţ împotriva mea. Dumneavoastră aţi fi omul ideal. Vă înhaţă şi vă pun să semnaţi un denunţ prin care recunoaşteţi că m-aţi mituit. Dacă refuzaţi, vă reţin pentru 24 de ore cu propunere de arestare preventivă.

Daţi banii! a strigat respectivul, rupînd-o la fugă, să nu fie văzut cu mine.

Şi uite aşa am scăpat eu de o situaţie jenantă.

Asta a fost acum cîteva zile.

Joi seara, văzînd cum au înhăţat-o pe Laura Voicu, avocata Alinei Bica, cea care a cutezat să-şi apere clienta de campania de compromitere publică declanşată împotriva fostei şefe DIICOT, pentru că nu mărturiseşte că e duşman de clasă, mi-am dat seama că refuzînd banii am scăpat de o posibilă convocare la DNA.

Deocamdată.

Sunt sigur că după avocaţi va veni rîndul jurnaliştilor care stau în calea sergenţilor majori mesianici”.