Editorial

Kovesi – Coldea – Artopolescu o bandă de terorişti torţionari

Ati considerat si continuati sa considerati ca puteti incalca orice lege, ca puteti ameninta, shantaja, fura si nimici orice persoana, atit timp cit o faceti in interes propriu si al Microsoft si atit timp cit aveti garantia ca acestia vor reusi sa va protejeze in fata autoritatilor SUA si a activitatilor legitime ale acestora.

Faptul ca legea a fost incalcata cu buna stiinta de catre autoritatile SUA in conditii exceptionale, il interpretati drept justificare pentru actele de terorism pe care le comiteti in vederea imbogatirii personale si a Microsoft prin jaf si teroare.

Coldea si Blaga cred ca daca CIA tortureaza in secret in Romania, asta le da dreptul sa se asocieze cu Artopolescu, Vladescu, Ghita si altii la tilharie si asasinat, in timp ce Kovesi se ocupa de inscenari judiciare menite sa transforme oameni cinstiti, de buna credinta, creatori recunoscuti de opere de valoare universala, in infractori teroristi si sa glorifice crimele, minciuna si violenta unora ca Artopolescu si asociatii sai.

Securitatea lui Ceausescu nu ar fi facut astfel de “jocuri si combinatii informativ operative”, nu ar fi recurs la “transformari tehnice cauzatoare de accidente grave”, amenintari cu moartea si multe altele asa cum fac Kovesi Coldea Blaga Artopolescu si multi altii. Securitatea lui Ceausescu nu visa la sute de milioane facute peste noapte din jaf si tilharie in participare cu teroristi cu grade, robe si pix.

Kovesi, Coldea, Blaga, Artopolescu si multi altii veti ajunge sa fiti judecati si condamnati pentru crimele pe care le comiteti, chiar in SUA pe care le folositi pentru a va continua crimele sub acoperirea propagandei agresive si ridicole pe care o conduceti.

Maior impreuna cu Vladescu, Ghita, Coldea si altii opera propria retea de coruptie in inima Evropei, pina a venit Micul Guccifer si i-a dat de gol. Faptul ca Nelu Neacsu a fost obligat sa fuga repede la Consulat sa dea desmintire nu face decit sa agraveze lucrurile.

Blaga impreuna cu Vladescu, Coldea si Kovesi retin, ticluiesc, distrug probe, falsifica documente, tergiverseaza si manipuleaza dosare incepind din anul 2004 pina in prezentul mereu continuu.

Am solicitat in repetate rinduri DNA sa ne fie respectate drepturile si sa se aplice legea, fara nici un alt rezultat decit amplificarea abuzurilor comise de catre banda de teroristi tortionari mai sus mentionata.

…. vom reveni