Editorial

Kovesi – Coldea = Blaga + Şpaga (Microsoft – Siemens – EADS) “Mă gândesc că există o justiţie divină şi vor plăti toţi după faptele şi inima lor” Pinalti
Noi nu gândim, noi ne indoim de faptele si inimile lor, dar nu de Şpăgi si Blăgi !

„Invocarea Sloganului de către Vasile Blaga la Oradea, unde a călătorit electoral (pe banii negri de la Afacerea EADS, desigur) a fost doar unul dintre numeroasele momente care au creat puternica şi penibila impresie că singura politică a PNL în acest moment e Venirea  cu orice preţ la Ceaunul în care clocotesc bucatele Puterii. […] Dacă PSD e înlăturat de la guvernare printr-o lovitură de stat dată de Binomul SRI-DNA, îşi imaginează cineva că alegerile de la anul vor avea un alt cîştigător decît PSD?!

Liderii PNL mai speră însă că Binomul SRI-DNA să intervină în forţă prin anchetarea penală a lui Victor Ponta sau măcar a lui Gabriel Oprea. E o iluzie? Nu.  Umflarea peste margini a fiinţei  fizice a Codruţei Kovesi de către comandourile SRI din presă poate fi o pregătire propagandistică pentru un abuz de proporţii al Binomului SRI-DNA. Dacă ţinem cont de  nesimţirea democratică a Binomului SRI-DNA, nu-i exclus ca PNL să vină la putere în urma unei acţiuni în forţă a DNA (inculparea lui Victor Ponta sau arestarea lui Gabriel Oprea), acţiune patronată din înălţimea peretelui pe care stă atîrnat de la alegeri încoace de Tabloul surîs Klaus Iohannis.”Ion Cristoiu

”Justiţia a fost corectă faţă de persoana mea. Procurorii şi judecătorii m-au judecat corect şi nu am ce să le reproşez. Ma gândesc că există o justiţie divină şi vor plăti toţi după faptele şi inima lor. Nu am duşmănie pe nimeni şi cred că toţi oamenii din România au realizat că toţi cei care greşesc trebuie să platească. Eu am greşit, voi plăti. Am greşit că am avut încredere în oameni”, a declarat Gheorghe Ştefan.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Maestre, pai cit mai pot “comandourile cu pix SRI” sa o umfle “peste margini a fiintei fizice a Codrutei Kovesi” cind dinsa sufera de mica de gigantism, si de mare de megalomanie, mitomanie, mitocanie, monstruozitate, sa nu mai pomenim de morbiditate, pai exact cit vor dinsele (comandourile), daca ordinul vine de sus.

Domnul Pinalti este mereu simpatic, dinsul nu a gresit ca a furat, mituit, mintit si ce o mai fi facut si el pentru o viata mai buna, el a gresit ca a avut incredere in oameni ca el in frunte cu Blaga, Kovesi, Coldea si altii.

Care or fi procurorii si judecatorii care il judeca pe el corect si nu are ce sa le reproseze, ca pe noi nu ne judeca corect, ne terorizeaza de zece ani cu mult talent , in frunte cu Kovesi, Coldea si Blaga incepind din prima zi de cind au venit la “butoane”.

Alti procurori nu prea exista, ca toti trebuie sa asculte cuminti si sa faca ce le dicteaza Binomul, ca Binomul nu iarta … decit pe ai lor :Blaga, Nica, Vladescu, Tariceanu, Bulgaru, Artopolescu x 2, Hotaran, Ballmer, Gates si multi altii.

Se pare ca Sindromul Stockholm functioneaza dupa cum este documentat, chiar si la DNA. Pinalti este foarte multumit, ne miram ca a mai plecat acasa : „descrie comportamentul unei victime răpite sau captive care, în timp, începe să îşi simpatizeze răpitorul. Persoanele captive încep prin a se identifica cu răpitorii, ca un mecanism defensiv, din teama de violenţă. Micile semne de bunătate venite din partea răpitorului sunt amplificate, întrucât într-o situaţie de captivitate, lipsa perspectivelor este prin definiţie imposibilă. Încercările de evadare sunt şi ele percepute drept o ameninţare, întrucât, într-o tentativă de evadare, există marele risc ca cel răpit să fie afectat şi rănit.Drept consecinţă, victima devine hiper-vigilentă în privinţa nevoilor răpitorului şi neştiutoare în privinţa propriilor nevoi. Separarea de răpitor devine tot mai grea pentru victimă, întrucât ar pierde singura relaţie pozitivă formată – cea cu răpitorul. Este important de subliniat că aceste simptome apar în condiţii de stres emoţional foarte mare.”

… vom reveni