Editorial

Kovesi – Coldea, daca denuntatorii lui Mazare (un saltimbanc caraghios) se tem si cer de urgenta protectia DNA, noi denuntatorii crimelor comise de voi in asociere cu Microsoft, Vladescu, Tariceanu, Artopolescu si alti infractori unii cunoscuti noua, altii numai voua, ce trebuie sa facem? Cui sa cerem protectie?

Denunţătorii lui Radu Mazăre se TEM: solicitare de urgenţă la DNA

Denunţătorii lui Radu Mazăre se tem de puterea pe care încă o are în Constanţa primarul suspendat al oraşului Radu Mazăre.

Pe cale de consecinţă, martorii din dosarul lui Mazăre au cerut protecţia DNA, pentru că se tem pentru siguranţa lor, informează România TV.

http://www.stiripesurse.ro/denun-atorii-lui-radu-mazare-se-tem-solicitare-de-urgen-a-la-dna_953150.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Noi denuntam de zece ani crime de miliarde de euro, comise de Microsoft si asociatii acestora astfel protejati de DNA, SRI, MAI si mai tot restul institutiilor nationale si internationale. Si continuam sa platim pretul zi de zi asa fara „protectie”.

Ce protectie sa ofere DNAul unora ca noi ? sa inchida DNAul sau pe Kovesi si Coldea ? se pare ca nu este inca posibil, asa ca ne asteptam in continuare la ce este mai rau. Pina in prezent situatia se prezinta in felul urmator :

Ne-au furat o casa si au ars-o, ne-au amenintat cu moartea si au incercat de mai multe ori sa ne saboteze frinele si motorul, ne au denigrat si au ticluit probe sa ne bage in pushcarie, ne provoaca „combinatii si jocuri in continuu sa calcam legea, ne marginalizeaza sistematic, continua sa ne forteze sa falimentam compania infiintata in 1990, ne forteaza sa reactionam la provocari, sa cedam la tortura psihica si la terorism „discret” si multe alte metode folosite de Securitate si de Microsoft.

Am solicitat in repetate rinduri Procurorului Sef DNA sa inceteze coordonarea actiunilor de exterminare a companiei noastre si a noastra personal, dar pina in prezent se pare ca dinsa este ocupata sa acopere ilegalitatile comise impreuna cu Coldea si sa scape de mina lunga a Justitiei.

Kovesi – Coldea va garantam ca nu veti scapa, si veti plati pe aceasta lume, in fata Justitiei pentru totate crimele pe care le comiteti ! La mai mare !